- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
po świętach nadal trwa takie lekkie rozleniwienie... nie tylko u mnie bo Maluśki też jakoś tak mało się odzywa...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chyba poczułam pierwsze ruchy (nareszcie!) Narazie delikatne, ale to na pewno to nie kiszki.. My na sylwestra też siedzimy w domku,ale jeszcze nie wiemy w czyim (pewnie u znajomych).
KAMI zdradź przepis na kompot z suszonych śliwek, bo brzmi pysznie..
MartiO rzeczywiście łóżeczko jest prześliczne, chyba sama bym się na takie pokusiła po kołysce..
pozdrawiam cieplutko,ja i dzidzia
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Wasze życzenia były piękne, dziękuję. Spełniły się. Było ciepło, rodzinnie a przede wszystkim dostałam najpiękniejszy prezent, moje maleństwo dało o sobie znać. Nie były to żadne bąbelki, burkania czy pukania a przepychanie się bardzo delikatne:)
Byłam dzisiaj na wizycie, z dzidzią wszystko dobrze i raczej nie będzie to chłopiec a dziewczynka! Tatuś zbladł i do tej pory siedzi zszokowany, był przekonany, że będzie syn. No zobaczymy 17 stycznia, będę miała usg połówkowe, ciekawe czy się potwierdzi.
Jeśli nie to nie uwierzę już w żadną wersje, będę kupowała ciuszki unisex i poczekam do porodu.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MartiO łóżeczka śliczne:) Ja na razie upatrzyłam sobie łóżeczko z opuszczanym bokiem, ale jest bardzo drogie allegro.pl/lozeczko-klups-120x60-rafal-i...bok-i1970066614.html
- alicja891
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzisiaj wybieram się na badania połówkowe, napisze Wam co tam się dowiedziałam i co Was też czeka na badaniu połówkowych. No i może dzisiaj się dowiem co będzie ? hm.. chyba że znów będzie pępowina między nogami i się nie dowiem ..
katiuszka ja również coraz intensywniej myśle o ciuszkach unisex bo koleżanka opowiadała mi że nawet do 8 miesiąca nie wiedziała co bedzie miała bo tak się chowało
No trzymajcie kciuki czy o 17 się dowiem co do płci bo ciekawość to mnie normalnie zjada:D hihi
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
aga2+1 też zastanawiałam się nad łóżeczkiem z opuszczanym bokiem bo takie byłoby najwygodniejsze, zwłaszcza, że na początku pewnie Maluśki będzie spał u nas w sypialni obok naszego łóżka... ale z drugiej strony chciałabym coś co później przerabia się na tapczanik dla starszej dzidzi... a takiego połączenia niestety chyba nie ma poza tym słyszałam, że to z opuszczanym bokiem jest później mniej stabilne jak dzidzia zaczyna wstawać w łóżeczku...
- Majorka
- Wylogowany
- gaworzenie
Widzę że trochę nas jest. Ja mam termin na 29 maja i strasznie mi brakuje wsparcia innych przyszłych mam.Moje otoczenie ma już trochę dość tematów związanych z ciążą i dzieckiem.
- alicja891
- Wylogowany
- gaworzenie
a płeć to CHŁOPIEC :d:d:d:d:d::d:d:d było widać jak fika i wywija przedziwne figury w moim brzuchu
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
ja też ostatnio łapię się na tym, że czasem jestem monotematyczna jeśli chodzi o rozmowy, ale to chyba normalne w każdym razie nie z każdym się tak da, a nawet mam wrażenie, że niektórych to drażni. W każdym razie dobrze, że mamy siebie tutaj i możemy się zawsze wygadać.
Alicja gratuluję Synka na pewno badanie musiało być niesamowite z tego co piszesz najważniejsze, że Malusi zdrowy i że wszystko ok
- martynka790
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patryczek 16.05.2012 :**
Majorka Witaj!!
A My jutro na USG połówkowe!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i dziewczynka pozostanie dziewczynką!!
Trzymajcie kciuki!!
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
również gratuluję synka
ja już nie mogę się doczekać...do 03.01.2012 jeszcze 5 dni odliczanie
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
akciak84 my też 03.01 mamy wizytę
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
Majorka witaj
faktycznie nie z każdym można non stop na ten sam temat też się na tym łapię
my mamy wizytę 5.01... Mężuś złapał bakcyla i nie wyobraża sobie, żeby nie mógł być na badaniu przy pierwszym w listopadzie wysłali go akurat w delegację... ale teraz się nie daje i z góry zapowiada kiedy go nie ma dla nikogo
może tym razem Maluśki będzie bardziej ożywiony... bo ostatnio nawet czekolada nie pomogła i spał ułożony na brzuszku tyłkiem do nas i niewiele pozwolił zobaczyć
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Długo sie nie odzywałam My tez bedziemy miec synka a na wizyte idziemy 3 stycznia :PP Pozdrawiamy wszyskie mamusie i malenstwa
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania