BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 5 miesiąc temu #28482 przez Renia2108
Mam nadzieje ze sie sprawdza te pieluchy, bo kurde ja za 94 szt chyba placilam cos kolo 28 zł wiec duzo mniej niz Pampers..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #28483 przez Gosia
No co Ty! Na taką okazję to ja jeszcze nie trafiłam.

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #28484 przez Renia2108
Zaraz ci powiem dokladnie bo moge sie mylić ;) Tak tylko przypuszczam :P Poszukam paragonu i napisze.

Przepraszam za blad :P 34,85 placilam za 90 szt.

14 lata 5 miesiąc temu #28485 przez Gosia
Ok spoko :)

14 lata 5 miesiąc temu #28491 przez monami
Jestem, jestem... cały czas w dwupaku :) Nie pisałam dziś wcześniej..bo postanowiłam nie robić nic..tylko sofa + książka :) relaksik :)
Zuzia nie ma chyba w planach wyjścia na dziś... :/

14 lata 5 miesiąc temu #28494 przez Renia2108
Monami moja Natalka tez nie :P Moze urodza sie w tym samym dniu :) Moze tak po cichutku sobie planuja kiedy wyjsc ;)

14 lata 5 miesiąc temu #28495 przez monami
Renia - data 21 sierpnia staje się coraz bardziej prawdopodobna :)
Spraw sobie prezent a ja dodam coś od siebie :P

14 lata 5 miesiąc temu #28518 przez Renia2108
Monami wierz mi że bardzo bym chciala na tego 21:D Teraz to juz prosze mała żeby wytrzymała do tego 21 jak juz tyle wysiedziała :):) Fajnie by bylo, podwojne szczęście :D

14 lata 5 miesiąc temu #28521 przez monami
Renia - to tego się w takim razie trzymajmy :) Ale by było, jakbyśmy się zgadały sms-ami ze szpitali :D hehe

14 lata 5 miesiąc temu #28531 przez Renia2108
Fajnie by bylo :D I to bardzo mozliwe jest nawet juz teraz bo u mnie jak narazie cisza, chyba ze lekarz jutro przy badaniu o ile dzis mnie nie wywieza cos zrobi ze sie ruszy ;] Malutka wariuje przez dwa dni jak szalona wieczorem, chocby chciala wyskoczyc z tego brzucha hehe:D

14 lata 5 miesiąc temu #28556 przez paulinkaaa2202
Kochane to że dzisiaj to że teraz nic się nie dzieje to że będziecie na wizycie u lekarza i powie pani na pewno dzisiaj nie urodzi nie wierzcie w to !

Wszystko może się zdarzyć dosłownie w każdej chwili! :) cierpliwość popłaca :)

Ja byłam rano u lekarza i co ... "w ciągu tygodnia powinna pani urodzić", a po południu wszystko się zaczęło i po północy urodziłam :)

Dobre nastawienie, cierpliwość i wiara we własną intuicję to 3 rzeczy których trzymajcie się :P

14 lata 5 miesiąc temu #28557 przez Renia2108
Paulinka wiem o tym, mi juz przeciez dawno mówił że urodze w tym tyg jeszcze i nic. Wiec nie ma co wierzyć lekarzom tak dosłownie :) Tobie pamietam też nic nie wskazywało na to że urodzisz a tu chop siup i już Judytka na rękach ;)

14 lata 5 miesiąc temu #28561 przez margot
Cześć kochane!!
Ja szybko i tylko na moment...
Dziś wróciłam do domu z moją córeczką Kają :) W środę trafiłam do szpitala z cholestazą , a w piątek lekarze zdecydowali cc. Tak więc 13 w piątek o godz.12.40 drogą cc przyszła na świat nasza córcia Kaja, ważyła 3110 g, a mierzyła 52 cm, dostała 10 pkt Apgar. Jest przekochana !!!
Po cięciu powoli dochcodzę do siebie, ale mam jeszcze szwy i ciężko się poruszać. Całuję was mocno , jak tylko będę miała chwilę to nadrobię zaległości,no i na pewno wstawię foty. Pewnie dużo się działo. Tymaczasem uciekam oswajać się z nową sytuacją !
Jestem przeszczęśliwa!!! :kiss: :kiss: :kiss:

14 lata 5 miesiąc temu #28562 przez sloneczko
a tak sie zastanawialam czy ktoras z Was urodzi w piatek trzynastego, gratulacje wielkie, to napewno nie byl pechowy dzien tylko szczesliwy ;)

ciezej sie dochodzi po cc jak po naturalnym, ale juz masz za soba, teraz czekamy na kolejne rozpakowane ;)

14 lata 5 miesiąc temu #28566 przez Gosia
Hej dziewczyny. U mnie dziś kiepska noc i kiepski dzień. Od 3:00 w nocy mam skurcze. Ok.9:30 pojechaliśmy z mężem do szpitala dowiedzieć się czy to już, ale KTG nic nie wykazało czyli mamy falstart. Ale skurcze nadal mam i niewiem czy w nocy czasem znów nie pojadę. Lekarz powiedział, że jak będą bardzo silne co 10min. przez ok.5-6h lub jak wody odejdą to mam przyjechać. Masakra. Idę teraz do wanny może to coś da. Jak nie przejdzie to pewne się zaczęło, ale powoli się rozkręca. Narazie te skurcze są do wytrzymania choć są też takie silne, że troszkę trudno przetrzymać. No i długo trzymią. Dalej czekamy.

Margot serdecznie GRATULUJĘ i zazdroszczę dziewczynom, które już to mają za sobą i tulą swoje dziecinki.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka