BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839248 przez Hania84
Hej

Wróciłyśmy ze spacerku...pochodziłabym dłuzej ale Lena po 2h zaczęła marudzić ze do domu ...ona to taki domator jest widzę...po mamie :P

Milady :ohmy: ale sie przytrafiło Wam...dobrze, ze wiedziałas co zrobić...też o takim sposobie wiem...ale w panice nie wiem czy bym sobie przypomniała...takze podziwiam i ciesze się ze wszystko okej sie skończyło :)

Agusia święta racja z tym demotywatorem...oni raczej już po 1 punkcie by odpadli i umarli :lol: słabeusze :P

Filipek minkowy super :)

Ikunia oby ten Twój dziś wrócił wcześniej z różą w zębach i szampanem w kieliszkach :) życzę tego z całego serducha :)

szósteczka oby twoje podejrzenia się nie sprawdziły ...odgoń te myśli ! :) ale fakt teraz każdy pod każdym dołki kopie, więc trzeba być czujnym i uważać. Co się porobiło to masakra...fałszywość wśród ludu nie zna granic.

Milady nic się nie martw ja tez antytalent kulinarny...zrobię tylko 2 placki proste z przepisem w ręce i babkę...no i chleb upieke...a tak też antytalent pieczeniowy :P

kurde coś się kiepsko czuję...głowę mi wiatr przewiał i tak jakoś mnie boli czoło :P bo troszkę wiatru mamy dziś. Położę się z Leną za godzinę to może przejdzie.

miłych walentynek dla tych co je spędzają z facetami ;)

a dzieciom po czekoladach szybciej się zęby psuja to fakt...ja się z tym nie spieszę...bo jak mała będzie miała jeszcze przemiane po mnie to nie będę jej podawać...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #839314 przez srenka_918
Takie oto ciasto zrobiłam dziś ;)

Witam Was i życzę miłych walentynek moje kochane ;)

Milady dziękuję za toast, pomógł na mdłości ;) miałam tylko od 6-7 rano a teraz spoko ;)

Karolka demotywator świetny ;)

Tyle pisałyście że czytałam tylko te najkrótsze wypowieszi i i szukałam zdań do mnie, jak nie było to nie czytałam ;)
:P taki leń ;)

Mężuś zaraz do pracy idzie to ja z Pawełkiem pójdziemy spać ;) Mały spał dość dobrze ale tylko do 5...

Paweł krzyczy Jeść... Wpadnę wieczorkiem ;)
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #839315 przez srenka_918
Aha, wszystkie zdjęcia piękne ;)

11 lata 2 miesiąc temu #839346 przez aleksiaa88
Srenka łał ale ciacho mmmmmmm za pewne na wierzchu wiśnie mmmmmmmmm

Ja swojego dziecka przestałam rozumieć nie wiem kiedy chce spać kiedy jeść dla mnie spać chce ja go kładę, a on nie. Wczoraj przez cały dzień spał 2 godz i oczywiście był płacz bo nie chce spać.
Teraz to tylko raczkuje do mebli, drzwi żeby się złapać i wstać i tak chce stać.

Też zdarza mi się krzyknąć czasem tak ma, że kręci się nic mu nie pasuje stać nie chodzić nie siedzieć nie dasz mu zabawkę też nie wezmę na ręce a on wierci się i płacz to wychodzę z siebie bo jak jest na wszystko nie to co on oczekuje fruwać? Jak żadna z podstawowych czynności jakie potrafi mu nie pasuje. Czasem się zezłości wyciągnie smoczek i nim rzuca nie opuści tylko rzuci.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839353 przez violcia00
ja po pracy,mam weekend :P

srenka ciasto ladnie wyglada,pewnie tez bedzie dobrze smakowac...ja tez mam takie w ksztalcie serca,biszkopt,masa truskawkowa i na wierzchu swierze truskawki i bita smietana,ale juzz skonsumowane :silly: ,zostalo pol,ale pyszne,a Twoje jakie jest :unsure:

