- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
lekarz powiedział, ze wszystko w porządku.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alicja ur.6.05.2012 58cm 3830g.
w drogich wózkach tez się zdarza że plastiki trzeszczą. Ja akurat na to wyczulona jestem bo nie lubie jak mi cos piszczy
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Dawno nie pisałam, ale z postami jestem na bieżąco
Co do ruchów malucha to mój synek również dokazuje szczególnie w nocy, co niestety nie pozwala mi na sen Czasem tak mocno, intensywnie i długo kopie, że filmuję się, że coś jest nie tak i wtedy nie mogę spać bo się martwię.
Zauważyłam też że coraz bardziej męczą mnie podstawowe czynności, chociażby zwykłe zakupy stają się udręką jak trzeba się schylać i szukać czegoś na półkach.
Ostatnio wg mam jakąś chandrę nic mi się nie chce, chodze taka przybita.. zamiast się cieszyć to mam doła.. nie wiem co się dzieje.. mój mąż też już ma dosyć mojego humoru.
Co do badań, w związku z tym, że nie mam kasy, aby za wszystko płacić-jutro idę po skierowanie na badania, krew, mocz, glukoza 75g i cukier z krwi. Przekonam się wkońcu czy ta glukoza taka zła jak mówicie
Ja na wózek przeznaczam około 1300 zł, bo mam zamiar kupić taki 3w1, już pare sztuk oglądąłam i da się kupić w tej cenie porządny wózek. Co do koloru wózka to chcę w odcieniach beżu, brązu lub szarościach- myślę, że to kolory uniwersalne
No i jeszcze chciałam się Wam pożalić, że nie możemy z mężem się dogadać co do imienia dla synka, ja swoje on swoje i póki co synek pewnie głupieje w brzuchu bo raz tak jest wołany a raz inaczej
Aaaa i oczywiście WITAM NOWE BRZUSZKI
pozdrawiam
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
no cukrzycy nie ma...ale skonsultuj to z lekarzem...jak za mało cukru też źle, ale ty masz małą różnicę
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
mój Bartuś dziś się tak w brzuszku rozpychał, że aż cały falował (brzuszek znaczy się ) zabawny widok my byliśmy wczoraj u gin, wszystko dobrze, wyniki ok, także pani doktor stwierdziła, ze nie ma się do czego przyczepić. Właśnie skończyliśmy pieczenie biszkoptów bo robimy tort dla babci jedziemy do moich rodziców na weekend i akurat są mamy urodziny, postanowiłam więc zrobić jej niespodziankę
beadka ja też miałam wczoraj jakiegoś doła... i ryczałam mężowi... bywają i gorsze dni, ale jak maluszek się porusza to od razu mi lepiej mam nadzieję, że jak już go zobaczę to znikną wszystkie lęki, obawy i w przyszłości sprawdzę się jako mama.
U nas prawie 8 kilo na plusie i przybyły nam prawie 3cm w brzuszku (stąd i skóra swędzi, mam tylko nadzieję, że nie dopadną rozstępy teraz ponoć największe prawdopodobieństwo, że mogą się pojawić)
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
przepraszam za brak polskich znakow ale cos przelaczylam przypadkiem i musze kompa zrestartowac
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
beadka i ewel myślałam, że tylko ja jestem jakaś dziwna..też miewam chandry,tyle, że ta ostatnia trwała aż tydzień..tragedia..
dziewuszki z Warszawy, jadę w sobotę na wizytę i potem z mężem jedziemy obejrzeć szpital na Inflanckiej odwiedziłam też stronę internetową tego szpitala i mają super sale porodowe, zobaczcie sobie
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alicja ur.6.05.2012 58cm 3830g.
a co do kiepskiego nastroju tez tak mam chce mi się płakać czasem nie wiem czemu.