- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
Dzisiaj umówiłam się na USG 3D/4D. Siostra nam funduje jako prezent i we środę idziemy. Oby dziecię się ładnie obróciło
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie w miarę ok, strasznie dłuży mi się do wizyty u lekarza a to dopiero 27 grudnia:(
Tęsknie za widokiem mojej kruszynki na usg tym bardziej, że wciąż nie czuję ruchów:(
Zastanawiam się czy łożysko na przedniej ścianie macicy faktycznie tak opóźnia odczuwanie ruchów?
Marita widzę,że faktycznie niecierpliwa jesteś z zakupami;) Czekamy na zdjęcie wózeczka.
Aga po nowym roku na pewno odwiedzimy ten szpital, może akurat będzie wolna jakaś porodówka i będziemy mogły zerknąć. Ja bym bardzo chciała nim podejmę decyzję. Słyszałam, że na Borowskiej jest takie koło do rodzenia w naturalnej pozycji, też chciałabym to zobaczyć
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
za to Bobo dziś rano o 6 pobudka i puku puk, w każdym razie mimo wczesnej pory choć na początku nieźle zdezorientowana to później szczęśliwa byłam ... to najpiękniejsza pobudka jaką kiedykolwiek miałam
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
co do imion... od bardzo dawna podoba mi się Zuzanna Zofia i już prawie udało mi się Mężusia do tego przekonać (Zuzanna to było imię jego babci, Zofia mojej), a chłopiec na razie śmiejemy się że będzie Antoś (drugie imię naszych ojców ) ale nie podjęliśmy konkretnej decyzji jeszcze
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Misia wstaw zdjęcie dzidziusia jak wrócisz od lekarza!Koniecznie!
Katiuszka mi też się dłuży i to strasznie i ja też jeszcze nic nie czuje..
Dziewczyny co to znaczy właściwie te połówkowe usg, ja rozumiem, że to w 22tc czyli w połowie, stąd pewnie ta nazwa, ale co dokładnie lekarz bada na tym usg?To pewnie jakieś poważniejsze badanie??
MartiO Zuza to śliczne imię!
- Paula88
- Wylogowany
- gaworzenie
Fajnie macie, że sobaczycie swoje skarby jeszcze przed świętami i być może poznacie już płeć
MartiO Zuzanna baaaaaardzo ładne imię
Martita Skoro pani w sklepie powiedziała Wam, że cena ma wzrosnąć, to rzeczywiście warto było trochę się pospieszyć nie ma się co przejmować tym co mówią inni, niektórzy wierzą w różne dziwne przesądy ja tam w nie nie wierzę też już mam wózek, ale dlatego że znajomi sprzedawali po swoim dziecku i był w bardzo dobrym stanie
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
ja też się nie mogę doczekać i tak się dłuży. Ale muszę jeszcze 2 tygodnie wytrzymać do 03 stycznia do USG połówkowego. Już jesteśmy zapisani
w sumie powinno szybko zlecieć, bo święta zawsze szybko lecą...a jedziemy do rodziców, teściów. będziemy mieli gości a potem zostajemy w rodzinnym mieście do sylwestra. Pewnie koło poniedziałku 02 stycznia wbijemy spowrotem do Wawy.
a co do ruchów maluszka, ewel7 obudziłaś się jak baraszkował o 6 rano? Nieźle Ja aż tak mocno nie czuję aby się obudzić. Ostatnio mam wrażenie, że ze względu na ciśnienie czuje się tak jak ja, czyli cały czas by spało.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
to ja nie mam problemów z pozycjami we śnie i często śpię na plecach bo jest wygodnie. jak się rusza małe to też nie jest nie wiem jak intensywnie odczuwalne i nie wiem czy by mnie obudziło. Często odczuwam takie jedno plum, ale wiem, że to dzidzia. Np. dziś byliśmy na zakupach i na chwilę usiadłam i takie plum i koniec.
tak jak powiedziała ewel7 kiedyś : jak się mniej w ciągu dnia rusza to tęskno.
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
no nic mykam lulać bo dziś się nie wyspałam dobranocki
- martynka790
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patryczek 16.05.2012 :**
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
z tym słodkim to podobno prawda
a ja miałam dziś podobnie. Dwa razy w tyg. chodzę na angola z rańca ( właśnie dziś byłam ). Niedawno wróciłam do domu bo dziś jeszcze załatwiałam sprawy na mieście. Zachciało mi się czekolady zjadłam trochę to jak usiadłam to się ożywił. W ogóle zauważyłam, że jak jestem bardziej aktywna...musiałam trochę w mieście przejść...to dzidzia też jest aktywna...jak ja przestaję chodzić to ona zaczyna Ona mnie małpuje
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
my już szykujemy się na święta choinka ubrana, a dziś pakowaliśmy prezenty pochwalę się drzewkiem, niech i tu na forum zapachnie świętami
- alicja891
- Wylogowany
- gaworzenie
Ogólnie wszystkie jesteśmy przed badaniami połówkowymi fajnie bo są okazję do zakukania do naszych szkrabów:D
Mnie teraz pochłoneła ręczna praca robienia bombek, jeszcze mi 3 zostały a dzisiaj mąż mi choinkę przywiezie.
Co do ruchów mam tak samo jak Wy, raz jest dzień że szaleje a raz że tylko z 2 razy zapuka i nic.
ewel7 przepiękna choinka i aż klimacik zapanował świąteczny Super
pozdrawiam Was i małe kruszynki
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
jutro jadę (mam nadzieję ostatni raz w życiu) na uczelnię..mam zamiar wrócić jako pani magister... <przerażona> Mam też nadzieję, że taki stres nie zaszkodzi dzidzi..
śliczne drzewka tam wyżej widziałam..pozdrawiam