BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 10 miesiąc temu #69519 przez sunaja21
Dawidek tez tak sie zachwoywal i byla na badaniu krwi i moczu - krew wyszla ok nawet az za bardzo i lekarka powiedziala ze jest przejedzony bo wszystko ma za wysokie a do tego w moczu wyszly szczawiany i dostawal lekarstwo przez 5 dni - jadl mi po 20ml ... teraz troche lepiej ok 60-80 bylismy wczoraj na kontroli i powiedziala ze dzieci czasem tak maja przejedza sie i przez jakis czas jedza mnie a zas znowu wiecej - tymbardziej ze moj maly przybiera wiec mowila ze jest ok - gorzej gdyby chudl to by szukala innej przyczyny!aha i mowila ze zabki juz go napewno swedza i tez moze byc marudny skoro sie tak slini i wciana raczki swoje i moje i tak jak emme pisze kaptur slinik tylko grzechotek sie jakos boi i nie chce chwytac ani wkladac do buzi, gryzaczkow tych z woda tez nie!

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #69524 przez sunaja21
a i jescze jedno dajcie znac jak wam idzie pobieranie moczu w te torebki bo u mnie mordega byla - stale zawartosc byla w pieluszce :P udalo mi sie wkoncu ubrac malemu i lezal z gola pupka pod kocem ale tak fikal nogami ze tylko lyczek doslownie sie zlowil a reszta wyciekla - ale nawet lyczek wystarczy wiec wrazie co sie nie przejmujcie jak malo nasiusiaja!

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 10 miesiąc temu #69633 przez Martynka__89
Ja w szpitalu bardzo często to robiłam, nie szło mi bo dostawałam torebki dla dziewczynek :/ jak w domu robiłam było bez problemowo kupiłam specjalną dla chłopców. Gdybym wiedziała że nie ma takich w szpitalu zakupiłam bym. Ale jak się zorientowałam było już za późno mocz był potrzebny.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 10 miesiąc temu #69659 przez paulina2209
emme z orbitalnej i chodził do technikum do elektryka

a z małą to mam nadzieję że to tak jak pisze sunaja może jest przejedzona

13 lata 10 miesiąc temu #69672 przez Emme
to pewnie razem ze szwagrem do podstawówki chodzili, bo on z saturna jest. może zna Ozima

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #69803 przez paulina2209
zna adaś mój chodził do klasy "g" urodził się 81`

13 lata 10 miesiąc temu #69938 przez Emme
tego mojego szwagra to chyba wszyscy znają :)

byłam wczoraj z koleżanką w nowym klubie (niby szał, ale chyba wyszłam z formy bo taki jakiś... czułam się jakbym była z klasą mojego młodszego brata na spotkaniu). I chyba zostawiłam tam swój głos... ;/

13 lata 10 miesiąc temu #69952 przez paulina2209
dziewczyny czy któraś z was używa laktatora elektrycznego? chcę kupić a nie wiem na co powinno zwrócić się uwagę

13 lata 10 miesiąc temu #69957 przez Emme
ja miałam ręczne, ale czy taki czy taki to fajnie żeby miał sylikonową nakładę (wtedy masuje pierś i nie boli), chyba te elektryczne mają możliwość ustawienia mocy ssania. mi wystarczał ręczny na takie odciąganie na noc np.

13 lata 10 miesiąc temu #70141 przez paulina2209
już się wyleczyłam z elektrycznego. wystarczy mi ten ręczny. a moja malutka zaczęła dziś jeść w dzień zobaczymy jaka będzie nocka. obym pospała choć 3 godziny

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #70186 przez Emme
dziewczyny jestem załamana! nie wiem co mam zrobić!
siedzę i wyję.. muszę się Wam wygadać
wczoraj mój sz poszedł na ur do tego lokalu, w którym ja byłym wczoraj. napisałam mu o 24 żeby wracał, a on odp że jest spokojnie niedługo będzie. położyłam się spać. niedawno wstałam i go nie ma! dzwonię-wyłączony tel. dzwonię do przyjaciółki czy jej Paweł wrócił, a to on sam odbiera i mówi, że jest w szpitalu i mam na 2 nr zadzwonić. Dzwonię do niej i słyszę, że ochroniarze wyszli do nich (jak wychodzili) i zaczęli się z nimi szarpać, ale jakoś "uciekli". W drodze do domu jakoś ochroniarze Hertza ich zatrzymali i zaczęli być, dostali gazem po oczach, Paweł jest połamany w szpitalu, a ja nie wiem co z SZ!! Podobno nie mieli więcej jak 0,5 promila!! Sz jest na IW, ale nic mi nie chcą powiedzieć, koleżanka go widziała, i mówiła że się zwijał z bólu....
A ja nic nie mogę zrobić!!!!

13 lata 10 miesiąc temu #70191 przez ilona
Emme a nie może przyjść do Ciebie mama i zostać z Tolą, z tego co pamiętam mieszka blisko.
Wtedy Ty do szpitala jedź i będziesz spokojniejsza.

13 lata 10 miesiąc temu #70192 przez Emme
on jest na izbie wytrzeźwień, nie wpuszczą mnie, nawet telefonicznie nie udzielają informacji kto personalnie u nich jest. wiem, że tam jest bo moja przyjaciółka zdążyła tam pojechać i widziała.

13 lata 10 miesiąc temu #70212 przez ilona
Ach źle przeczytałam :)

No faktycznie na izbę nie wpuszcza. Kurcze no skoro już wczoraj zatrzymali Sz. i miała 0,5 promila to chyba długo tam nie będzie siedział.

13 lata 10 miesiąc temu #70213 przez Groszek
Emme jakim prawem?! Nie mają się kogo czepiać... Może go wypuszczą jak miał tylko 0,5 promila... Co za kraj :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka