- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyna dobrze że podałaś link do tego artykułu, miałam jutro kupować właśnie taką matę puzlową-teraz już dam sobie spokój.
Misia super sprawa z tym blogiem, ja jestem zła na siebie bo nie prowadziłam żadnego dzienniczka mam tylko takie pudełeczko z pamiątkami ale tak sobie myślę że mogłam zrobić coś więcej, przy następnym maluszku będzie inaczej
Ingrid Arturek to duży chłopak może dlatego że jest szczuplutki to wydaje się większy ja mam małą kuleczkę
Beadka super śliniak, muszę się rozejrzeć za czymś takim, bo już sporo ubranek załatwione a jednak trochę szkoda bo jeszcze się przydadzą Jak na razie jemy na leżąco Julka nie za bardzo lubi siedzieć więc jej nie zmuszam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
zazdroszczę, ze macie chwilkę,żeby zrobić sesyjki:)
ja po pracy pędem do domku, cycus i obowiązkowy spacer min 2h dziennie z Malutka, jak wracamy to juz ok18.00 jest, trochę zabawy i rytuał wieczorny, cyc,spać i tak dzionek za dzionkiem:)
ok21 mama idzie spac, bo wstaje 5.20 i tak codzien....
hehe
Wikunia tez ma kupki ala plastelina, jejku,przestraszyłam się,ze cosik nie tak,ale jak tu zdążyłam przeczytać, to u Waszych Maluszków podobnie....
Wiki dziś kończy 6 mies, jajku ale to leci!!!!
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
od dwóch dni próbuje go odzwyczaić od noszenia na rączkach i mojej ciągłej obecnosci. przez pare minut nic nie mówię, (bo wczesniej caaaaly dzien zabaw z dzieckiem, od otworzenia przez niego oczów az po zamknięcie, smichow chichow i teraz mamy za swoje )
Nie ignoruję go - oj nie - siedzę obok. tylko chwilę w ciszy. i podrzucam mu zabawke, potem np. czytamy książeczkę . Dzis drugiego dnia, juz jets CIUT lepiej . moglam isc siusiu bez ryku
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
ewelSpryciasz z Twojego Bartka. On silny chłopak to nie dziwi mnie, że już pełza
- asiale26
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kubuś ur. 28.04.2012; waga 3400g ; 51cm
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja nie mam problemu z noszeniem, Arturek nawet nie bardzo lubi być noszony-z godzinkę w ciągu dnia może jest na ręku ( od samego początku nie nosiłam go za dużo) Woli posiedzieć u mnie na kolanach. Ale najczęściej leży sobie na łóżku dużym z zabawkami przekręca się, bawi się i gada, ja zerkam na niego,mówi do niego, uśmiecham się - mogę się spokojnie napić kawy, poczytać coś na necie,, czy przejrzeć jakąś gazetkę.
Rano jak się budzi, to gada w swoim łóżeczku, bawi się nogami, albo karuzelą -mogę w tym czasie przygotować sobie i jemu śniadanie, ubrać się itp. Ja jakoś musiałam nauczyć Arturka, żeby sam się bawił, bo ja jestem często sama po 2 czy 3 tygodnie w domu, bo mąż w delegacji. I jak by potrzebował nieustannej uwagi, to w ogóle nie mogłabym nic zrobić.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak pisałam wcześniej, musiałam iść na wychowawczy do marca 2013 i wtedy będę wracać do pracy- myślę, że chyba tak miało być i zyskuje na tym Arturek, bo od środy odkąd wiem, że zostanę w domu na razie jest spokojniejszy i prawie nie płacze. I ja jestem też spokojniejsza, bo już myślałam jak to będzie, czy będzie płakał, jak z nianią zostanie. A tak to będzie miał 9 miesięcy, jak wrócę do pracy, to już będzie inaczej. No to Wam nagryzmoliłam
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2