Moj od wczoraj probował mi wmowic ze nie ma zadnego prezentu dla mnie,a dzisiaj jak wrocilam z pracy przyszedł z pieknym bukietem roz i zyczeniami :blush: ,wieczorkiem troszku powinkujemy a jutro w ramach Walentynek pojdziemy na obiad do chinola :kiss:

To ja tez zycze wszystkiego najlepszego z okazji walentynek,duzo miłosci :kiss: i miłego swietowania :kiss: :kiss: :kiss:

ja czekolady napewno nie podam małemu przed skonczeniem roku,teraz jeszcze za wczesnie ;)

Miledy to miałas przygode,napewno sie przestraszyliscie,ale u nas to kilka razy Oskarkowi tak sie zdarzyło ze sie zapowietrzył :huh:

najchetniej rzuciłabym sie na łóżko i przespala troche,chlopaki poszli na spacer,a ja musze ogarnac mieszkanko zeby bylo mniej na jutro :silly:
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #839360 przez Hania84
Zdrzemnęłam się trochę z Leną..zaraz mi lepiej...teraz popijam kawkę a Lena dalej śpi :)

srenka świetne ciasto Ci wyszło :) bardzo wysokie :) to pod galaretką to śmietana? Oj kusicie dziewczyny pysznościami

Ha a nie napisałam Wam :lol: dziś pod koniec spaceru zobaczyłam, ze pod domem zrobiło się miejsce parkingowe (nasze auto stało uliczkę osiedlową dalej) więc postanowiłam przejechać ...wsadziłam Lenę na przednie siedzenie ...ale miała radochę ze siedzi jak dorosły :lol: banan na buzi że cho cho...a przejechałyśmy raptem z 30m :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #839386 przez Marta1985
Kochane Ciocie oraz młode i piękne Dziewczynki posyłam Wam Walentynkowego Buziaka :kiss:

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #839398 przez szósteczka
Ciasto z sercem w środku juz sie piecze najgorzej ze gdzieś mi wsiąkła foremka serduszko i musialam wycinać nożem zobaczymy jak wyjdzie. Czekam na męża zobaczymy co on przygotował bo ja mu juz podkoszulki dałam bardzo zadowolony.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839407 przez Gochens
Srenka świetne to ciasto ;)

Chłopaki buziaki dla Was :kiss:

To pewne że życie w UK dla tych co tam żyją jest tanie...Ja pisałam o sobie biednym polaczku ;)
Malutka nie było tak strasznie dużo ludzi wiec wbiliśmy bez problemu..

Ika uciekaj do mamy nie ma sensu siedzieć samej, no masz Zonie..
Hania to Lenka musiała mieć frajdę!
Violcia a to mężu zaskoczył prezentami ;) fajowo
Co do czekolady to polizać dam ale to wszystko ;)

Jutro wstawię kilka fotek :)

U nas noc znośnie ale obudził się o 2 i za cholerę nie chciał usnac :dry: teraz to samo w końcu usnal na moich rękach..
My dziś tez kolacyjka w domku zrobię krewetki w miodzie z chilli.. Fajny sos zrobie no i podam w szaszłykach. myślę też o jakiś przekąskach bo może jakieś drinki zrobimy. Póki co chłopaki śpią :lol:

Miłych walentynek moje kochane :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839456 przez KaRoLkA
Bartunia juz komentowalam na fb ale powtorze ze sliczny Walentynek :) slemy z Gabi buziaki :kiss:

Haniu dobrze ze glowa juz nie boli , ale miala Lenka frajde :)

Aleksia to Ci buntownik z Albercika :) moja jak sie wkurzy to rzuca nie tylko smoczkiem ale wszystkim co ma dookola :)

Gochens czyzby nam sie dzieci zmowily :unsure: bo moja pannabod 2.30 do 6 nie chciala spac :cheer: tylko harce jej w glowie :) udanej kolacyjki :) ja przygotowuje na jutro bo dzis sama z Gabi jestem :) a przekaski to fajne sa slimaczki z tortilli np ze sledziem i ogorkiem kiszonym albo suszonym pomidorem lub z szynka i bialym serkiem typu almette :)

Violcia ale milo ze mezus taki prezencik przygotowal :) odpoczywaj kochana :)

Srenka ciacho do schrupania :) pewnie tak pysznie smakuje jak pysznie wyglada :)

Dalam mojemu prezencik i zadowolony ciekawe czy kartke znalazl :lol: a on zabral mnie na zakupy ciuchowe :) takze zadowolona jestem :) jutro kolacyjka z winkiem i ciacho walentynkowe z serduszkiem , bede pichcic jak Gabi usnie :)

Kurde żadne Nasze dzieciatko nie wygralo w "WESOLEJ MINCE" nawet wyroznienia :angry:

ide zrobic jakas kolacyjke i mala kapac :)

11 lata 2 miesiąc temu #839458 przez srenka_918
Myśmy się wyspali oboje ale mały obudził się w złym humorze i nic mu nie pasuje, więc zaraz pójdziemy do mamy, może zmiana klimatu dobrze mu zrobi a mama też zje sobie trochę siasta ;) Było pyszne ;) A właściwie jest bo jeszcze pół zostało ;) środek to serki homogenizowane z żelatyną bo mój uwielbia serniki na zimno ;)

11 lata 2 miesiąc temu #839520 przez Hania84
Karolka no patrz...a wczoraj jeszcze pamiętałam o tym konkursie a dzis zapomniałam. Widocznie nie znają się na śmiesznych minkach skoro od nas nikt nie wygrał :lol: :silly: szkoda. Mówi się trudno :blink:

Bartek fajny Walentynek :)

Gochens tradycyjnie krewetki. Wiesz co zacznę chyba na Ciebie mówić Pani Krewetka :lol: :D

srenka...acha serki...ciekawy pomysł :)
a jak się czujesz?

Violcia...chinol fajna sprawa :) my byliśmy wczoraj :)

Lecę kąpać Lenitę :)

miłego wieczoru

11 lata 2 miesiąc temu #839528 przez srenka_918
Haniu czuję się w miarę znośnie ;) Jak mam przepełniony żołądek że aż mi ciężko, to nie czuję żadnych mdłości ale jak tylko trochę wolnej przestrzeni w żołądku się zrobi... To miło nie jest.
Jak tak dalej pójdzie to będę tyć tyć i tyć...

Agusia dzięki za rady z krakersami i paluszkami ;) Ale na mnie chyba nie zadziała, szczególnie jeszcze w łóżku, bo rano mam braki w ślinie i to co suche przykleja mi się do gardła i wiecie co dalej...

11 lata 2 miesiąc temu #839536 przez aleksiaa88
Co to za uwodziciel aaaa to Bartus :lol:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839537 przez KaRoLkA
Haniu chyba faktycznie sie nie znaja :) no ale wazne ze dla Nas Nasze minkowe dzieciaki sa najcudowniejsze :)

Srenka biedna z tymi mdlosciami jestes , wiec musisz caly czas cos jesc moze migdaly ?? Ponoc tez dobre na mdlosci i zgage :)

Niunia spi choc troche plakala przed zasnieciem bo zasypia teraz sama w lozeczku , ale padla z dwoma awariami bo smok wypadl :) ciacho rozowe sie piecze takze jeszcze czekoladowe :) mezu bedzie w szoku :woohoo: a kartki chyba nie znalazl bo nic nie pisal a wsadzilam mu w podlokietnik bo zawsze tam zaglada , jak portfel odklada :)

Ikunia i jak tam ?? Wrocil?? Czy u mamy jestes ??

Dziewczyny dzisiaj pewnie swietuja a ja sama bez chlopa i to cala noc :huh: :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka