BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #70372 przez Goss_
Domi:)

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #70377 przez kakasia20
ladniutka ta domi:))) :)))))))))) beda za nia chlopaki chodzili :)))

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #70378 przez Emme
Nareszcie do nas dołączyła :)
Witamy dziewczyny :)
teraz to chyba przewaga dziewczyn jest :) (baby górą :P)

kakasia a Ty co tak bez żadnych wieści przemykasz? myślisz, że Ci się upiecze? pisz tu szybko!!

i o Domi też się chętnie więcej dowiemy :)

13 lata 10 miesiąc temu #70427 przez Goss_
Dziekuje:)

Ojj to tatuś zazdrosny będzie:) A Domi ma już 3 miesiące i jest straaaasznie duża :)
Jak się urodziła miała 54 cm a teraz ma aż 62:) a o wadze nie wspomne, mój żarłok mały :kiss: Ostatnio ma bardzo dużo do powiedzenia, ale to chyba jak każde dziecko:)

No naprawdę ostatnio co słysze to dziewczyny się rodzą ;) mało kiedy chłopak ;) choć ostatnio jak byłyśmy na USG bioderek to byli bliźniacy i o dziwo chłopcy:)

13 lata 10 miesiąc temu #70439 przez Emme
u mnie odwrotnie- same chłopaki
Tola też miała 54 cm, ciekawi mnie ile teraz ma (u nas nie mierzą)

13 lata 10 miesiąc temu #70448 przez Goss_
Domi mierzyli i ważyli przed szczepieniem;)

U nas same dziewczyny, wśród znajomych może z 6 chłopców się urodziło :) a dziewczynek dużo ;)

13 lata 10 miesiąc temu #70477 przez _aga86_
W 2009 jak ja rodzilam to oprocz mojej szwagierki, ktora urodzila synka byly same dziewczynki :) Za to w 2010 wsrod moich znajomych tylko 2 dziewczynki i kilku chlopcow. No, ale podsumowojac i tak dziewczynek jest wiecej. Biedne te nasze coreczki- nie beda mialy zbyt duzego wyboru w rowiesnikach :P

13 lata 10 miesiąc temu #70505 przez paulina2209
emme dopiero teraz dorwałam komputer i współczuję ci bardzo tej nerwówki. powiem ci coś od siebie mój mąż pracował w ochronie i jest tak jak pisałaś że po za wyznaczonym miejscem nie maja żadnej władzy i jest dodatkowy przepis że mogą użyć środka przymusu ostatecznego czyli np gaz, pałka itp tylko wtedy jeżeli ktoś im zagroził tym samym. wątpie że twój Sz miał gaz więc może coś z tego być. jak mój jeszcze jeździł w grupie interwencyjnej wezwali go do napadu na parking strzeżony i "wandale" zostali lekko mówiąc pobici przez chłopaków i założyli im sprawę. tylko ona została zamknięta bo byli na parkingu i użyli tylko rąk. niech się dobrze dowiedzą bo jak jest świadek i monitoring to jest duża szansa. i niech Sz idzie do okulisty to się przyda. jak chcesz coś więcej wiedzieć o prawie ochrony to postaram się pomóc

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #70516 przez Emme
najważniejsze jest to, że nie mają prawa napadać na ludzi na ulicy, nawet jeśli są ochroną. i że nie mogą użyć gazu. dzięki paulina, jeśli będę miała jakieś pytania to z chęcią skorzystam z pomocy.

wczoraj kolega, którego lokal ochraniają Ci sami ochroniarze, wezwał ich, oni przyjechali i powiedział, że dwóch typów właśnie uciekło, dawajcie znajdziemy ich i im naj*biemy, bo wyglądacie na kozaków. oni powiedzieli, że nie mogą bo stracą licencję, ale on (z kolegą) wsiedli do ich auta i jeździli z nimi szukając napastników widmo :) i ciągle ich nakręcali, żeby ich znaleźć i pobić, oni mówili, że nie mogę, a jak kolega powiedział, ale jak to? przecież wczoraj widziałem jak biliście jakichś kolesi na starówce? "CZASEM TRZEBA NAGIĄĆ PRZEPISY" taka była ich odpowiedź!

13 lata 10 miesiąc temu #70647 przez sunaja21
no my wkoncu znnalezlismy przyczyne tych małych posiłkow Dawidka - otoz 2 dni temu zmienilismy smoczki do butelek na "2" i mały wcina 100-120ml nawet 140ml wszamal :) przy 1 mu sie ciezko juz pilo bo chcial szybko a tam wolno leci i wiecej sie zmeczyl niz napil az wkoncu sie wkurzyl i nie pil wiecej ...

Dawidek mierzy juz 60cm a przy porodzie mial 52cm - emme ja go sama mierze w domu bo u nas pediatra tez nie mierzy ...

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 10 miesiąc temu #70653 przez Emme
mi zawsze wychodzi 54 cm :)
zaraz mamy patronaż pielęgniarski (dziś Tola skończyła 3 m-ce :D)

13 lata 10 miesiąc temu #70666 przez Martynka__89
Ludzie z ochronny... Jest mi przykro że żyjemy w takim świecie. Zamiast porządnych obywateli niech szukają oszustów, gwałcicieli i złodziei ! Mam nadzieje że Twój Sz wygra sprawę. A Dzieciaczki ze zdjęć są uroczę :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 10 miesiąc temu #70668 przez Martynka__89
Wszystkiego najlepszego dla Toli :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #70714 przez Goss_
U nas położna była tylko 2 razy zaraz po przyjściu na ściągnięcie szwów i potem za jakieś 2 tyg i stwierdziła że dobrze sobie z małą radze i więcej nie przyszła, z tym że jestem z nią w stałym kontakcie telefonicznym:)

ja jak sama mierze małą to też nic "nie rośnie" haha ;D ale to widać po ciuszkach ;D My już się ubieramy w 68 bo 62 jest lekko za małe :)

Zresztą u nas jak się człowiek nie upomni to też nie mierzą :)

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #70775 przez paulina2209

moja księżniczka z misiem
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka