BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 1 miesiąc temu #465818 przez misia88
beadkaŚwietny ten śliniak. Ja mam właśnie coś takiego, tylko z innego materiału :) W ikei 2 kosztowały 15zł

Lila już ładnie siedzi i się bawi, a na brzuszku zaczyna się czołgać i podnosić pupkę,więc kupię jej tą kulę :) Lepiej wychodzi czołganie się do tyłu, bo jeszcze nie rozumie, że trzeba nóżkami przebierać :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #465837 przez beadka7
Misia pod spodem śliniaka jest folia, ale właśnie szkoda, że jej nie ma z wierzchu, bo wystarczyłoby wtedy tylko przetrzeć szmatką, a tak to muszę go prać. Ale jakby nie było dużo ułatwia,l bo nie martwię się o brudne rękawy ;)

A mój Krzyś nie podnosi pupy, ale tak jak Lilka chodzi do tyłu ;) bo zamiast nóżkami to rączkami się odpycha ;) no i leżąc na brzuszku kręci się wokół własnej osi- to akurat mu najlepiej wychodzi ;)

12 lata 1 miesiąc temu #465840 przez beadka7
ale się wkręciłam z te pojedynki, siedzę i klikam;)

12 lata 1 miesiąc temu #465850 przez dziewczyna84
wiecie czego mozecie używać jako większego sliniaczka?
Pieluchy tetrowej. ja tak robie. te sliczniaczki sa za male, mimo ze z bebilonu taki duzy przyslali. Zawiązuje mu ją z tylu na szyi jak na starych filmach w restauracjach sie wiązali ;) . I z głowy :)

12 lata 1 miesiąc temu #465852 przez misia88
beadkaTo dokładnie jak moja Lilka, odpycha się rączkami do tyłu i kręcenie się wokół własnej osi :P

Dziewczyny, postanowiłam pisać bloga, taki a'la pamiętnik z życia mojej córeczki :)
Dzisiaj poszedł pierwszy wpis, więc zapraszam: www.lilis-diary-of-life.blogspot.com :)

12 lata 1 miesiąc temu #465858 przez misia88
dziewczynaJa tak właśnie robiłam z pieluchą dopóki nie miałam tych kubraczków z ikei :)

12 lata 1 miesiąc temu #465859 przez dziewczyna84
Karusia jak tak jak Kami wychodzę codzienie nawet na pół godzinki czy mniej jak jest zimno.

12 lata 1 miesiąc temu #465870 przez asiale26
Z tą pieluchą tetrową to dobry pomysł. Spróbujemy.
Jeśli chodzi o spacery w takie brzydkie dni jak wczoraj to ja sobie daruje. We wtorek poszłam na godzinny spacer i we Wrocławiu tak wiało, że miałam głowę 6 na 9, pomimo kaptura. Kubuś okutany, spacerówka zasłonięta. Nie wiem czy taki spacer ma wtedy sens. Ja wychodzę z założenia, że taki spacer musi być przyjemnością dla obojga. Czytałam na innych forach, że inne mamy wychodzą na 3h pomimo deszczu i innych anomalii atmosferycznych ;) Jak to czytałam to miałam wyrzuty sumienia, że ja tak krótko, ale jak ja będę chora to mój synek też. Co innego jak się mieszka w dzielnicy gdzie są parki, ale ja mieszkam w centrum i chodzę między blokami.

12 lata 1 miesiąc temu #465883 przez misia88
U nas też ciężko ze spacerami, ta pogoda dobija :(

12 lata 1 miesiąc temu #465884 przez dziewczyna84
Asia nie przejmuj się tym ze ktoś wychodzi na tak długo. to zalezy od dziecka. a jak leje to ja tez nigdzie nie idę. bez przesady :)
mój np. uwielbia nawet jak jest zimno, chce sobie popatrzec na swiat.Szczególnie że od tygodnia jest w spacerówce. I piszczy jak nie wyjdzie. Ale po ok.30 minutach zasypia, jak nie wieje to jeszcze chwileczke z nim chodze i zabieram go do domku.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #465900 przez beadka7
Misia świetny pomysł z tym blogiem :) pięknie to opisałaś :P jak córa będzie duża to będzie mogła sobie poczytać co i jak się działo :) fajnie.. gdybym tylko miała jakąkolwiek smykałkę do pisania.. :P

też pamiętam jakby to było wczoraj kiedy zrobiłam test :)

12 lata 1 miesiąc temu #465905 przez ewel7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #465924 przez asiale26
No kapitalnie, malutki zakumał o co kaman :D Mam taki dywan... może Kuba też będzie się tak ładnie podciągał. A tak w ogóle to śliczny synuś :) w jego stylu nawet pupy do góry nie musiał podciągać.

Też pisałam pamiętnik ciąży, ale zaczęłam od 4 miesiąca dopiero :dry: Czeka sobie w skrzyneczce wspomnień ze zdjeciami usg, filmikiem 3D, opaską szpitalną Kubusia, kartą szpitalną, pieluszką size1, pierwszym body z wyjścia ze szpitala i pierwszym smoczkiem. A ja ciągle dokładam... :lol:

Misia super piszesz... wzięło mnie na wspominki... wzruszyłam się.

12 lata 1 miesiąc temu #465972 przez dziewczyna84
dziewczyny wlasnie znalazlam ten artykul
co o tym sądzicie>
dzieci.pl/breedingAid,12953908,cid,10242...ml?smgputicaid=6f7db

12 lata 1 miesiąc temu #465979 przez dziewczyna84
ja jej nie kupilam i.. proponuje wywalic tym co je mają :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka