- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ewel jeszcze nie miałam czasu żeby poczytac Twojego bloga ale na pewno się skuszę jak wygospodaruje trochę wolnego czasu.Teraz mąż będzie miał wolny weekend to nadrobię wszystkie zaległości
Pozdrowionka Mamusie i Dzieciaczki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Ewel też mysle o takiej kuli albo czymś bo już mu się wszystko nudzi. ale poszukam używanej, wyglądają jak nowe często.
I jaki radosny jest twój synek. cudownie popatrzeć.
co do blogów - na pewno będę czytać wszystkie . choćbyśmy wszystkie miały pisać hih
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wydaje mi się, że dziewczynki jakoś później zaczynają takie rzeczy siłowe robić jednak facet to facet Tosia na razie ćwiczy obroty z plecków na brzuszek i praktycznie jak już na brzuszku to potrafi leżeć do pół godziny ( potem jest krzyk, bo nie potrafi przekręcić się z powrotem hehe) A my dzisiaj po 2 nocy w łóżeczku w Tośkowym pokoju:) Wczoraj budziła się co chwila, a dzisiaj przespała całą noc hurrrraaaaa!!!
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Mieliśmy świetną noc tylko z jedną pobudką na cycusia o 5.24 !!! potem spaliśmy do 9,00 i o dziwo Maksio w swoim łóżeczku bez żadnego marudzenia!
Ja też jak kładę dzidziola na podłodze to na kołdrze, pod spodem jest jeszcze koc wełniany a na kołdrze mata i taki plac zabaw na razie wystarcza. Maksio nie jest bardzo ruchliwy, obraca się wprawdzie ale często nie wie jak wrócić do poprzedniej pozycji. Jak się porusza to do tyłu raczek malutki obraca się też na brzuszku wokół własnej osi. Jak go posadzę w pozycji z podkurczonymi nóżkami to sprężynuje i buja się na wyprostowanych ramionkach ale szybko robi pac na bok. W porównaniu z Waszymi szkrabami to leń straszny
Aguś mi też udało się ostatnio kupić 3 zabawki (vtech i fisher) za 50 zł i też w wersji angielskiej ale to akurat uważam za dobre. Maksio właśnie gada z krową - krowa po angielsku a Maksio po Maksiowemu
Też czytam Wasze blogi i podziwiam za umiejętność wyrażania się w piśmie. Ja bardzo bym chciała ale udaje mi się tylko jakieś małe notki popełniać przy okazji różnych konkursów. Poza tym nie mam też tej systematyczności, która powinna blog charakteryzować.A propos umiejętności pisania dziewczyna nie wiedząc, że piszesz pogratulowałam ci umiejętności opisania poszukiwań niani. Wyczułam Cię na kilometr hahaha
Asiale super kalendarz - świetny
MartiO my też idziemy do kardiologa w poniedziałek, nie czekaliśmy długo bo 3 tygodnie a lekarka ponoć świetna, pracująca w centrum chorób serca w Zabrzu (Religi), też drżę tymbardziej, że moją wadę serca (przeciek międzyprzedsionkowy) zdiagnozowano jak miałam 15 lat po 7 latach trenowania piłki recznej !!!
- asiale26
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kubuś ur. 28.04.2012; waga 3400g ; 51cm
Dziękuję że kalendarz wam się podoba, jeszcze 7 miesięcy do zrobienia
KAMI gratuluje przespanej nocy. Ja dzisiaj miałam chyba 4 budzenia na dokarmianie.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asiale kalendarz super, a te 7 miesięcy przy Twoich zdolnościach to szybciutko pójdzie:)
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
tak mnie przejął jej los, proszę klikajcie...też mogę codziennie przypominać, tu jest link:
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
asiale co do kuli Miśkowi się podoba, ale na razie szału nie ma bo jeszcze nie rozumie do końca jak się nią bawić, poza tym nie da rady jej wziąć do buzi więc póki co są inne fajniejsze zabawki, które da się posmakować
dzieczyna niesamowity Twój Bąbel i ta piosenka, wspomnienie z dzieciństwa
karolina trzymam za słowo, że zajrzysz na bloga w wolnej chwili
KAMI mnie to pisanie jakoś odpręża i pozwala by choć na chwilę pobyć sam na sam z sobą i swoimi myślami:) gratuluję spokojnej nocki choć u nas też dziś było super o dziwo..
a dlaczego o dziwo bo Kochane przeżyłam dziś szok jakich mało rano Miśkowi odśpiewaliśmy sto lat na jego półurodzinki dostał kule w prezencie, trochę się pobawił, nadziwił po czym megamaruda, mówię posmaruje mu dziąsełka, ku memu zdziwieniu patrzę a na górze 4 ząbki się przebijają (1 i 2), także nieźle
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
obudzają mnie takie przemyślenia pani/ pana doktora
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
I tak przy okazji: dziękuję . O tym samym wcześniej pomyślałam, gdy napisałaś komentarz na FB ). Wiem że tutaj piszę często bez składu i ładu ale robię to praktycznie z doskoku, między pieluchą, karmieniem, pieluchą i zabawami jak i wy . A tamten opis jak również książka był napisany w wolnej chwili. Tak więc nie zrażajcie się z powodu braku interpunkcji i szybkich wypowiedziach jakie tu czasem udzielam Oczywiście kiedy będzie zbliżać się data publikacji ( aktulnie jest w korekcie redakcyjnej) podeślę wam fragmenty
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
Na blogu umożliwiłam dodawanie komentarzy wszystkim, nie tylko zalogowanym użytkownikom, jednak dla bezpieczeństwa będę je samodzielnie zatwierdzać, ciekawa jestem Waszych opinii więc w wolnej chwili zapraszam raz jeszcze:) (możecie podpisać Waszym nickiem z forum cobym wiedziała od kogo )
Mój Miśko dziś megamarudny, ale jakoś mnie to nie dziwi cztery zęby wychodzące to dopiero musi boleć , a ja nas szykuje do wyjazdu, jedziemy do teściów na weekend
pozdrówki i buziaki
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewel też się postaram zaglądać na Twojego bloga ( ja mam więcej czasu po 25 każdego miesiąca jak już złożę wszystkie deklaracje do US). Czytałam początek i powiem Ci WIELKI SZACUN:) Ja z pisania nigdy nie byłam dobra ( raczej umysł ścisły )
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
My własnie w podróży, miłego wieczorku wszystkim