BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 5 miesiąc temu #29158 przez monami
Madziu - jak widać...to nie byłam ja :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #29161 przez Madzia89862
heh proroczy sen mialam:)normalnie chyba:P)monami nie zostalas sama:)masz nas:)Zuzia poprostu jeszcze nie jest gotowa moze..wiem ze czekanie strasznie cie meczy wrecz denerwuje ale..nic na to nie mozesz poradzic niestety(:()

14 lata 5 miesiąc temu #29163 przez monami
wiem, wiem Madziu...ale już się czuję strasznie sfrustrowana...i wydaje mi się, że ta moja ciąża będzie trwać wiecznie...okropnie mi z tym, chociaż doskonale wiem, że to myślenie jest bez sensu...

14 lata 5 miesiąc temu #29165 przez Madzia89862
wiesz ja tez tak mialam bo urodzilam ponad tydz po terminie ale z drugiej strony mialam tyle na glowie zawsze ze czekanie i dzien za dniem mijal mi szybciej.a jak lekarze mowili ze dzis nie urodze dzis jeszcze nie to pokornie wracalam do domku no bo co?co mialam zrobic.latanie,seksik,sprzatanie pranie nic nie pomagalo a moj Fifi uparty po mamusi i nie chcial sie namowic dopoki sobie nie dalam spokoju z blaganiem nagle sam zachcial wyskoczyc:)wiem ze na nic takie pocieszenie i gadanie ale final bedzie cudowny i wynagrodzi ci cale to sfrustrowanie i czekanie w nieskonczonosc.

14 lata 5 miesiąc temu #29167 przez monami
taką mam nadzieję, bo już nawet tu jest mi ciężko zaglądać...cieszę się bardzo, że dziewczyny już maja swoje maluszki przy sobie..ale cały czas zadaję sobie pytanie, co ze mną..czemu Zuzia nie chce wyjść..i to mnie dobija..a nie chcę mieć w sobie jakiś negatywnych myśli..bo i po co...

codziennie sobie myślę, ze może JUTRO...
ech....

14 lata 5 miesiąc temu #29168 przez monami
no nic...dam radę. najważniejsze, żeby Zuzia urodziła się zdrowa, reszta odchodzi na drugi plan.

14 lata 5 miesiąc temu #29169 przez Madzia89862
bedzie dobrze-zobaczysz.zuzia urodzi sie duza,silna a przede wszystkim zdrowa:)

14 lata 5 miesiąc temu #29170 przez monami
dzięki Madziu za wsparcie :*

14 lata 5 miesiąc temu #29171 przez Madzia89862
:)koniecznie napisz na forum jak cos sie bedzie dzialo:)dobrze ze wy miedzy soba maci tel kom przynajmniej wiemy co i jak:)i 3mam mocno kciuki za Ciebie i Zuzie:)

14 lata 5 miesiąc temu #29172 przez monami
jeśli coś się zacznie dziać..dam znać i napiszę, jak już Zuzolek się urodzi.

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #29174 przez _aga86_
Gratulacje dla Reni- z coreczka beda obchodzic urodziny dzien po dniu:D A Zuzia sie zaparla, bo pewnie chce byc najmlodsza:D Takze powiedz Jej, ze Natalka juz wyszla to sie podpieszy;) Wiem, ze koncowka ciazy jest meczaca, ale w Twoim przypadku to kwestia max paru dni, a moze paru h:)
Ps. Reni chyba szybko poszlo, bo pisala ponad 12h temu, czyli ok 1 nad ranem i nic sie nie zapowiadalo, a o 8:55 Natalka byla na swiecie:)

14 lata 5 miesiąc temu #29175 przez Gosia
Gratulacje dla Sylwci i Reni! :laugh:
Monami trzymam kciuki i głowa do góry! Stres teraz nie jest Ci potrzebny. No i czekamy na wiadomości. Wszystko będzie dobrze. Jak Ci czop odszedł to już naprawdę blisko i odszedł cały dzień przed porodem zabarwiony krwią no i w dniu porodu też odchodził cały dzień a urodziłam o 23:50 także będzie git!!! :laugh:

14 lata 5 miesiąc temu #29176 przez monami
około 3 nad ranem dostałam od niej sms, że jedzie do szpitala :)

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #29177 przez basik_twins
Dziewczyny GRATULACJE!!!

Manomi teraz to czekanie to pestka najlepiej to Ci oradze wes sie polóż spac :lol:

Ja miałam z tydz połtora temu małe rycza w łózeczku mama przychodzi a ja leze z kłdra zwiniętą między rekami mama do mnie wstajesz? a ja no przeciez karmie
a mama a kogo podniosłam sie i szukam panicznie dziecka w kołdrze myslałam ze zasnełam z mała i sie gdzies przydusza dlatego płacze a okazało sie ze obie lezały w łóżku i krzyczały za jedzeniem :/

dwie nocki taki miałam słyszałam płacz przez sen chyba karmiłam ale kołdre niczym jak dzieci znow zaczely plakac budzilam sie i zorietowałam sie ze mam koldre miedzy lapami a dzieci w łozku :blush: ale teraz jest spko sypiam z 4, 5 godz na dobe i jestem o wiele przytomniejsza w nocy

14 lata 5 miesiąc temu #29178 przez monami
basik - heh...dobre, dobre... Pozdrawiam Cie serdecznie :***

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka