- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Marzenieeee cieszę się, że słonka będziesz mogła z córcią zażyć, ale to co piszesz to nadal wieje grozą. Już masz takie rozwarcie od wewnątrz to szok... Trzymam za Was kciuki aby jak najdłużej wytrzymał ten pesar.
Dotka marne to pocieszenie ale chyba większość z Nas ma ten problem co Ty:(
Są chwile, że mam taki ból że nie wiem jak zmienić pozycje szczególnie jak leże płasko.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
katiuszka mnie też plecy bolą i to co raz częściej w ciągu dnia:( Czasami mam wrażenie, że to nerki mnie bolą, a nie krzyż. Ostatnio złapało mnie na zakupach - ból pleców, nóg i ciągnięcie w podbrzuszu. Myślałam, że się przewrócę Po takich akcjach uświadamiam sobie, że nie powinnam już tak szaleć tym bardziej, ze lakarz kazał mi duzo odpoczywać.
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziewczyny macie już tak, że nie możecie się doczekać, kiedy nasze dzieciątka bedą na świecie i będziemy się chwalić zdjątkami naszych małych skarbów
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
my już popraliśmy i poprasowaliśmy ciuszki i czekamy jeszcze na pieluszki tetrowe i flanelowe, bo zamówiliśmy przez internet...wczoraj też podjęliśmy decyzję co do wózka i łóżeczka
wózek za 1430 zł. BEBETTO solaris- jednak nowy 3 w 1. Naszym zdaniem cena do jakości jest bardzo dobra. Lekki, skrętne koła przednie( prowadzi się jedną ręką i same się ustawiają na prosto), fajna amortyzacja i "disajn", duże koła ( na lasy- nam potrzebne). Polska firma jak JEDO, które chcieliśmy, ale z tymi wszystkimi funkcjami JEDO wyszedłby 3 w 1 około 1800zł. Więc lepszy i tańszy jest bebetto.
www.bebetto.pl/
www.wszystko.dla.dziecka.pl/p11231,wozek...i-torba-kol-123.html
Łóżeczko kupujemy safari, tylko jeszcze nie wiemy jaki materac
www.wszystko.dla.dziecka.pl/p10468,lozec...kami-z-szuflada.html
na 17 idziemy na USG MILUSZKA...ciekawe ile waży?
a i ból krzyża to straszny...i będzie gorzej
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja wczoraj byłam na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. Fajna sprawa mój mąż był trochę przerażony jak położna opowiadała o kolorach wód płodowych, o czopach, śluzach i wydzielinach, ale był dzielny
Ingrid mój synek też dzisiaj w nocy dokazywał bardziej niż zwykle. W dodatku te bóle krzyża.. ehh
Też nie mogę się doczekać rozwiązania, a tu jeszcze tyyyyle czasu.. a nie ma co ukrywać, będzie coraz ciężej.
Miłego dnia mamusie
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
allegro.pl/ala-i-as-zyrafka-lozeczko-mat...6el-i2160199751.html
Zastanawiam sie co z wózkiem, Bo mam możliwość odkupienia wózka 3 w 1, na razie jadę go sobie obejrzeć. Korci mnie jednak,żeby kupić nowy
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
to my właśnie wczoraj widzieliśmy go na żywo i jest spoko, ładniejszy niż jedo naszym zdaniem.
Poza tym strzelimy sobie cały czerwony model BEBETTO SOLARIS z czerwonymi felgami i rurkami najbardziej cieszy się tatuś wszystkie chciane funkcje ma z taką cenę, która nie jest wygórowana...są droższe i lipne.
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
a łóżeczko myślę, że jak się nic nie zmieni to takie allegro.pl/hit-roku-lozeczko-2w1-140x70c...zam-i2168854397.html
akciak84 fajny wózek, nawet nie taki ciężki... u mnie to niestety podstawowe kryterium... musi być lekki... bo sporo wnoszenia przede mną
marzenieeee cieszę się że powoli możecie więcej i mam nadzieję że jak najdłużej uda Wam się utrzymać pessara
czy Wam ten czas też tak szybko leci? dopiero co stałam w łazience z testem w ręku a tu już praktycznie III trymestr... no i też boli nas kręgosłup i żebra jak krzywo siedzimy
- alicja891
- Wylogowany
- gaworzenie
Dawno nie pisałam, ale zaglądam tu do Was
Super zdjęcia i wogóle cieszę się, że u Was wszystko wporządku
Ból kręgosłupa... chyba to już Nas nie ominie a szczególnie w nocy gdy brzuchy coraz większe, ale mamy już bliżej niź dalej do przytulenia Naszych szkrabów
U Nas ogólnie dobrze, glukoza też wporządku tylko po wczorajszej wizycie się trochę zmartwiłam, bo mam miękką szyjkę macicy i lekarz kazał mi się oszczędzać, tak się przestraszyłam, bo naczytałam się w necie, że może być wcześniejszy poród, w weekend zaczynam prać i pakować torbę do szpitala.. bo kurcze boję się co będzie dalej..
Buziaki i miłego dnia Wam życze
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Akciak ekstra są te wózki! I łóżeczko też Zazdroszczę, że już masz wszystko poprane i poprasowane, ja jestem w trakcie prania Ale przyjemność mi to sprawia..
Alicja nie bój się, wszystko urodzi się na czas Ale torbę spakuj, ja też już pakuję tak dla świętego spokoju
Dziewczyny a łóżeczka już wstawiacie do domów?Bo ja mam jeszcze kołyskę nie pomalowaną i się zastanawiam czy szybko ją malować i przywozić do domu już na dniach?