- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Srenka, a próbowałaś pić herbacinę z dodatkiem świeżego imbiru, bądź już takiej gotowej herbatki?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milego swietowania dziewczyny

Moje ciacho w piekarniku a ja popijam desperadosa czyli "waledrinki" hihi nic innego mi nie pozostalo

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Milego swietowania dziewczyny

Moje ciacho w piekarniku a ja popijam desperadosa czyli "waledrinki" hihi nic innego mi nie pozostalo

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

karolka my też nie walentynkujemy. Ja w przeciwieństwie do Was nic nie dostałam...ogólnie nie liczyłam na nic...ale zawsze jakaś gdzieś tam mała iskierka nadziei jest że możeeee jakaś drobna niespodzianka (tym bardziej że o 18 był już w domu) ale gdzie tam...nic, kompletnie. Trudno...nie będę przecież płakać

Pochwalcie się później dziewczyny tymi ciastami - szósteczka, Karolka

czyli dwa razy trza piec je? a jak potem to do środka? zawijaniec jak rolada, czy jak? bo szczerze to nie przeczytałam tego przepisu bo nie miałam dla kogo piec

Lena kąpała się dziś pierwszy raz w łazience...chlapała ile wlezie

miłej nocy
dobranoc
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Wstawię Wam jeszcze Pawełka

Aha, Hania ja też nic nie dostałam... Z nocek mój wraca o 5 rano a jak wstał to już tylko obiad, chwilę się z Pawełkiem pobawił i pora do pracy...
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tu moje ciacho

zostalo mi czekoladowego to zrobilam Mojemu serduszko niech sie chlopina cieszy

I moj mezu dzwonilnbo znalazl walentynke i powiedzial ze mu sie bardzo milo zrobilo

a tu macie jeszcze na dobranoc moja gimnastyczke

lece spac , dobrej nocy

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
ja na chwile bo juz późno. Poczytałam was ale chyba jutro dopiero się odezwę. Gdzieś kolo 3-4 w nocy przyjedzie mój walenty

auto odebrane - teraz śmiga jak rakieta.
dobrej nocy
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Jestem pierwsza?! wooow
U nas noc super, przespał całą... obudził się dopiero o 7;30

Wczorajszy wieczór miły, kolacyjka plus drineczki nawet komedie romantyczną zaczęliśmy oglądać (mój nie lubi) także szok hehehe. Ja dostałam kwiatka w doniczce bo innych juz nie było ale się cieszę lepszy rydz niż nic

teraz co?
Karolka super ciasto na pewno mu będzie bardzo miło jak zobaczy! Gabunia śliczna dziewczyna

Pawełek przystojniak i wcale nie wygląda na jakiegoś grubaska!!
Artuś zmokła kurka słodko wygląda

Hania to Lenka miała frajdę, mój też uwielbia chlapac jak się kąpie

Mój jeszcze śpi, Aligator też a ja chyba jeszcze do łóżka wskocze... oho chyba synek wstał

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dzisiaj była super noc. Filip dopiero o 4.50 się przebudził .Chyba mu było niewygodnie bo spał skulony w poprzek łóżeczka

Agusia

Ja jak mojemu R. takim tekstem zapodam to mi mówi "Jak Ci nie pasuje to znajdź sobie innego"
Karolka super to ciasto. Też chciałam zrobić ale nie mam barwnika, więc dzisiaj będzie zwykły murzynek

Haniu super że Lenka tak się dobrze bawiła przy kąpieli. My już od ponad miesiąća kapiemy Filipka pod prysznicem, jest taki uradowany i zadowolony że szok. Szkoda tylko że mamy płytki brodzik którego nie da się zatkać. Tak to by się mógł pluskać

R. właśnie pojechał do Castoramy po wkręty. Będzie dzisiaj montował bramkę do kuchni. Ciekawe jak Filip zareaguje. To jego ulubione pomieszczenie:kosze na śmieci, szuflady, szafki itd.

Gochens ja też uwielbiam dostawać kwiaty. Nawet pomimo że uwielbiam słodycze to wole np. róże niż jakieś czekoladki

My walentynki świętujemy 11 lutego, wtedy mamy rocznicę. Dostałam bukiet czerwonych róż

Gimnastyczka ma cudną koszulę

Pawełek słodziaczek

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Dziękujemy za walentynkowego Bartusia:* ps. to nasza jedyna walentynka także gorace dzięki :*
Ja czekałam wczoraj na B. ale jak to powiedział jak zostanie dłuzej w piatek to bedzie miał wiecej czasu w weekend no tylko my weekend spedzamy u mamy takze bedzie miał ten zajebisty wolny weekend dla siebie. I na nic był koci makijaz i gorset. Nawet wyrwało mi sie u teściowej wczoraj ze mam to w pupuni i ze jak nie ten to następny ze wiecznie na niego czekac nie będę.
teraz próbuje sie odstresować u mamy.
spokojnego weekendu kochane:*
Teraz
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas przekropnie...ale byłyśmy z Lenką na mieście...założyłam folie na wózek i jechane

Ikunia
Karolka ciasto świetnie wygląda

Gochens super że wieczór udany...chociaz Ty miałaś faceta we walentynki...bo większość z nas to nie miała

Lena mi marudzi...uciekam...do później
- Milady
-
- Gość
-
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Ikunia Buziaki :-*
My jestesmy u tesciowej. Mój idealny maz mnie wkurza od rana ńie samowicie

A tesciowa chce przyjechac na wiećej dni żeby šie Bartusiem zająć :-(jakoś wolę żeby moi rodzice šie nim zajmowali

No i Bartuś 2 raży šie budził w nocy :-(i dziś też bez apetytu i jakiś oslabiony

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A walentynkowy podarek fajny

Oj Marta pewnie nie jest tak źle z Twoim...widać ze to dobry człowiek bo tyle ci pomaga, nawet obiadki gotuje więc nie złość się na niego

A teściowa jak tak bardzo chce to niech się pozajmuje Bartusiem...tylko potem niech nie marudzi

Obiad się gotuje...a Lena marudzi.

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Ja stwierdziłam że aby normalnie funkcjonować to muszę kłaść się na każdą drzemkę z Pawełkiem i tym sposobem spałam dziś już od 10 do 11

Wczoraj próbowałam się umówić go gina i nikt nie odbierał a dzwoniłam z 7 razy w godzinach ich rejestracji... Może jakiś urlop mają czy coś... A coś mi się nie chce jechać do miasta tylko po to żeby się zarejestrować...
Powiedziałam mamie o ciąży... Ale nie ucieszyła się ani trochę... Wygarnęła, że nie umiemy się zabezpieczać i takie tam, że za szybko, bo ona by co najmniej rok czekała... Ech mamusie...
Agusia herbatka z imbirem odpada

Miło mi słyszeć że Pawełek to cała ja

Moje dziecie dziś ma jakiegoś Jobla