- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- asiale26
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kubuś ur. 28.04.2012; waga 3400g ; 51cm
akciak84 cieszę się, że zdjęcia ci się podobają
Ja zamierzam wydrukować zdjęcia ze swojej sesji i powiesić je jako seria 4 obrazków na ścianie. Remontujemy pokoik dla Kubusia więc będzie jak znalazł
A inne mamy? Czy któraś chce jeszcze zrobić sobie sama taką sesję? Jak widać jest potencjał fotograficzny no i modele i modelki najpiękniejsi na świecie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
misia ciuszki kupuję na allegro używane, ale poluję na "perełki" hehe
Czy Wasze dzieciaczki śpią już w swoich pokojach czy dalej z Wami w sypialni? Tak myślę nad przeniesieniem Tosi do jej pokoju, ale ona jak zgubi smoka to się budzi:(
A co myślicie o takich pieluszkach? allegro.pl/pieluszki-wielorazowe-ecowzor...bus-i2736643971.html
- asiale26
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do pieluszek to są śliczne, ale nie chciało by mi się ich prać. Kuba jak czasem walnie kupę to bój się Boga ;P Jednorazówkę wywalam do kosza i koniec tematu. Nie wiem też jak kalkulują się koszty prania, bo pralka będzie chodzić na okrągło. Generalnie są zwolennicy pieluszek wielorazowych (niby tańsza alternatywa- nie mam zdania) i jednorazowych (to ja). Ja nie używałam nigdy wielorazówek.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Ach jakie te nasze majowe dzieciątka wszystkie śliczniusie !!!!
- asiale26
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli masz jakieś zdjęci do obróbki to prześlij mi na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Dla mnie to czysta przyjemność.
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ingrid Arturek śliczny, jest taki duży że nie mogę się nadziwić
Aguś Tosia też cudnie wychodzi na zdjęciach ostatnio czytałam o tych wielorazówkach, chba po porzeczytaniu bloga matki sanepid i zastanawiam się poważnie nad tym mam koleżankę która używała przez jakiś czas u swojego synka i wsumie była zadowolona tylko najgorsze było pranie kupek bo trzeba najpierw wypłukać no i potrzeba ok 20szt żeby móc prac co drugi dzień i mieć pieluszka na zmianę. Także wydatek spory
www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attac...editor/text_bold.png
Kami codziennie głosuję na Maksia i zawsze ok 3 razy w bitwach, troche to porypane bo niektóre zdjęcia powtarzaja się ciągle a ja jak na razie trafiłam na Maksia 4 razy jednego dnia.
Akciak Synuś super wyszedł tez muszę zafundować Julce sesję i podesłać do obróbki Asiale będzie super pamiątka
Co do spania maluszków w swoim pokoiku to mu na razie nie wygospodarowaliśmy dla Małej i śpi z nami w pokoju ale w swoim łóżeczku, jakoś nie wyobrażam sobie teraz żeby miała spać z nami, za chiny ludowe bym się nie wyspała.A i tak muszę przynajmniej raz w nocy wstawać na karmienie-lecieć do kuchni i robic mleczko ale juz się przyzwyczaiłam
A mam jeszcze pytanko dziewczyny jakie dajecie soki i herbatki maluchom?takie ze sklepu-jak tak to jaiej firmy?czy same robicie? mi mała nie chce pic żadnych herbatek wcześniej piła zwykłą wodę a teraz nic nie chce tylko mleko
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja też zrobię sesję zdjęciową dla Arturka i uderzę z prośbą do Asi o pod rasowanie zdjęć
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
, jejkku, fajnie,ze umiecei tak zrobic i macie kiedy:P
ja juz na caly etat w pracy, tzn niby na 7h,ale roznie to bywa:(
do domu pedem wracam, a zajmuje mi to ok 1h:(, no i z moim Malenstwem troszke,potem prace domowe i tak dzien za dniem......
jejku, pojutrze Wiki ma juz 6 miesiecy, jak to leci
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
najładniejsze zdjecia z jego 5 miesięcy życia (dwa dni temu już zaczął 6 miesiac faktycznie szybko leci)i z tych które teraz zrobię - zostaną wybrane na kalendarz na rok 2013 dla nas i dla dziadków. jako prezent na gwiazdkę.
Iabelo, ja wracam w styczniu. Na pełen etat + dojazd do wawy po 2h w jedną strone. nawet nie chcę o tym myśleć. Mimo jego jęków ostatnich
- Brzuszek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Basia ur.27.05.2012 4000g 56cm
Na początku podawałam Basi słoiczki by się przyzwyczaiła do nowych smaków, później jadła już pełne posiłki również ze słoiczków, a teraz postanowiłam jej sama gotować i za cholerę nie chce tego jeść. W ogóle ostatnio bardzo mało je i sama wyeliminowała jeden mleczny posiłek, czyli teraz jest ich 4 i zupka + deserek.