BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #68470 przez Emme
paulina dziś wpadłam na ten sam pomysł, ale jeszcze go nie wcieliłam w życie :)
to musi być ciekawa lektura

przejrzałam pierwsze 4 str i tyle tam pisało dziewczyn, które gdzieś w akcji się zagubiły

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #68497 przez Emme
a tak poza tym to wzięło mnie na przemyślenia i zastanawiam się, czy nie usunąć konta na nk.
jak już wejdę, to pierwsze co widzę to miniaturki dodanych zdjęć na których są same dzieci. nie powiem, bo sama mam 2, ale jak widzę, że na danym profilu jest 200zdjęć dziecka to mnie to śmieszy i przeraża! kiedyś był szał na zdjęcia przy sprzętach RTV, tak teraz trzeba dodać zdjęcia pierwszej kupki, zupki, na kibelku, pod stołem, pierwszego zęba, z dnia babci, mamy, sąsiada itp.... jak ktoś ma potrzebę to może niech założy fotoblog, albo znajdzie miejsce odpowiednie np "chwalmy się dzieciątkami". Nawet nie wiecie jak mnie to irytuje!!!

14 lata 1 miesiąc temu #68506 przez Groszek
Emme witaj w klubie :) ja mam kilka zdjęć Michała ze względu na to że nie miałam jak rodzicom Go pokazać, więc wrzuciłam na nk. Mieszkamy 600 km od wszystkich z rodziny czy znajomych, a dostawałam mnóstwo wiadomości żeby pokazać Miśka :) więc na nk było najszybciej :) ale jak się widzi setki to szczęka opada :ohmy:

Któregoś dnia przeglądałam czerwcóweczki i chyba myślami je ściągnełam, bo się odezwały :lol:

No a teraz najmniej przyjemny temat... zapisałam się wkońcu do dentysty :angry: Nogi na samą myśl mi zawracają, ale muszę iść...

Aaaa no i nie wiem czy pisałam ale Michaś już zdrowy, byliśmy wczoraj na kontroli i wszystko jest ok :lol:

Miłego dnia Wam życzymy

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu #68520 przez ilona
Ja tez usunęłam konto z nk.pl jakieś pół roku temu. Jakoś wcale mi nie brakuje tego :laugh:

14 lata 1 miesiąc temu #68536 przez martela89
Ja mam dosyć dużo zdjęci Vanessy ale to dla tego,że rodzina mojego M mnie molestuje bo mieszkają nad morzem i nie byli jeszcze u Vanesi.
Ale też już myślałam nad usunięciem nk :unsure:

14 lata 1 miesiąc temu #68537 przez paulina2209
groszku to super że mały już zdrowy. po mojej Monice też już śladu choroby nie ma. tylko skończyły mi się przespane nocki. mała budzi się na jedzenie co 2 godziny.

i rzeczywiście tyle na początku było dziewczyn. ja to dopiero tak od 7 czy 8 strony pojawiłam :laugh:

14 lata 1 miesiąc temu #68539 przez paulina2209
i też dodaje zdjęcia mam parę na nk i też myślałam o usunięciu ale to mój praktycznie jedyny kontakt z rodziną z mazur więc tak zostało i zaglądam co 2 tygodnie

14 lata 1 miesiąc temu #68548 przez martela89
A my ostatnio miałyśmy rocznicę (założonego przeze mnie :lol: ) wątku mamusie sierpień 2010 :)

14 lata 1 miesiąc temu #68552 przez paulina2209
jak ten czas leci. już za chwilę pojawią się nowe listopadówki. jakoś dziwnie tak bo nie mogę się doczekać :laugh:

14 lata 1 miesiąc temu #68567 przez Emme
Super, że Misiu już zdrowy:)
a co do dentysty, to u mnie jest odwrotnie, nogi chcą iść, ale tyłkowi się nie chce :) ja tam lubię chodzić do dentysty.

co do nk to mam 2 zdjęcia Toli, ale jak ktoś mi pisze, żebym dodała więcej to odpowiadam, że jak chce ją zobaczyć to zapraszam na kawę. rodzinę też mam "gdzieś tam" i jak proszą o zdjęcia to wysyłam mailem, to chyba o wiele lepsza forma niż nk. konto mam po to, żeby utrzymać kontakt z klasami, no i jeszcze muszę mieć kontakt z uczniami szkół średnich, do pracy dyplomowej (ale jeszcze tylko chwilka).

Przed chwilą wbiłam się w szok! podciągam roletę, a za oknem śnieg!! znowu tego gówna napadało... ;/

14 lata 1 miesiąc temu #68577 przez Groszek
U nas śniegu nie ma, ale zimno i nie przyjemnie :dry: od rana walczę ze stertą prasowania i końca nie widać :angry:

14 lata 1 miesiąc temu #68582 przez paulina2209
u nas śniegu nie ma na szczęście. tak się zastanawiam może mi doradzicie kiedy mogę wyjść z małą na spacer? gorączki nie ma od 2 dni

14 lata 1 miesiąc temu #68586 przez Groszek
Jeśli nic nie dolega to krótki spacer chyba nie zaszkodzi :)

14 lata 1 miesiąc temu #68588 przez Emme
ja się wczoraj uporałam z prasowaniem. chociaż rzadko to robię, staram się tak rozwieszać pranie, że później nie jest to konieczne. teraz myślę nad obiadem. w lodówce wicher przeleciał, w zamrażarce też, nie ma komu na zakupy iść. chyba zrobię naleśniki i pomidorówkę :)

14 lata 1 miesiąc temu #68590 przez paulina2209
ja też mam pomidorówkę i nugetsy z kurczaka.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka