BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #23513 przez basik_twins
śliczne :lol:
a tak poza tym jak sie czujes?

a co do Adama
moze jak sie bedzie przymykac troche oko niech se chlop wylezie gdzies raz byle grzecznie to bedzie czesciej masował :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #23515 przez iwkaa
paulinka fajna posciel i rozek tez ja tez czekam ne jeszcze jedna posciel i rozek bo musze miec wszystkiego podwojnie bo u mojej mamy moja Maja bedzie czesto przebywac i moge sobie po grymasic z roznymi kolorami i wzorkami mam nadzieje ze jutro dojdzie paczka to sie po chwale jak rozlozysz w lozeczku wszystko to sie pochwal!!!

14 lata 6 miesiąc temu #23516 przez paulinkaaa2202
oki jak rozłożę to się jeszcze pochwalę :)
Basik jak się da trochę "miodzia" (jak to mój tato mówi) to facet od razu inaczej się zachowuje i jest bardziej miły :D

na razie dobrze się czuję wczoraj umierałam dzisiaj lepiej,ale zaczyna robić się znowu gorąco i nogi i dłonie już spuchły i ból w łydkach masakra...

A jak u ciebie?

Iwka to jak dostaniesz paczuszkę to też się pochwal :)

14 lata 6 miesiąc temu #23517 przez basik_twins
No zdjęcie wyra musi być :lol:

A tk w ogóle już macie uszykowane? Na kiedy szykujecie ?

Moje już gotowe nakryte prześcieradłem żeby się nie kurzyło

14 lata 6 miesiąc temu #23518 przez paulinkaaa2202
No ja wszystko wrzucę do pralki. I będzie prześcieradło i ochraniacz w łóżeczku nic więcej, na kołdrę za gorąco, a na poduszkę za wcześnie. Jak coś w nocy to przykryję się kocykiem maleństwo :) a kołdrę i podusię schowam do komody :)

No ja w końcu muszę zacząć pakować torbę do szpitala :D ale jakoś mi się nie chcę. Jutro może z mamą pojedziemy do szpitala i pogadamy z położną zobaczymy co muszę wziąć, pozwiedzam szpital to lepiej mi się zrobi

O kurcze muszę zadzwonić spytać się czy już jest mój dowód rejestracyjny :P

14 lata 6 miesiąc temu #23519 przez basik_twins
No ja torbe mam juz spakowaną :)

U nas to nawet nie pozwalaja na poduszke bo sie kark wykreca i skolioze od malenkosci
dzidzia ma spac na plasko jedyne co to od strony glowki pod materac podłozyc kcyk zeby byl delikatny skos bo jednak lepiej jest jak glowka jest ciut wyrzej niz stupki
ot tak nas Pan Bóg stworzył z tym ze to chodzi o taki kąt który wcale nie ma byc widoczny gołym okiem
ot taka zasada co by bylo 'idealnie' :)

14 lata 6 miesiąc temu #23524 przez paulinkaaa2202
no Basik masz rację, ale mi chodzi o tą poduszkę jak już będzie większe wiadomo że nie teraz.

14 lata 6 miesiąc temu #23526 przez basik_twins
No ja zrozumiałam ze poduszki własnie nie dajesz

ja tak informacyjnie ze no tak u nas tak jest i ze bardzo dobrze postępujesz :lol:

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #23543 przez _aga86_
basik_twins napisał:

No ja torbe mam juz spakowaną :)

U nas to nawet nie pozwalaja na poduszke bo sie kark wykreca i skolioze od malenkosci
dzidzia ma spac na plasko jedyne co to od strony glowki pod materac podłozyc kcyk zeby byl delikatny skos bo jednak lepiej jest jak glowka jest ciut wyrzej niz stupki
ot tak nas Pan Bóg stworzył z tym ze to chodzi o taki kąt który wcale nie ma byc widoczny gołym okiem
ot taka zasada co by bylo 'idealnie' :)[/quot/]

Zgadzam sie- ten skos ma rowniez zapobiegac zachlysnieciu. Np. jak sie dziecku uleje (bo czasami dzieje sie tak po jakims czasie od jedzenia- mimo, ze polozymy dziecko dopiero wtedy jak sie mu odbije) i wtedy "mleczko" nie wraca spowrotem do gardla, a jak lezy na prosto na wznak jedzenie sie cofa.

14 lata 6 miesiąc temu #23561 przez MoNiaaa
ja wlasnie wracam z biura i z urzedu pracy bo musialam zwolnienie im zaniesc...i sie dowiedzialam ze po porodzie przerwa mi staz i nie dostanme kasy;/ wqrzylam sie bo myslalam ze bede tak jakby na l4 i dostane kase a tu lipa :( wogole ten staz to same problemy i tyle nerwow zjadlam ze zaluje ze na niego poszlam..:( wogole pozniej poszlam z siostra na lody i jakis stary zboczeniec siadl kolo nas i sie gapil caly czas z jezorem na wierzchu a pozniej lazil za nami az sie przestraszylam!!! ucieklysmy do jakiegos sklepu i w koncu poszedl :) dzis kupilam kosmetyki dla malej z NIVEA tylko kremu na slonce nie kupilam bo nie wiem jaki a z NIVEA troszke drogi wiec sie wstrzymalam.
ja jesczze nic nie mam przyszykowanego. lozeczko zlozone za szafa lezy a do torby duzo rzeczy jeszcze nie mam zwlaszcza dla mnie ale pod koniec tygodnia postaram sie podokupywac i w miare przyszykowac a pokoj za 2 tygodnie bedziemy szykowac jak moj wroci no i w koncu kupie wozek :):):)
iwka a ty ktory koler w koncu kupilas??ja troszke boje sie takz amowic bez ogladniecia w sklepie. ja tez wczoraj zauwazylam ze mam taki sluz dosc gesty i ciagnacy ale takiego bialego koloru...ale skurczy ani bolow brzucha raczej nie mam

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #23566 przez iwkaa
ja kupila taki kolor :lol: tylko nie jumper x tylko warrior to jest nowsza wersja nie wiele drozsza ale bardziej udoskonalona :silly:
Załączniki:

14 lata 6 miesiąc temu #23568 przez iwkaa
ojoj 2 azt to samo :angry: tu gondola
Załączniki:

14 lata 6 miesiąc temu #23569 przez iwkaa

14 lata 6 miesiąc temu #23612 przez paulinkaaa2202
Iwka fajny wózeczek :)
Gratuluję wyboru :P

14 lata 6 miesiąc temu #23616 przez sylwcia
witajcie dziewuchy wczoraj mnie chwile nie było a Wy tyle spraw zdążyłyście obgadac
super paulnkaaa że Wam sie ułożyło z tatusiem maleństwa :)

iwkaa śliczny wózek :laugh:

jejku jak ja Wam zazdroszczę ciagle któras chodzi na zakupy a ja to tylko przez internet :( bo mam ponad 40km do takich sklepów a mąz narazie pracuje i nie ma się kiedy ze mną wybrac. Właśnie dzisiaj przyszła mi ta długooczekiwana moskitera do łóżeczka wstawię zdjęcie jednak na razie nie mam aparatu u siebie

basik mówiłam o tym że przez 14 dni czynniki zewnętrzne nie zaszkodza dziecku pytałś od kiedy więc odpowiadam 14dni od zapłodnienia. Przepraszam że dopiero dzisiaj ale nie zauważyłam tego pytania wcześniej dzisiaj czytałam posty troche za daleko sie cofnęłam i dostrzegłam to pytanie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka