BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #53267 przez paulinkaaa2202
apropo długopisów itp sama byłabym chętna ale jest dużo oszustów
"Bądź mądry i pisz wiersze..."

Emmee bardzo prosimy o sprawdzoną stronkę :)

Pomaganie jedna sprawa, a działanie to druga ( to tyle bez komentarza )

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #53271 przez Groszek
Pochodzę z Sokołowa Podlaskiego :) aktualnie jesteśmy od prawie 3 lat w Jeleniej Górze.
Ech dziewczyny dobrze prawicie... Raczek ja też pewnych kwesti nie rozumiem dotyczących Wioli no ale cóż...
Najlepiej jest powiedzieć że nie ma się siły na działanie i niech inni robią za mnie. Ale tak nie ma! Każdy jest kowalem własnego losu. Każdy kto ma ochotę to pomoże, ale wiecznie w nieskończoność pomagać nie będą, a żyć trzeba dalej.
Więc droga Wiolu bierz się w garść i zacznij działać bo nikt za Ciebie tego nie zrobi. A użalanie się nad sobą non stop niczego dobrego nie przyniesie (zostawiam do przemyślenia)

Tyle w tym temacie - KROPKA

Miłego wieczoru życzę wszystkim Mamusiom, a dzieciaczkom kolorowych snów :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu #53275 przez Emme
www.chalupnicza.yoyo.pl/index.html to jest ta stonka, przeczytałam ją dosc oględnie, ale wydaje mi się w miarę ok, okaże się po otrzymaniu umowy.

14 lata 1 miesiąc temu #53279 przez MoNiaaa
hej dziewczyny :)

ja powracam po tygodniowej przerwie ale zanim nadrobie wsyztskie zalegflosci to pewnie troche minie.

w tym tygodniu myslalam ze zabije mojego meza...wzial laptopa do pracy okazalo soe ze jakis wyirus byl i zrobil formata nie zgrywajac wczesniej zdjec i wszytkie zdjecia Julki poszly sie...myslalam ze sie rozplacze jak mi o tym powiedzial;(

na szczescie moja siora ma tez zdjecia z naszego aparatu wiec troche sie odratuje ale niestety nie wsystkie :(

http

]

14 lata 1 miesiąc temu #53280 przez Renia2108
Emme dziekujemy. A probowalas z tej strony cos ?

PS super avatar :D

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #53283 przez Emme
nie, nie próbowałam, ale jak się obronię i będę miała czas na to spróbuję. trzeba jeszcze się dowiedziec, kto ponosi koszty kuriera, bo nic nie znalazłam.

ps dziękuję :D

14 lata 1 miesiąc temu #53284 przez Renia2108
Emma a ty zamawialas umowe albo cokolwiek ? 15 zl to nie az taki majatek wiec mozna zaryzykowac w sumie (wiadomo ze o 15 zl nikt sie sadzic nie bedzie) ale jesli to oszustwo to napewno nie ja jedna bym chciala probowac. Emma daj znac czy ty cos zamawiasz u nich ?

14 lata 1 miesiąc temu #53285 przez Renia2108
Z tego co wyczytalam to kuriera ponosi firma ktora daje zllecenia i pieniadze dostajemy przy odbiorze przesylki przez kuriera.

14 lata 1 miesiąc temu #53287 przez alutka1011
Ale się tu dzieje!A ja tyle dzisiaj załatwiłam że się dziwie i zaliczyłam fryzjera ale jestem zła jak nie wiem bo mnie za bardzo ściachała :angry: We wtorek znowu muszę jechać do wydziału komunikacji :( tak nie lubię załatwiać takich spraw :angry:

14 lata 1 miesiąc temu #53290 przez monami
Monia..oj...Ja mam te przerabiane, to Ci podesle jutro moze.

14 lata 1 miesiąc temu #53291 przez sylwus136
Monia ja miałam podobną sytuacje ale z naszymi zdjęciami przed przyjsciem Kacperka na świat.
Zawsze smutek jest bo fajnie sobie pooglądać takie zdjecia z dawnych czasów.

Jeśli chodzi o Wiolę to ja też wilu spraw nie rozumiem.Wiola pisała ze za pieniądze które dostaje płaci za mieszkanie i TELEWIZJĘ.no mieszkanie rozumiem ale telewizję?NIe ma co do garnka włożyć a telewizor płacicie? Ja tego źle nie mówię tylko chodzi mi o to że pewnie to jakieś kosmiczne pieniądze nie są ale nawet gdyby było to 30 zł to na ile dni straczy chleba za te pieniądze? no jak dla mnie to zawsze by było coś byle dzieciaki nie chodziły głodne.
I tak jak pisze Emme ;
Nie karz mi myśleć, że to "wyuczona bezradność".
jeśli ciągle bedziesz mówiła ze tak jest źle a nic nie zrobisz to jak chcesz to wszystko sobie poukładać? Ciagle nie bedzie Ci ktoś czegoś wysyłał...

Ach dobra koniec tematu

A z tymi chaupnictwem to chyba jest tak że my płacimy 15 zł a potem oni na swój koszt nam to wysyłają.

14 lata 1 miesiąc temu #53294 przez Renia2108
Sylwus niby placimy za 1 przesylke te 15 zł. Tylko ze jak to oszustwo to gó..no przysla a 15 zl beda mieli. 10 osob i juz jest 150 itd...

14 lata 1 miesiąc temu #53312 przez iza08
Hej mamusie:)
Ja mam na 4 sierpień.
Pozdrawiam:)

14 lata 1 miesiąc temu #53323 przez alutka1011
Iza tu są mamusie sierpień ale 2010 tu masz link do mam sierpień 2011 www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...e-sierpien-2011.html

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #53352 przez wiola
witajcie,tak Mirella właśnie się wziełam w garsc i podjełam ważną decyzję wyjerzdzam z dziecmi do kutna,sama,tam zostaję narazie miesiąc,kuzynka zajmie mi się dziecmi,a ja pójdę do pracy potem pomyslę co dalej,nie chcę żyć tak jak teraz w biedzie,chcę zmienic swoje życie na lepsze,i mam nadzieję ,że mi się uda,podpowiedcie czy podjełam słuszną decyzję?,jestem narazie na tak wreszcie mam nadzieję odmienic swoje życie,mam nadzieję że dam radę.....,powiedcie mi czy jak nie bede w kutnie zameldowana czy mogę szukac pracy legalnie,i czy dzieci do przeczkola wrazie co mi przyjmą?,mam nadzieję że w koncu odbiję się od dna ,będę samotną matką ,ale dzieci nie będą chodzić głodne,poczekam tylko jeszczena paczki od was i jak będę miała na bilet to od razu jadęee.Dziękuję wam za okazane serce,podpowiedzi i pomoc. :) :) :) :) :) :) :) :)tylko tam będzie mi was brakować bo komputer jest jego i zabiera,ale kuzynka ma laptopa ,to się pomysli o internecie.....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka