BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #839586 przez Agusia83
Bartuś i ja Ci ślę buziaczka...EMi również :laugh: ale przystojniaczek z Ciebie :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Srenka, a próbowałaś pić herbacinę z dodatkiem świeżego imbiru, bądź już takiej gotowej herbatki?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #839647 przez KaRoLkA
Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Milego swietowania dziewczyny :)

Moje ciacho w piekarniku a ja popijam desperadosa czyli "waledrinki" hihi nic innego mi nie pozostalo :)

11 lata 2 miesiąc temu #839652 przez KaRoLkA
Agusia

Milego swietowania dziewczyny :)

Moje ciacho w piekarniku a ja popijam desperadosa czyli "waledrinki" hihi nic innego mi nie pozostalo :)

11 lata 2 miesiąc temu #839665 przez Hania84
Agusia :kiss:

karolka my też nie walentynkujemy. Ja w przeciwieństwie do Was nic nie dostałam...ogólnie nie liczyłam na nic...ale zawsze jakaś gdzieś tam mała iskierka nadziei jest że możeeee jakaś drobna niespodzianka (tym bardziej że o 18 był już w domu) ale gdzie tam...nic, kompletnie. Trudno...nie będę przecież płakać :P

Pochwalcie się później dziewczyny tymi ciastami - szósteczka, Karolka :)
czyli dwa razy trza piec je? a jak potem to do środka? zawijaniec jak rolada, czy jak? bo szczerze to nie przeczytałam tego przepisu bo nie miałam dla kogo piec :P

Lena kąpała się dziś pierwszy raz w łazience...chlapała ile wlezie :lol: podobało jej się bo nikt jej nie ograniczał tego :) pobawiła się kaczucha i rybka...potem ją ubrałam, butla...posmarowałam dziąsełka dentinoxem, dałam buziaka i powiedziałam że ją kocham...uśmiechnęłam się i ona do mnie...zgasiłam światło i grzecznie zasnęła od razu chyba bo nie było jej w ogóle słychać :) moje dziecię kochane :kiss:

miłej nocy
dobranoc

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839670 przez srenka_918
A Pawełkowi wystarczyło że raz (popołudniowa drzemka) położyłam się razem z nim w moim łóżku i już nie chciał sam spać w łóżeczu... Chwilę z nim poleżałam a jak był już bliski snu a nie spał jeszcze to do łóżeczka, żeby pamiętał że zasnął w łóżeczku i go głaskałam... Jakoś poszło ;) Jestem dość zmęczona choć nie wiem czym... Właściewie nic nie robiłam, pewnie ciąża męczy... Choć nie wiem...

Wstawię Wam jeszcze Pawełka ;)

Aha, Hania ja też nic nie dostałam... Z nocek mój wraca o 5 rano a jak wstał to już tylko obiad, chwilę się z Pawełkiem pobawił i pora do pracy...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839693 przez KaRoLkA
Jaki Pawelek sliczny :) cala mama :)
A tu moje ciacho :) czekoladowe pyszne a to ucierane takie se , dalam caly barwnik a i taj jest blade , i nie mialam foremki serduszka wiec wycinalam nozem :)

zostalo mi czekoladowego to zrobilam Mojemu serduszko niech sie chlopina cieszy :) o takie :

I moj mezu dzwonilnbo znalazl walentynke i powiedzial ze mu sie bardzo milo zrobilo :lol:

a tu macie jeszcze na dobranoc moja gimnastyczke :) nauczyla sie siedziec po turecku i tak nogi zaklada :lol:

lece spac , dobrej nocy :)

11 lata 2 miesiąc temu #839697 przez malutkamilka
Dobry wieczór laseczki.

ja na chwile bo juz późno. Poczytałam was ale chyba jutro dopiero się odezwę. Gdzieś kolo 3-4 w nocy przyjedzie mój walenty :laugh:

auto odebrane - teraz śmiga jak rakieta.

dobrej nocy

11 lata 2 miesiąc temu #839752 przez Gochens
Dzień dobry ;)

Jestem pierwsza?! wooow

U nas noc super, przespał całą... obudził się dopiero o 7;30 :lol:
Wczorajszy wieczór miły, kolacyjka plus drineczki nawet komedie romantyczną zaczęliśmy oglądać (mój nie lubi) także szok hehehe. Ja dostałam kwiatka w doniczce bo innych juz nie było ale się cieszę lepszy rydz niż nic B) a jakby mi nic nie kupił w sensie nawet kwiatka to bym mu powiedziała co o tym myślę! kiedyś faceci zabiegali a
teraz co?

Karolka super ciasto na pewno mu będzie bardzo miło jak zobaczy! Gabunia śliczna dziewczyna :)
Pawełek przystojniak i wcale nie wygląda na jakiegoś grubaska!!
Artuś zmokła kurka słodko wygląda ;) Agusia to smutno że znów macie coś nie tak między sobą :(
Hania to Lenka miała frajdę, mój też uwielbia chlapac jak się kąpie :silly: heh a zobaczysz jaką będzie miała frajdę jak się razem będziecie pluskac!

Mój jeszcze śpi, Aligator też a ja chyba jeszcze do łóżka wskocze... oho chyba synek wstał :huh:

11 lata 2 miesiąc temu #839783 przez rysa
Witam się!

Dzisiaj była super noc. Filip dopiero o 4.50 się przebudził .Chyba mu było niewygodnie bo spał skulony w poprzek łóżeczka :laugh: Położyłam go normalnie i zasnął A potem pobudka o 6.30.

Agusia :kiss:

Ja jak mojemu R. takim tekstem zapodam to mi mówi "Jak Ci nie pasuje to znajdź sobie innego"

Karolka super to ciasto. Też chciałam zrobić ale nie mam barwnika, więc dzisiaj będzie zwykły murzynek :silly:

Haniu super że Lenka tak się dobrze bawiła przy kąpieli. My już od ponad miesiąća kapiemy Filipka pod prysznicem, jest taki uradowany i zadowolony że szok. Szkoda tylko że mamy płytki brodzik którego nie da się zatkać. Tak to by się mógł pluskać ;)

R. właśnie pojechał do Castoramy po wkręty. Będzie dzisiaj montował bramkę do kuchni. Ciekawe jak Filip zareaguje. To jego ulubione pomieszczenie:kosze na śmieci, szuflady, szafki itd. :laugh:

Gochens ja też uwielbiam dostawać kwiaty. Nawet pomimo że uwielbiam słodycze to wole np. róże niż jakieś czekoladki :) Kwiaty to wg mnie taki miły gest :)

My walentynki świętujemy 11 lutego, wtedy mamy rocznicę. Dostałam bukiet czerwonych róż :) Niestety na następny dzień zdechły :laugh:

Gimnastyczka ma cudną koszulę :)

Pawełek słodziaczek :)

11 lata 2 miesiąc temu #839806 przez Ikunia1910
hej

Dziękujemy za walentynkowego Bartusia:* ps. to nasza jedyna walentynka także gorace dzięki :*

Ja czekałam wczoraj na B. ale jak to powiedział jak zostanie dłuzej w piatek to bedzie miał wiecej czasu w weekend no tylko my weekend spedzamy u mamy takze bedzie miał ten zajebisty wolny weekend dla siebie. I na nic był koci makijaz i gorset. Nawet wyrwało mi sie u teściowej wczoraj ze mam to w pupuni i ze jak nie ten to następny ze wiecznie na niego czekac nie będę.

teraz próbuje sie odstresować u mamy.
spokojnego weekendu kochane:*

Teraz

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839830 przez Hania84
Hej

U nas przekropnie...ale byłyśmy z Lenką na mieście...założyłam folie na wózek i jechane :) poszłyśmy tacie kupic obkład do chleba ...chociaz sobie nie zasłużył...bo wczoraj był o 18 to gazetki sobie przeglądał zamiast leciec do sklepu...dzis nawet wózka mi nie zniósł B) a potem oczekuje że polecę na zakupy...ale kij niech mu będzie...kupiłam mu nawet piwo Żywca - polskiego.Zrobiłam to dla mojego spaceru z Lenką tylko...bo na pewno nie dla niego :P . Ale jak wróci z pracy to i tak mu nagadam jaki to on jest.

Ikunia

Karolka ciasto świetnie wygląda :) a serce i tak widac więc jest okej :) Fajnie, ze mężu zadowolony z kartki :)

Gochens super że wieczór udany...chociaz Ty miałaś faceta we walentynki...bo większość z nas to nie miała :P

Lena mi marudzi...uciekam...do później

11 lata 2 miesiąc temu #839845 przez Milady
Witam słonca i zegnam zarazem bo dzis chrzest Poli wiec świetujemy :laugh: :)

Iwo i NAstka juz przygotowani,MArcin pojechał zatankowac auto a ja szybko do was klikam nadrobie pozniej to co pisałyscie :)

Ciasto KAROlka super moje sie nie udało jak zwykle :angry:

Gabi jest piekna :)

A oto moj prezent

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #839867 przez Marta1985
Zdecydowanie Walentynki przerreklamowana sprawa :-( taki romantyzm na siłę :-)

Ikunia Buziaki :-*

My jestesmy u tesciowej. Mój idealny maz mnie wkurza od rana ńie samowicie :-(
A tesciowa chce przyjechac na wiećej dni żeby šie Bartusiem zająć :-(jakoś wolę żeby moi rodzice šie nim zajmowali :-(

No i Bartuś 2 raży šie budził w nocy :-(i dziś też bez apetytu i jakiś oslabiony :-(

11 lata 2 miesiąc temu #839881 przez Hania84
Milady to udanych chrzcin :) jesteś chrzestną? :)
A walentynkowy podarek fajny :) teraz będzie szkoda zjeść to jabłko :lol:

Oj Marta pewnie nie jest tak źle z Twoim...widać ze to dobry człowiek bo tyle ci pomaga, nawet obiadki gotuje więc nie złość się na niego ;) Może ma cięższy dzień...zmiana pogody idzie ;) Będzie dobrze, nie smutaj :)
A teściowa jak tak bardzo chce to niech się pozajmuje Bartusiem...tylko potem niech nie marudzi :P

Obiad się gotuje...a Lena marudzi. B) pogoda deszczowa daje się we znaki nawet jej

11 lata 2 miesiąc temu #839899 przez srenka_918
Witam Was ;)

Ja stwierdziłam że aby normalnie funkcjonować to muszę kłaść się na każdą drzemkę z Pawełkiem i tym sposobem spałam dziś już od 10 do 11 ;) Rano pobudka była przed 7... W nocy spał koszmarnie... Tylko u nas w łóżku mu dobrze a łóżko jest za wąskie na nas 3... Właściwie 4 ;) A może 5? Ale bym miała niespodziankę ;)
Wczoraj próbowałam się umówić go gina i nikt nie odbierał a dzwoniłam z 7 razy w godzinach ich rejestracji... Może jakiś urlop mają czy coś... A coś mi się nie chce jechać do miasta tylko po to żeby się zarejestrować...

Powiedziałam mamie o ciąży... Ale nie ucieszyła się ani trochę... Wygarnęła, że nie umiemy się zabezpieczać i takie tam, że za szybko, bo ona by co najmniej rok czekała... Ech mamusie...

Agusia herbatka z imbirem odpada ;) Mężu mi kupił świeży korzeń, na szczęście malutki to tylko jak powąchałam musiałam lecieć ;) Ale PO byłam jak nowa ;) Na pół godziny ;)

Miło mi słyszeć że Pawełek to cała ja ;) Bo już raz słyszałam że do teściowej podobny... Ta myśl mnie przygnębiała ;)

Moje dziecie dziś ma jakiegoś Jobla ;) Jak na mnie patrzy to ma banana na buzi od ucha do ucha a jak ja na niego spojrzę albo coś do niego powiem to odpowiada mi "ha he he ha ha" ale takim poważnym głosem, który w ogóle nie pasuje do jego rozhahanej minki ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka