- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Macie też problem z wirusem na stronie? Ja musze osłony wyłączyć na 10 minut żeby wejść bo normalnie mnie blokuje, posty czytam przez pocztę ale nic nie napiszę
Ależ Wam zazdroszczę tych wypraweczek ja mam trochę ciuszków (bodziaki, dresik, pajacyk), paczkę huginsów New Born, 2 paczki tetrowych i jedne słodkie buciczki
z kosmetykami chyba się wstrzymam, bo mam próbki ze szkoły rodzenia ale tak sobie myślę, że przecież muszę przetestować na Młodym ale kropelką jakąś a nie na cale ciałko od razu kosmetyk nowy ?
Łóżeczko i wózek jeszcze nie odebrane, nie chcę się narzucać znajomym bo za darmo dostajemy więc pewnie dopiero w kwietniu przytakuję tylko materac i pościel muszę kupić, no i rożek i okrycie kąpielowe i jeszcze ciuszki.... Całe szczęście, że już sporadycznie do pracy chodzę, raczej jestem pod mailem w domu i działam jak trzeba więc teraz będzie trochę czasu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
ewel u nas podobnie,mały brzdąc się rozpycha,jak by mu już ciasno było U mnie już 11 kg na plusie..:/
labelo bardzo fajne te łóżeczko razem z pościelą i cena super za to wszystko..opłaciło się..
A ja z pościelą zrobiłam tak..jedna kupiłam nową a na zmianę kupiłam w ciuchu wielkie prześcieradło ecru (bardzo dobre gatunkowo) w cenie 1zł i teściowa skroiła to i uszyła mi poszew na podusię, na kołderkę i dwa prześcieradła..naszyłyśmy ozdobną wstążkę i aplikacje w kwiatki i wyszło jeszcze ładniej jak kupiona nowa pościel!Hi hi
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj byłam u diabetologa z wynikami po glukozie 75g i jak się okazało nie mam cukrzycy:) Ale jestem szczęśliwa:) Lekarka powiedziała, ze czasami cukier spada do poziomu 50-60 na czczo lub po posiłku, ale jest to przejściowe. mam normalnie jeść bez żadnych diet:) W 33 tygodniu mam tylko zrobić poziom glukozy na czczo i nic więcej:)
W przyszłym tygodniu odbieram wózek:) Znalazłam fajną wanienkę profilowaną allegro.pl/wanienka-anatomiczna-komfort-...iej-i2158777955.html i chyba ją kupię
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.ebay.de/itm/BADEWANNE-TOPFCHEN-TOILE...6d9481#ht_4935wt_885
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
A co do wanienki to ja kupię zwykłą tak jak agata bo też mamy tylko prysznic, więc dodatkowo wkładkę na początek. Bo z tej profilowanej wyrośnie bobas i trzeba będzie kupić nową.
A mnie udało się zapisać do szkoły rodzenia, którą prowadzą położne ze szpitala w którym chcę rodzić, więc jestem szczęśliwa jak niue wiem co i w czwartek na pierwsze zajęcia
Kami Ja też nie mam żadnego problemu z forum.
Martita- super pomysł, można samemu coś fajnego zrobić za niewielkie pieniądze, a w Twoim przypadku to prawie jak za darmo
Ja dziś byłam u dentysty znowu, znieczulenie trzymało mnie prawie 6 godzin i tak sobie pogryzłam policzek i wargę, że teraz wszystko mnie boli Jeszcze czekają mnie 2 wizyty w tym jedna z leczeniem kanałowym.
A jutro długo wyczekiwana wizyta u gino i nowe usg I can't wait
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=33160 ślub
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
Znieczulenie miejscowe podczas zabiegów stomatologicznych
Stosowanie środków znieczulenia miejscowego u kobiet w ciąży jest bezpieczne. Pamiętaj zawsze aby poinformować lekarza stomatologa o tym, że jesteś w ciąży - stomatolog dobierze właściwy środek znieczulający. Dla kobiet w ciąży stosuje się znieczulenia pozbawione środków obkurczających naczynia krwionośne.Jak chcesz wiedzieć wiecej to poczytaj
www.dentysta.med.pl/ciaza_stomatologia.html
Tak naprawde to ja mam powody do oboaw i chyba musze sie wybrać jednak a nie czekać.
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Współczuję bolących zębów!!Ja wyleczyłam wszystkie przed ciążą i mam spokój..
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wanienki to ta profilowana jest dla maluszka i dla starszego dziecka (ja też mam tylko prysznic i stwierdziłam, ze wanienka wystarczy tak do 2 lat , a potem to ewentualnie kupimy dużą miskę)
Ja z zębem walczę od poczatku ciąży - stan zapalny, 2 antybiotyki i oczywiście leczenie kanałowe:( Dentyska powiedziała, że po porodzie trzeba szybko zrobic prześwietlenie i zobaczymy czy da się uratować tego zęba.
Co do porodu też zaczynam już się zastanawiać do kogo bedzie podobne moje dziecko:) Na pewno będzie łyse hehe:)
Wczoraj była u mnie koleżanka, która urodziła córeczkę w 32 tygodniu ciąży - po prostu odeszły jej wody i trzeba było zrobić cesarkę. Mała wazyła 2 kg, 5 dni była w inkubatorze, a potem wypis do domu. Teraz młoda ma już 3 lata i jest największa w grupie przedszkolnej, rozgadana, uśmiechnięta i śliczna:) Dzisiaj zaczęłam z tego wszystkiego pakować torbę tak na wszelki wypadek:)
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*