BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 1 miesiąc temu #53363 przez Renia2108
Wiola jasne ze sluszna decycja. Tak mozesz normalnie szukac pracy jak jestes tam zameldowana :) Idziesz do UP i skladasz papiery (to zeby miec ubezpieczenie) i szukasz szukasz i jeszcze raz szukasz az znajdziesz! Wierze w Ciebie ze dasz sobie radę. Wiola a powiedz mi kim jest partner Twój ? Ojcem dzieci czy partnerem ? I dlaczego samotna matka, bo ja juz sie pogubilam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #53376 przez alutka1011
Jak najbardziej słuszna decyzja!
Moja dzisiaj o 5.30 zaczęła płakać poszłam do niej a ona na brzuszku podpiera się na rękach i to NA ŚNIE :laugh:

14 lata 1 miesiąc temu #53378 przez wiola
Reniu juz ci mówię ja jestem po rozwodzie bo tamten pił,z pierwszego małżenstwa mam Paulinkę i Kubusia,a z nim nie mam slubu i mam nicolę i filipa,dlatego partner,jestem zameldowana w Pabianicach,samotna matka bo sie rozstaję i będe sama z dziecmi,i mam nadzieję że dam radę.

14 lata 1 miesiąc temu #53380 przez Renia2108
Aha czyli si rozstajecie tak ?

14 lata 1 miesiąc temu #53383 przez wiola
Tak :) :) ,ile mozna życ w biedzie a on co nic nie robi.... :P

14 lata 1 miesiąc temu #53437 przez Renia2108
Ale to on nie szuka pracy nawet ani nic ?? Kurcze jest tyle mozliwosci :/ My najgorzej nie mamy ale tez ciagle brak, bo tu to, tu sie gdzies wyjdzie tu papierosy ktore nas wyniszczaja , masakra

14 lata 1 miesiąc temu #53489 przez raczek10
JAK dobrze ,że ja juz nie palę 4 lata :lol:

Wiolu decyzja słuszna . TERAZ kibicujemy ,żeby ci się udało :) DZIAŁANIE I WIARA CZYNIĄ CUDA :laugh:

DASZ RADE :)

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

14 lata 1 miesiąc temu #53551 przez Gosia
Woilu POWODZENIA!!!! Wszystkie w Ciebie wierzymy i oczywiście jak już staniesz na nogi i będziesz mogła się odezwać na forum to daj znać co i jak u Ciebie i dzieciaków.

Papierosy to okropnie droga przyjemność. Raczku ja też się cieszę, że mnie i męża to nie dotyczy :laugh:

14 lata 1 miesiąc temu #53579 przez Renia2108
A my znowu palimy, tzn mąż tam jakos wytrzyma gorzej ze mna :P

14 lata 1 miesiąc temu #53581 przez sloneczko
wiola napisał:

Wiem bo ja mam z funduszu płacone,ale fundusz płaci to co sąd zasądzi ,ja mam zasądzone na razie 150 zł,nie składałam o wiecej bo on nie pracuje,jezeli fundusz jej płaci 500 to tyle ma zasadzone.....

Wiolu a czemu mi nic nie napisalas o tych 150zl, pisalas tylko ze dostajesz na dzieci 400zl, a tu jeszcze 150zl do tego.

hm..a bardzo dokaldnie rozmawialysmy wtedy o Waszych dochodach!

14 lata 1 miesiąc temu #53592 przez wiola
Słoneczko,przepraszam cię jesli ci nie wspomniałam ,ale myslałam że ci pisałam ,tylu osobą pisałam ,że juz się pogubiłam,tak 150 zł jeszcze mam ,przepraszam jesli ci nie napisałam..... :( :(

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #53596 przez poziomka32
Trzymam kciuki Wiolu za Was!!! Dacie radę!!!

A ja nie palę rok i 16 dni :P:P - rzuciłąm palenie, zaszłam w ciążę....i dalej nie palę choć czasem jeszcze bym sobie do kawy....ojj..te wstrętne, drogie, śmierdzące PAPIEROCHY!! Obym już nigdy nie zaczęła palić. A te zbędne kilogramy, które teraz posiadam są wynikiem nie tylko ciąży ale i zaprzestania "dymka" ale wole mieć 5 kg więcej niż 300 zł mniej miesięcznie :):):):) Jestem fanką dobrych perfum...wiec zamiast fajeczek kupuję sobie perfumki porządne co jakiś czas :):) moje naaajjjj...to versace crystal bright...jak dla mnie....miodzio :)
Buziaki dla Mamci!!!

Mój marudzi dzisiaj strasznie...niech mu te ząbki w końcu się przebiją, bo zwariuję!! :)

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #53661 przez Gosia
Moja córeczka kończy dziś 5 miesięcy :laugh:
Och jak ten czas leci!!! Poród był jakby wczoraj a to już tyle czasu. :laugh:

14 lata 1 miesiąc temu #53663 przez Gosia
Reniu musisz mieć silną wolę! W ciąży na pewno nie paliłaś i jakoś dało się wytrzymać co? Wiem coś o tym, bo ja też paliłam z dobre 5 lat i jak tylko dowiedziałam się o ciąży przestałam no i nie palę do tej pory i mam nadzieję, że tak już zostanie. Mi jest pewnie łatwiej niż Tobie, bo mój mąż jest strasznym WROGIEM papierosów. I nie wspomnę ile walk ze mną toczył żebym to świństwo rzuciła. Uch jak sobie przypomnę ile awantur przez to było to mi się od razu odechciewa. Trzymam kciuki w walce z nałogiem. Ja rzucałam chyba z 10 razy hehe, bo ktoś mnie o to prosił (a po kątach pociągałam dymka). Jest jedna podstawowa zasada TRZEBA CHCIEĆ!!!

14 lata 1 miesiąc temu #53667 przez Renia2108
Gosia no nie paliłam. A jak juz urodzilam to mialam taka ochote na papierosa ze szkoda gadac :P

Ja chyba wlasnie nie chce rzucić, mnie sie podoba zapalic , puscic dymka i pogadac przy tym. Relaksuje sie wtedy :P A z drugiej strony bym chciala bo to koszmarne koszty sa.. a papierosy drozeja ciagle.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka