- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

u nas pierwsza infekcja, katarek tak straszny, że sobota z zyciorysu wyjęta, 0 18,00 pojechałam do apteki i kupiłam nasivin soft i pulmex baby, w nocy budzenie co 20-30 minut, odciąganie katarku i cyc na pocieszenie i tak do 8,00 o 8,00 zmienił mnie mąż a ja pospałam 2 godzinki. Niedzila tez pod znakiem odciągania katarku przebiegła, w pokoju też zrobiłam ala saunę, napaliłam ostro w piecyku i zapaliłam kominki zapachowe z olejkiem eukaliptusowym i dzisiaj jest suuper poprawa. Byliśmy już rano u kardiologa i szmery okazały sie być nieznaczące, kontrola w wieku 6 lat

Maksio dalej bez ząbków, troszkę raczkuje do tyłu i obraca się wokół osi na brzuszku. Czasem tez podnosi pupę i tak się buja na kolankach i na wyprostowanych rączkach.
super są nowe fotki maleństw !!!!!
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- karolina238
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ingrid też mam taką matę ale mała nie jest nią zainteresowana i musieliśmy kupic drugą-też rewelacji nie ma woli leżeć na samym kocu, ale z Ciebie chudzinka

Kami współczuję katarku Maksiowego, dobrze że juz jest lepiej i z serduszkiem w porządku. Ja podcinałam małej włoski ale tylko troszkę grzyweczkę bo w oczki jej pasemko właziło, zastanawiałam się czy obcinać ale co tam nie wypadną wszystkie jak trochę się skróci
- Brzuszek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Basia ur.27.05.2012 4000g 56cm
- ewel7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

KAMI dużo zdrówka dla Maksia, co do włosków to mojemu Miśkowi nie raz z tyłu się kołtunek zrobił i podcinałam ale tak to nie obcinam.
Misiako mój dziś przeżywał wybijanie się drugiej jedynki u góry bo ta pierwszą już dobrze widać, dwójki powoli już też da się dostrzec.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziękuję Komuś za komentarz na blogu

buzialki Kochane miłego wieczorku
- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)

Katiuszka Sonia jest słodka

Ingrid Artuś faktycznie uśpił tatusia

Kami dobrze że już lepiej z katarkiem

u nas też jak mokro (a ostatnio prawie codziennie) to nie bardzo chce nam się wychodzić

Akciak Arturek fajnie w wózku siedzi

Dziewczyna Maciuś z pełzaniem jest niesamowity
Gratulujemy wszystkich ząbeczków... u nas maruda dalej ale nic na wierzchu jeszcze...
A dzisiaj dałam Młodemu pierwszy raz wodę z kubeczka/butelki niekapka (takiej z Tommee tippee z rączkami)... Młody wziął w łapki za rączki, wpakował dzióbek do buzi i zaczął pić jakby to robił od wieków... połowa tego co wypił wylądowała na bodziaku co prawda... ale...

a co do jeździków to podobało mi się kiedyś coś takiego allegro.pl/jezdzidelko-z-kolyska-i-mp3-4...012-i2773785036.html na podobnej zasadzie co Agi...
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ewel życzę abyś w razie kryzysu to ty utrzymała pracę, kto wie jednak, czy w tej chwili nie lepiej jednak wziąć wychowawczy, bo przynajmniej masz składki płacone i teoretycznie pracę zachowaną tylko, że bez wypłaty

MartiO Maksio podobnie się zachowuje, też mała sprężynka z niego, mój mężuś się śmieje i mówi na niego "mały ruchacz" bo jak tak na kolankach sprężynkuje to wygląda jakby wiecie co robił .....
- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja jak jeszcze karmiłam 2 razy dziennie (nie karmię od 3 dni)to w czasie choróbska piłam syrop Prenalen, smarowałam się Amolem i jak karmiłam, to nakładałam maseczkę.
- asiale26
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kubuś ur. 28.04.2012; waga 3400g ; 51cm

Po tym wszystkim o 23:40 poszłam sprzątać w kuchni i wyparzyłam wszystko co się dało. Nie mówię że jestem ostoją czystości, bo nie mam teraz czasu na sprzątanie, ale takiego syfu nie zniosę. Taki program daję kopa w tyłek.
- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Więc się aż tak nie przejmuj

- ewel7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

asiale ja podobnie jak ingrid nie wierzę w te programy. Osobiście bawi mnie ta cała Perfekcyjna Pani Domu. Też wczoraj oglądałam trochę i nawet po obejrzeniu dopadła mnie wena i napisałam coś na blogu z przymrożeniem oka

- asiale26
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kubuś ur. 28.04.2012; waga 3400g ; 51cm