- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
ja dzisiaj tak się źle czułam że nie miałam siły wchodzić na neta. Nogi tak mi spuchły, kostek nie widać, ledwo co chodziłam, słabo mi było, kręciło się w głowie jakbym na bani była :|
Też macie takie coś jak się kładziecie albo normalnie siedzicie że przechodzi wam taki gorąc przez kark cała głowę, uszy, oczy i tak jakby zatykało głowę, czuję się jakbym miała gorączkę, gorzej mi się odddycha masakra
Monia jakby ten szef kazał by mi przyjść chyba bym go wyśmiała L4 to L4 no bez przesady, rozumiem załatwienie pracy, ale bez przesady olej go i tak tam nie wrócisz, ja bym na twoim miejscu nie odbierała od niego telefonu bo cię w dużym stopniu wykorzystuję. A widać że jesteś dziewczyną w porządku, no ale zrobisz jak uważasz.
A z Moim chyba lepiej w piątek przyszedł po pracy, długo gadaliśmy, nadal foch, a potem jakoś z dzidzią pogadał, ona szalała w brzuchu jak głupia, potem do mamusi się przytulił, miziu pyziu i było ok.
W sobotę pojechaliśmy po komodę w 2 kartonach jak zobaczyłam te części i milion śrubek przeraziłam się i zwątpiłam że sobie poradzi. a Dzisiaj 3godziny i złożył sam byłam pod wrażeniem, dostał nagrodę
A jak dalej będzie to zobaczymy jeden dzień lepszy, drugi gorszy, a trzeci do dupy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
- Otrzymane podziękowania: 0
no cóż... jak bede to bede miała coś w zamian za tfu tfu tfu brak rozstepów ale tak mnie sie skóra ostatnio napina i boli ze chyba beda mam wrazenie ze juz nie wytrzymuje ale jeszcze nie widze za bardzo
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to tak na dwa razy zazwyczaj idzie
Mi tez zejdzie po porodzie kolo 15 pozniej ok 5 a co z reszta?
Jakby co będziemy razem użalać się nad sobą po
Jakby co nie jesteś sama
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
no basik zobaczysz cyckow swoich nie poznasz.
ja przed ciaza mialam takie ladne 80b a teraz wisza jak worki, jeszcze jak mleko sie nazbiera to jeszcze ale jak mala spije to kurde czuje sie jak babcia po 80 bez stanika.
dziewczyny o wage sie nie martwcie, zrzucicie zanim sie nie obejrzycie, moze cos zostac tak jak i mnie 3kg zostalo, ale to nic. Wiadome brzuch bedzie miekki z czasem normalny ale juz nie taki jak sprzed ciazy, choc cwiczenia robia swoje
aha paulinko moze masz migrene, to jest czesto w ciazy, albo te skwary Cie wykanczajha, pamietaj paracetamol co 4 godz mozesz wziasc.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powinno się wtedy (wogóle żeby nie puchnąć) nie pic na raz szklanki wody tylko mniej tzn cały czas popijac co chwilke
no i przy tym samym sikać jak oszalała ale to jedyne co jak na spuchniecie nie pomore to az takiego uczucia ochydnego obrzmiałości nie bedzie
ja pije 3 butle 1,5l dziennie prosto z lodówy wody mineralnej z soczkiem zageszczanym truskawkowym
troszke pomaga
Słonko - mnie to napewno bezapelacyjnie czeka jakiś efekt uboczny - ale tak co do pojedynczych ciazy itd... to zalezy od urody
moja szwagierka ma cycki bez rozstepow i jak bez stanika to sa normalnie na swoim miejscu nic nie widac zeby karmila piersia a karmila, takze nie ma co wszystkich dziewuch straszyc wszystko zalezy od skóry i urody
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to ta kuzynka miala szczescie, kurde, moze mialam male piersi, ja teraz w zrywkach moge nosic
nogi moga puchnac od dluzszego chodzenia, od pogody i jezeli za malo pilas. Mozesz wymoczyc w wodzie, mnie pomagalo. Gorzej bylo z wytarciem nog, maz mi wycieral
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie wiem jak ona to zrobiła
w sumie nie przygladam sie zabardzo mniej wiecej babka jak wygladaja z dzieciakami , ale chyba nie ma co "wszystkich do jednego wora"
To tak jak ze mna i z rozstępami widzisz
nawet jeśli zaraz popękam to i tak 123cm taki balon i skóra idealna, nacykałam se fort bo pózniej moze juz byc "podrapana"
a nawet jak nie to przy zejsciu z wagi mogą mi sie porobić takzemogą sie dziewczyny popocieszać
No raczej właśnie większość babeczek po bliźniakach jest szczupłych ale są i tez takie co zostaje takie tez znam takze.... nie jestem w stanie przewidziec niczego a sie martwie bo ja zawsze niby szczupła ale ciutke brzuszka miałam - wysoka i wciecie w tali wiec jakos wszystko sie i tak chowało
a teraz....?
Mój mnie pocieszał zawsze ze tyle babek z jednym tyje 30 kg albo prawie i wyglada pozniej normalnie a Ty sie przejmujesz
No ale jak mi przegadasz?
Jeszcze włosy ide ściąć na bąbke bo kiedys sie tak ciełam i było mi w niej dobrze ale od 3 lat nosze włosy take za raiona i az sie shizuje
a musze to zrobic przed bo po raczejnie bede miała kiedy lub bede miec problem zeby sie doczłapać wogóle do fryzjera
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a no wlasnie nie wszystkie babki czy cycki do jednego wora.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i raz w ciazy mi sie w ogole tak kolo 23 zaokragliła jeszcze puchne tez troszke kg za duzo i sie martwie jak to bedzie wygladac...
zreszta jak nie zetne bede nosic tak jak teraz spiente w alla koka ulizane do tyłu i wygladac jak taka bambaryła a tak włoski za uszko i nie przeszkadzaja a sie wyglada bardziej kobieco
Musze jakos ratowac swoja psychike ze tak powiem bo ja jestem wysoka i jak mi zostanie nie daj Boże to bede taka 'wielka'
i gdyby tak tfu tfu tfu było to musze sie poratowac tak by chciec do pol roku pokarmic
ale najdziwniejsze jest to
moze to zbieg okolicznosci
tylam wczesniej powolutku spokojnie - idealnie
w 5 miesiacu sie zlitowali dali mi tabletki na mdłości bo jak sie budziłam to juz płakałam takie ataki miałam i z 2 h w kiblu
i zaczełam tyc to 5kg w 2 tyg
to 3kg
od jakiegos czasu ich nie jem bo Dr powiedziała ze nawet gdyby mnie troszke szarpało to dobrze by było zebym dała rade koncówke bez
i przestałam tak tyc
ostatnio 1 kg w 2 tyg teraz 2kg w 2 tyg
Jeżeli to od tabletek i gdybym wiedziała to bym ich nie brała
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę