BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #354796 przez aga2+1
patrysiuniusia zazdroszczę:) Moja Tosia jakoś nie chce wyjść:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #354797 przez KAMI
Witam brzuszki i niebrzuszki :)

Martita i Beadka kolejnych pięknych lat razem z mężami Wam życzę :)

Miki gratulacje :)

Patrycja ode mnie również zaproszonko poszło :)

My i wczoraj i dzisiaj trochę na polance, trochę nad wodą, nawet w badmintona trochę pograłam i trochę mnie paliło słoneczko. Brzuszek oczywiście przykryty był, chociaż dzisiaj Młody zaliczył pierwszy deszczyk, złapała nas burza w drodze do auta :)

Ja chyba jakiegoś lewicowca urodzę - wczoraj w 1 Maja cały czas się na lewy bok przekręcał i brzuchol był krzywy :) :) :)
Dzisiaj za to spokój, rano czkawka i ze trzy przekręty przez cały dzionek. Zmęczyło się biedactwo.
Nie wiem o co chodzi ale mam teraz jakiś przypływ energii, nogi tak nie puchną mimo, że u nas upały ok 30 stopni :)
Jutro jak będzie dalej ok to chcę pójść na koncert mojego Cree kochanego, może się uda :)

12 lata 7 miesiąc temu #354798 przez Dotka
patrysiuniusia tez cię znalazłam na fb i wysłałam zaproszenie :)
rzeczywiście laska jesteś :))
ja wiem tylko tyle że jak do 12 nie urodze to tez idę i 12 na pewno dzidzia będzie ze mną :)) troszkę Ci chyba kazda z nas zazdrości wiedzy i tego że zaraz będziesz rozpakowana :D

12 lata 7 miesiąc temu #354806 przez misia88
Moja Lila tylko śpi, je i robi kupkę, złote dziecko. Dzisiaj w nocy zjadła ok 23, zasnęła ok 23.30 (kładę ją do łóżeczka, poleży sobie i powoli zasypia), a później obudziła się o 4, jedzonko do ok. 4.30, zasnęła o 5.30 i spała o dziwo aż do 12! Sama byłam w szoku. :P
Już ładnie ssie cyca, a moje brodawki wygojone i karmienie to przyjemność :D Muszę tylko pokarm odciągać, bo mam duuuużo :P

12 lata 7 miesiąc temu #354807 przez labelo
patrysiuniusia, także wysłałam zaproszonko na fb:)
rzeczywiście, niezła lasencja z Ciebie,a w ciąży jeszcze piękniej wyglądasz (dobrze,ze sie spotkałyśmy).
Super,ze wiesz,ze za 2 dni Maleństwo będzie z Toba:). Ja jak nie urodzę do 6 maja, tez mam się zgłosić.... na wywołanie,brrrr.

12 lata 7 miesiąc temu #354809 przez beadka7
Misia to wspaniale, że karmienie to już nie udręka :) a i mała daje Ci pospać, kurcze pozazdrościć takiego aniołka :) Tak sobie myślałam, że może być między naszymi pociechami nawet miesiąc różnicy, więc Ty będziesz już doświadczoną mamą i będziesz mogła nam dawać rady na bieżąco :) faaaaaajnie !! :D

Dotka to w takim razie Tobie też zazdroszczę, że wiesz kiedy maleństwo będzie z Wami :) Można się tak do tego psychicznie przygotować.. tak myślę przynajmniej :) :unsure:

Jeeejku ja mam jakąś paranoje, chcę bardzo, żeby się już synek urodził, ale tak się boję, że z drugiej strony nie chcę jeszcze :P co za głupol ze mnie !

U mnie trwa pakowanko, tzn oczywiście ja prasuję i pakuję nas na wyjazd na majóweczkę już jutro:) ciekawe czy nam pogoda dopisze, bo słyszałam, że od czwartku ma być pochmurno..:(

12 lata 7 miesiąc temu #354810 przez Dotka
labelo normalnie przy Patrycji to w kompleksy można wpaść :P :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #354811 przez Dotka
beadka Ja tez taki głupol jak ty chce żeby już bylo a z drugiej strony boje sie okropnie :)))

Misia tylko pozazdrościć Ci Aniołka ciekawe jakie nasze pociechy będą i dobrze że juznie masz problemu z sutkami i że juz masz przyjemność ale niunia kochana twoja że ci tak daje odpocząć :))

12 lata 7 miesiąc temu #354813 przez labelo
dokładnie,Dotka, jak Patrycje zobaczyłam na żywo, to ,aż mnie zatkało..... po prostu modelka:), nawet w ciąży:)

12 lata 7 miesiąc temu #354815 przez beadka7
Dotka masz rację- Patrycja taka laska, że kompleksy gwarantowane, kurde ja nigdy takiej figury nie miałam- podziwiam normalnie !!!! :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #354816 przez labelo
misia, a używałaś tylko krem "maltan" na przemian ze swoim pokarmem, tak i zadziałało,zagoiły się??
super,ze Malutka taka grzeczna, tylko pozazdrościć:)

12 lata 7 miesiąc temu #354817 przez Dotka
a to udało wam sie spotkać :))) to fajnie :D Mi sie jakoś nie udało :( ale pewnie wszystkie sie juz z wózkami zobaczymy :) he heh e he ale będzie zlot :))

12 lata 7 miesiąc temu #354818 przez labelo
właśnie,właśnie, zlot z wózeczkami, ale super pomysł:)!!!jestem ZA!, tylko termin,hmmmm...........ciężko dobrać:P:P:P
no i w jakimś mega parku,żeby tyle bryk pomieścić:P

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #354819 przez Dotka
Misia teraz będziesz naszą wyrocznią i pomożesz nam przetrwać te ciężkie chwile które nas czekają :) :*
a tego że juz z niunią byłaś na spacerku to ci zazdroszczę a długo chodziłyście ??? bo ja sie zastanawiam jak to będzie kiedy pozwolą wyjść z naszymi szkrabami i jak to bedzie ogólnie wyglądało

12 lata 7 miesiąc temu #354820 przez Dotka
myślę że tak jak wszystkie sie wyklują z wawy to pewnie połowa czerwca będzie żeby sie spotkac :) oczywiście na forum sie zgadamy :))) i mam nadzieje że nam wszystkim sie uda zebrać :))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka