- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Jeszcze tak mnie brzuch pobolewa że masakra, a mała cały czas się wypina i rusza, a to wtedy taki ból, chyba skóra już jest bardzo naciągnięta ....
Jeszcze od 2 dni tak mi się ciągnie ta wydzielina, ciągnąca i kleista bleeeee
Ogladałam wczoraj pogode na tvn długoterminową i się załamałam, pokazywali że do 20 lipca mają być cały czas takie upały i skwar to powodzenia wykończymy się.
Ja coś czuję że urodzę wcześniej bez kitu...
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
jak dobrze sie tak wyspac
oj mi te upaly tez strasznie dokuczaja nogi jak balony i jakas bez sil jestem i slaba..;/ ostatnio u ciotki bylam i mnie zdolowala ze gruba jestem..;/ twarz troche napuchnieta mam az patrzec mi sie na siebie nie chce juz tak bym chciala schudnac i mam nadzieje ze bede jak czlowiek wygladac bo tak to nawet nad wode nie pojade czy basen
a jak komary mnie pochlaly..nawet na brzuszku;( caly mnie swedzi jak nie wiem;/
moj maz juz pojechal szczerze to nie wyobrazam sobie jak nasze malzenstwo bedzie tak wygladalo przez kilka lat...za kazdym razem jak jedzie to mi tak ciezko.tak malo sie widujemy a teraz najbardziej go potzrebuje i to mnie przeraza no ale niestety kasa jest wazna i co zrobic??
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
zreszta nawet jesli bys naras dostała wszystkiego to i tak spoko
po dłuższym czasie cie szlak beddzie trafiał jak nas
Paulina
ciągnąca kleista wydzielina??
No śluz lubi taki byc przed porodem ale jest czysty czy cos jakis dziwny ?
No mnie moje denerwuja jak sie do gury dupami wbijaja
dzis znowu wymiotowałam żółcią
Mnie skóra boli pod pępkiem lekko po bokach
skórcze mam kilka dziennie
niektóre takie silne ze szok
leze tylko i stekam z wykreconom buzia i robie te wdechy wydechy i mam wrazenie ze od tego eszcze bardziej boli
czasami nie łapia mnie skórcze tylko mam takie pobolewanie poprostu w brzuchu
wiec mam nadzieje ze do 26-go np uda mi sie samej urodzic bez wywoływania
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi tez jak cos to na brzuch siadaja skurczysynki od razu - żyły na wierzchu wkoncu nie - i ostatnio Maja przez to klapsa w dupe dostała No musiałam jakoś dziada ubić
Monia nie drap absolutnie bo jak rozdrapiesz jak Ci rozstęp pujdzie bidulko, teraz sie tak bedziesz męczyc ze swędzawkami - współczuje
Mi sie ze 2 razy zrobiła potówk taka biała jak syfeczek na górze brzuszka zraz pod stanikiem (spociłam sie pewnie mocno ) i mój chciał to wydusić! prawie go zdzieliłam
musiałam mu wykład ze jak ropke sie wydusz ato wycieka na zewnatrz bo ....? mskórk amusi pęknąc żeby coś ze środka na zewnątrz wypłyneło
jak skórka pęknie to....? zrobi sie mega rozstęp i bede musiała go bić codziennie do konca zycia za to
Normalnie jak z dzieckiem
P.S. Moniu tylko nie mysl ze to atak na ciebie poprostu drapac tego nie mozesz i ci wspolczuje bo ja np zawsze rozdrapywalam az do krwi
Madziu - to dobrze ja bym sie nie obraziła gdyby i u mnie tak było
ale tez miałas tak ze kilka skórczy w tym jeden czy dwa sa takie ostre...?
Ja spie bardzo twardo a mój mi mówi ze stekam i jecze przez sen, tylko ze jak mi małe za mocno swirujom to tak samo jecze jak przy skórczu i teraz nie wiem czy mam w nocy ale nie budze sie albo nie pamietam bo kiedys tez tak mialam ze obudził mnie ból ale bylam takanieprzytomna ze nie pamietam co to dokładnie było czy mała cos zrobiła czy skórcz pamietam tylko ze chciałam umrzec!
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
Ja sie boje tych skurczy i wszystkiego ogolnie, i martwie zeby Natalka wytrzymała w brzuszku do konca i zeby nie przyszla przed czasem. Czasem mnie brzuch pobolewa, upławy mam non stop Ale to tez pewnie od tego ze mam infekcje ktorej za cholere nie umiem wyleczyc a takich powaznych srodkow brac nie mozna wiec juz nawet nic nie biore zeby nie szkodzic malenstwu... Tak mnie zalatwil poprzedni lekarz kretyn jeden
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pisałam Monia że wiem jak to jest ciężko bez faceta no ale cóż ktoś na życie musi zarabiać, a jest takie przysłowie " Co was nie zabiję to was wzmocni" i tak będzie w waszym przypadku Mój mi wczoraj zrobił masażyk plecków i stópek, aż się zdziwiłam że sam to zaproponował zobaczymy jak będzie za kilka dni sielanka pewnie zniknie i znowu kłótnie się zaczną.
Basik ta wydzielina jest czysta, ale na poród to za wcześnie ja nie mam żadnych skurczy tak jak ty, tylko brzuch mnie pobolewa tak kilka razy w dniu. Zawsze było mi lepiej na lewym boku , a czasami położe się na lewym boku tak mnie brzuch boli że masakra, jakby ktoś w środku wnętrzności mi wyrywał
Basik moim zdaniem jeszcze troche i sama urodzić siłami natury, wszystko idzie według planu tak jak powinno byc więc luzik
No i nie pamiętam co jeszcze pisałam
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ja juz nie wiem bo to tak sporadycznie sa
przedwczoraj miałam dwa co godzine silne na wieczor
18:45 i 19:45 a pozniej mnie po chyba 1,5 godz tak ni to skórcz ni to pobolewnaie brzucha i ustało
Z tym ze niektorym to tak sie robi i robi i nie chce sie zrobic
i tak na zapas a co pomartwie sie hehehe
A po kazdym skórczu jestem "zalana" dzis rano znow się obudziłam i śluz był taki juz nawet nie glutkowaty tylko ciagnacy
teraz nie ma Hu** kaze sobie sprawdzic rozwarcie zebym wiedziala czy idzie mi ładnie czy nie - bo tu niby na porod a małe jakby sie bały i uciekaja mi do gory i nie wiem jak to sie ma jedno do drugiego a chce wiedziec na czym stoje - jak kazdy chyba
chociaz jak sobie wkrece ze rodze to urodze chyba
tylko czekam do przyszłego weekendu bo wtedy bedzie 34 tc i 2, 3 dni to juz tak na pewniaka moge leciec
Paulinko mnie tez czesto rozłncza bo kradne net sasiadowi i zawsze przed wysłaniem postu zaznaczam całosc i daje kopiuj wtedy potem tylko wklejam i nie mam tych problemów
Monia ja tez mam ryj jak arbus dosłownie jeszcze musze przed porodem włosy sciac i sie troszke dygam takze nie buj nie buj jak cos to cofnij sie i popatrz na moje zdjecia a bedzie uleczona dusza twoja
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A teraz do mnie Mój zadzwonił że magazyn u niego w pracy zapalił się no ja pierdolę dobrze że nic mu się nie stało
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
temperatura robi swoje a i ludzie czesto machna reką a upał kazdemu sie moze cos zapomniec czy wiadomo jak to jest
jak pogoda jest jakas nie tees to nawet po kierowcach na drodze to widac tak samo i z mysleniem jeszcze jak sie np fizycznie pracuje
a w ciazy to juz w ogole sie kobiety takie robia
ja wczesniej sama jezdziłam z PL do NL na niemieckim autobanie 220km/h a teraz jak Szymon jedzie 120 to sie modle zeby nie dodawał juz wiecej gazu
Tym bardziej że jest powiedziane wszem i wobec ze Św. Krzysztof jeździ z Tobą do 120km/h
a co do tego sluzu bo tam oczywiscie nie dopisałam wszystkiego jak chciałam
ze to niby nie czop tylko ze jest się blisko zakonczenia i wtedy sluz gęstnieje poprostu
ale tez pisza ze to moze byc czop
szyjka tez sie powoli skraca wtedy bo sie szykuje no i czop popuszcza bo sie luzuje a nie musi byc on krwisty
takze nie wiem co to ale jak cie pobolewa brzuch kilka razuy dziennie to to nie sa czasem skórcze kochana? tylko ze lekkie ??
To dawaj foty nowych zakupów !!!
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa