- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Maksio też jest maruda po wstaniu i tak jak pisałyście po drzemce nawet 10 minutowej cyc się należy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolina238
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

kami ja też nigdy nie trafiłam na pojedynek zdjęć z Maksiem. Oczywiście będziemy wypatrywac i głosować

Misia założyłam grupę dla Lilki taka jak ma Maksio żeby było od razu pod ręką i nietrzebabyło szukać linku do kliknięcia

Dziewczyna super zapowiedz książki

Coś Julka od dwóch dni gorzej mi śpi i w dzień strasznie marudna, może ząbki jej idą?
- karolina238
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- asiale26
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kubuś ur. 28.04.2012; waga 3400g ; 51cm
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- labelo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
wczoraj byla u nas nainia na 2,3 h "zaprzyjaznic" sie z Wiktoria, i powiem Wam,ze nawet ok, wiki sie smiala , byla zadowolona,a niania- fajna, od razu sie wziela za przewijanie, karminie sloiczkiem, fajno, jestem dobrej mysli....
jeszcze zeby w pracy sie poukladalo:)

- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)

poza tym od kilku dni zmienił zainteresowania... teraz na tapecie pojawiły się telefony, piloty i gazety/reklamy... nawet strony przewraca... zaczęło się od zabawy z gąsienicą fisher price... ma takie przekładane okienka i wtedy gra i świeci

Dziewczyna gratuluję książki

Asiale świetne zdjęcie

a co do włosów to też już kiedyś pisałam... trochę mniej wypadają ale nadal... jest sporo nowych takich 1-1,5 cm i sterczeć zaczynają

- asiale26
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mam pytanie do karmiących cycem mam. Jak wygląda u was sprawa z karmieniem słoiczkami? Ile razy w ciągu dnia i co dajecie swoim bobasom? jakie na wielkość są te porcje? Dopajacie? jak tak to czym?
MariO mój malutki też jak zobaczy na horyzoncie pilota to aż się trzęsie by go dopaść, nie idzie mu jeszcze raczkowanie więc jest rycz żeby mu go podsunąć. Jak już go capnie to wbija paluszki w guziki. Telefon też jest mega giga superowy ale trzymam go pod nadzorem, bo nie chcę aby uległ destrukcji. Ostatnio dopadł gazetę, wyrwał parę cennych stron porad dla mam ;P No i niestety to fanatyk wszelkich kabli. Odłącza myszkę od laptopa. Po prostu maniak kablowy, jak już chwyci kabelek to nie chce puścić. Na szczęście wszystkie kable mam pochowane, wiec zostaje tylko kabelek od myszki.
- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

a co do słoiczków i karmienia piersią... Młody na razie dostaje cały słoiczek zupki (czasem mieszam mięsny i bezmięsny po połowie bo jeszcze miałam takie i pół słoiczka z owockami... bo dopiero zaczęliśmy... no i ostatnio dostał jeszcze oprócz tego z 10 cm banana rozciapcianego zaraz połowie słoiczka... zazwyczaj po tym jest cyc...a co do wstawania na karmienia to też podobne pory... tylko najczęściej zasypiał koło 21-22... dziś wyjątkowo bo po 20 zasnął... ale miał męczące 2 dni u dziadków i poprzestawiało się spanie... zobaczymy jak dziś w domu będzie

znalazłam te pojedynki na konkursie lenny lamb i trochę poklikałam... faktycznie nieczęst trafia się i Maksio Liliana... ale właśnie trafiłam na pojedynek między nimi dwojgiem

- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Labelo u mnie niania już zostawała na 2-3 godz. z Arturkiem i było okej, nawet go uspała 2 razy. od pon. będzie przychodzić od 7-15, ja jeszcze będę w domu, ale będę robić porządki. Będzie się małym zajmować cały dzień.
Od 12 listopada wracam do pracy

Coś śmiesznego dla Was dziewczyny-przeczytajcie sobie:
allegro.pl/wozek-jedo-bartatina-i2665423...source=oo#tabsAnchor
Z mężem czytaliśmy i się tak naśmialiśmy, że hej

- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Młodej zęby idą i mamy małą masakrę w domu, bo jest straszna maruda z niej nie chce jeść z butli tylko łyżeczką i to małe ilości. W nocy budzi się co chwila jak zgubi smoka , ale szybko zasypia i nawet jedzenia się nie domaga tylko śpi tak do 6 zje i idzie spać do 8.30
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2

Co do włosów i wypadania to tez mam specjalny szampon Zdrój, w aptece kupiony po 16 zł. A kupiłam go bo mi się takie strupki robiły na głowie i teraz już jest ok.
Ja w tym tygodniu będę jechać do pracy wypisać wniosek o urlop, bo też tylko do końca tygodnia mam macierzyński ;( kurcze jak to zleciało, także dziewczyny, które wracają do pracy- bardzo Wam współczuję, bo ja bym chyba zwariowała jakbym miała małego zostawić w domu z jakąś nianią. Oczywiście wiem, że wracacie z wąznych powodów (zwykle finansowych) do pracy i gdyby u nas było słabiej z kasiorką to też pewnie bym wróciła.
- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- akciak84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
prześliczne filmiki i zdjęcia:) maluszków
u nas w porządku leci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiale26
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

A co do konkursu fotograficznego z dzieciaczkami do wyboru? To już jest zamknięty konkurs? Chciałabym przesłać zdjęcie mojego Kubusia.