- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
- Otrzymane podziękowania: 0
to chyba skurczowe
i jak miałam bole krzyzowe to cesto po takim bolu mnie tak tam wlasnie bolało kuło ciagło
wczesniej kiedys miałam tak z prawej strony
to chyba macica sie 'zbiera' cwiczy zeby pozniej sie w jedna cała zebrac i wypchnac nasze dzieciaki na swiat
bo jak nie to ta ja nie wiem co to moze byc ale mi lekarze mowili ze to najprawdopodobniej skurcze miejscowe macicy takie bole glebokie silne
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masakra
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i powiedziała że to muszą być mięśnie macicy
bo wszystkie badania mam w normie noi i tez usg tak czeste ze hej a i na nim wody i wszystko inne ok takze sie nie martw
ale jak cos to wyzal sie lekarzowi to zawsze bedziesz miałą pewnosc
a lekarza masz fajnego wogole?
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tylko lipa że on jest szefem, a jak to szef nie da się z nim zrobić jakiś przekrętów czy coś
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
- martela89
- Autor
- Gość
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
sorki ze po lekarzu nic nie napisalam ale maz wracal chyba i chciala spedzic z nim czas a teraz wyszedl na chwilke to weszlam.
Paulinko naprawde ci wspolczuje wygadaj sie nam to ci chociaz cisnienie zejdzie a moze akurat jakies rozwiazanie znajdziemy wspolnie silna babka jestes dasz rade a jak twoj dalej taki bedzie to kopa w dupe i juz!!
ja poszlam na to l4 ale z szefem porazka.zadzwonilam pod wiefczor poinformowac go ze nie przyjde bo zwolnienie mam(narazie do 22-do nastepnej wizyty) a on prawie na mnie nakrzyczal ze niezle go zalatwilam i ze mialo byc inaczej ze mialam chodzic i co on ma teraz zrobic itp i wogole chcialam mu powiedziec ze jak by bylo cos pilnego to na godzinke moge wpasc i porobic jak bede sie dobrze czula ale nie zdazylam bo w polowie zdania wzial i sie rozlaczyl...;/dzis dzwonil ale nie zdarzylam odebrac i juz nie zadzwonil...
a moja "malutka" zdrowa rosnie hehe chyba az za bardzo prawie 3 kg wazy..dokladnie 2900
a ja waze 80 kg;/ ok 15 przytylam masakra... po za tym wszystko ok nastepna wizyta za 3 tygodnie ok spadam do meza odezwe sie moze jutro albo w poniedzialek dluzej popiszemy
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basik mój ginekolog jest szefem tej prywatnej przychodni co do niej chodzę i chodzi o to że np. jestem ubezpieczona w PZU karencję mam przez 6 miesięcy i żeby dostać kasę z tytułu urodzenia dziecka muszę urodzić pod koniec sierpnia to jest niemożliwe. Więc jak złoże wniosek do PZU że urodziłam wcześniej mogą zażądać zaświadczenie od ginekologa i boję się że on mi tego nie wypiszę bo to szef a nie pracownik
Dobra dziewczyny jadę do ikei po komodę
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia - zuch dziewczynka
bo ja już dzisiaj miałam pisać na forum że jeśli pracujesz i sie boisz przez to odezwać na forum ze Cie zlinczujemy to żebyś się nie bała
hehe
U mnie wczoraj ze 4 razy grzmilo na wieczor i popadało max 10 min przez co powietrze wcale nie zrobiło sie lzejsze wrecz odwrotnie jest prawie 30 stopni i parówa jak przed burza
wstajac do kibla i wracajac dostaje palpitacji jak na zawal
oczy ledwo mi sie otwieraja tak spuchlam a palce u rak całe zmrowiałe
bo o kwadratach ze stup i kostek co mi sie zrobiły wspominac juz chyba nie musze
- martela89
- Autor
- Gość
U nas też upał,ale ja dzisiaj z domu się nie ruszam bo wczoraj trochę połaziłam to dzisiaj odpoczywam. Nie chcę przeginać.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
takze lepiej sie trzymac kratkowego grafika jak cos a ty to juz w ogole nie masz wyjscia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a zapomnialam dodac ze moja dzidzia sie juz odwrocila jakos mi ulzylo no i czekamy teraz na przyjscie malutkiej na swiat
kurcxze ja taka napuchnieta jestem ic zuje sie juz taka gruba ze masakra nie wiem czy mi to zejdzie po ciazy i schudne bo jakas taka wielka jestem. poki co mezowi to nie przeszkadza ale kto wie co bedzie pozniej
musze sie pochwalic ze moj sie ostatnio zmienil:P zawsze jak wracal to tyle rzeczy do zrobienia mial pozniej spotykalismy sie na pol dnia ze znajomimi i prawie czasu dla siebie nie mielismy a teraz nawet jak poszlismy na grila to nie siedzielismy dlugo bo powiedzial ze woli dluzej ze mna posiedziec i wogole takze sie ciesze do mamusi tez chodzi przede wszystkim rano i mnie to wqrza ale ja swoja tesciowa lubie i sama tam lubie chodzic takze to jest do przezycia
Paulinko a jak tam u cioebie i twojego??jakas poprawa??3majcie sie cieplutko
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo sie mamusi poskarżył? Mama Ci każe czy co? Bo nie wiem już o co chodzi
Monia jak Ty tam pujdziesz a on Ci bedzie jechał czy cos z tego powodu to bedzie masakra przeciez.
Ciesze się że u Ciebie dobrze u mnie tez coraz lepiej
Nawet mnie obejmuje i kładzie sie w dzionek na chwilke koło mnie i sam mnie woła "na pache"
No i mam nadzieje że Paulince się przy okazji tez poukładało to już w ogóle bedzie gites
Monika a ja ostatnio czesciej sie zastanawiam jak bede wygladac po porodzie niz jak mi sie uda dzieci ogarnąć i to wszystko
Bede mieć 30 na +
bo mi te pare kg na pewno pujdzie
czuje sie jak słoń
jak takie wielkie baby bo ja wysoka jestem co sa takie tłuste i tak chodza ze jak na nia patrzysz to masz wrazenie ze jak sie na ciebie by przewróciła to byś jelita buzią wypluła
Niczego bardziej nie pragne niz szybko schudnac... Nie wiem jak to bedzie załamka