BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 11 miesiąc temu #113822 przez alutka1011
Renia ja mam prawie identyczny jak ten drugi i jestem zadowolona

O taki mam ten zielony allegro.pl/wozki-coneco-ibis-az-3-kolory...tki-i1581448793.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #114611 przez martela89
Kupiłam dzisiaj spacerówkę
Tą co chciałam ale kolorek zielony nie czarny
Super się prowadzi,dostęp do kosza dobry,kieszonka na drobiazgi jest,jestem zadowolona

13 lata 11 miesiąc temu #114802 przez MoNiaaa
moja Julka nawet z niekapka nie chce pic :( owszem bierze do buzi ale go gryzie albo sie bawi a raczej nie pije nic :(

a ja chora jestem w czwartek mialam prawie 40 stopni goraczki doibrze ze siora Julke wziela bo nie bylam w stanie z lozka wyjsc masakra ;/

a Julka ciagle ma katar i jej oczka ropieja nie wiem co to moze byc bylam u lekarza ale jak zwykle nic konkretnego nie powiedziala dala jakies krople ale masakra zeby jej zakropic oczy bo tak placze i zaciska ze nie jesztem w stanie jej wpuscic tego ;(

Julka tez sie do wszytskiego na ziemi dobiera miaam flakon taki duzy szklany i maz go na szafe polozyl bo ciagle szla do niego bo widziala swoje odbicie i wchodzila w niego :side: ale u tesciowej sa kwiaty na podlodze to jakos jej cie ciagnie.

http

]

13 lata 11 miesiąc temu #114884 przez iwkaa
monia to szybkiego powrotu do zdrowia!!! nam Majka taki wczoraj popis zrobila ze myslalam ze zwariuje wogole nie chiala spac w nocy pierwszy raz sie tak zdarzylo smiala sie wyglupiala przy nas a jak wyszlismy to tak sie darla ze cos okropnego ale to chyba przez te zeby czopka dostala i dopiero wtedy zasnela a ja ide od poniedzialku do pracy na 2 tyg sobie po przypominac bo juz 1,5 roku nie pracuje i wyjde z wprawy to majak sie troche po dokucza babci i dziadkowi urwis maly!

13 lata 11 miesiąc temu #114958 przez Renia2108
Monia wspolczuje choroby strasznie. Czytalam opinie o tym wozku Coneco Flash i sa same pozytywne :) Pojade gdzies zobaczyc go na zywo i wtedy kupie jak bedzie fajny bo w ciemno zamawiac nie chce juz.
Iwka u mnie tez bym koncert wczoraj, ale nie dlugo na szczescie, wogole jak widzi lozeczko to ryk! Polozylam ja a ta sie ciagle odwracala i darla na przemian, nawet jak wyjelam na i na rece wzielam to plakala, wkoncu przeszlo jej i zasnela momentalnie. Taka maruda jest teraz ze szok, wytrzymac sie nie da heh. Ciekawe po kim to ma :D

13 lata 11 miesiąc temu #115107 przez iwkaa
Majka to najbardziej marudzi jak mnie widzi jak mnie nie ma to jeszce ok wydaje mi sie ze to dlatego ze chyba wymusza mnie zebym ja brala i przytulala bo wtedy jest zadowolona

13 lata 11 miesiąc temu #115119 przez wola82
Iwkaa u mnie Lukaszek tez marudzi wtedy jak mnie widzi i jak go wezme to wtedy jest caly w "skowronkach" :) i tak juz ladnie potrafi sie przytulic.
Z podlogi tez juz u nas wszystko zniknelo bo dobieral sie do wszystkiego :laugh:

W piatek bylismy na kontroli u lekarza i schudl mi prawie pol kilo :( przez ta trzydniowke, ale apetyt mu wrocil i mam nadzieje ze szybko nadrobi.

Monia zdrowiej szybko :)

13 lata 11 miesiąc temu #115153 przez MoNiaaa
dzieki dziewczyny :)

wczoraj chyba taki dzien byl bo Julka tez dala w kosc i wieczorem tez masakra byla ze spaniem chyba ok 22 poszla spac a ja juz ryczalam i ja usypialam bo sama czulam sie do bani i myslalam ze glowa mi eksploduje :(

a ile waza wasze "maluchy" bo moja juz 9 100

to super ze Łukaszek sie potrafi przytulac Julcia nie bardzo pare razy sie jej zdarzylo ze podeszla w lozku do mojej glowy i polozyla swoja takie to slodkie a dzis sie polozyla na moim ramieniu i zasnela :) mam nadzieje ze tak juz bedzie coraz czesciej.jutro mam urodziny i strasznie bym chciala uslyszec w koncu mama

http

]

13 lata 11 miesiąc temu #115233 przez Gosia
Hej dziewczyny! Wróciłyśmy z tygodniowych wakacji :laugh: Było super Maja dobrze zniosła podróż ok.430km samochodem :laugh:

Monia życzę Ci tego "mama" to jest cudowne.

Moja mała już mówi mama,tata,baba i takie różne swoje paplanie :laugh:
Przytulać się zaczęła tak od 3 dni. To jest cudowne. Jak jej powiem zrób moja, moja mamusi to się tak słodko wtula :laugh:

13 lata 11 miesiąc temu #115302 przez alutka1011
Szybkiego powrotu do zdrowia dla mamuś i dzieciaczków!
Gosiu a gdzie to byliście?
Maja nie wiem ile waży a moja waga jest niedokładna(mi np.dodaje kg :laugh: )

Macie pozdrowienia od Monami postara się w tym przyszłym tyg odezwać :)

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #115410 przez Renia2108
Moja sie nie przytula :( Ale mnie pluje małpica mała :D Ostatnio stała sobie w lozeczku i mnie chciala obudzic to stanela na koncu tam gdzie ja glowe mam w moim lozku i mnie pluła!

Albo zamiast jesc to tk samo... "A pfffffffff" i pluje tym jedzeniem łobuz mały i sie smieje jak szalona.

A i o mowieniu "mama, baba" zapomniala chyba bo ciagle tylko "tata"
Załączniki:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #115415 przez paulinkaaa2202
Renia super zdjęcie Natalki na trawniku :)

Monia szybkiego powrotu do zdrowia :)

Moja mówi cały czas dada, be, baba i wczoraj powiedziała mama :) ale tylko raz na razie gada po swojemu

Moja teściowa nauczyła małą pluć wydurnia się i pluję mnie to strasznie denerwuję prosiłam tyle razy nie pokazujcie jej tak ale są mądrzejsze ;/

Ja powoli oduczam małą od piersi nie najada się moim pokarmem na noc daję jej kaszkę i jest super poza tym mam częste infekcje z zatokami i nie mogę brać leków muszę zrobić badania i prawdopodobnie pójdę na zabieg i powoli szykuję małą do odstawienia :P

Moja ma tak co drugą noc budzi się w nocy i krzyczy, płaczę nie wiem o co chodzi nie mam pojęcia :huh:

Judysia cały czas się do mamy przytula weźmie paluszka i się tuli mały przytulak ;)

I zaczęła raczkować do tyłu :)
byłyśmy u ortopedy na kontroli i jest wszystko super a poważnie wyglądały te bioderka ale wszystko dobrze się skończyło na szczęście

A moja jeszcze nie ma ani jednego ząbka :P

Ale się rozpisałam miłego dnia dzisiaj zapowiada się piękna pogoda od rana słonko świeci :)

13 lata 11 miesiąc temu #115603 przez MoNiaaa
nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze jak bym chciala zeby Jula sie do mnie tak chciala przytulac ona nawet nie przepada jak sie ja caluje :( a zeby mama powiedziala to juz wogole bylabym przeszczesliwa tak na to czekam. ona juz duzo mowi tylko nie mama :(

moze to glupie co teraz powiem ale macie czasem wrazenie ze wasze maluchy wola kogos innego od was ? Julka czasem tak ciagnie do cioci ze az zazdrosna jestem :(:(:(:(

Renia super zdjecia :)

Paulinko nie przejmuj sie ze mala nie ma zabkow u kazdego to inaczej jest przyjdzie i na nia pora :) najwazniejsze ze z bioderkami wszystko dobrze. buziaki dla wszystkich maluchow :*:*

http

]

13 lata 11 miesiąc temu #115747 przez Renia2108
Paulinka widzisz a tak sie martwilas tymi bioderkami nie potrzebnie :) Natala tez zabkow nie ma wiec nie jestes sama :)

Monia a co do tego ze kogos innego woli, to czasem mi sie wydaje ze babcie ode mnie:( ak ide na dol to usmiech od ucha a jak ona wraca do mnie to nie widze zeby tak sie usmiechala :(

13 lata 11 miesiąc temu #115749 przez wola82
U nas tez zabkow ciagle nie widac, ale na wszystko przyjdzie czas :silly:

Ja to bym czasami chciala zeby Lukaszek poszedl do kogos innego, jak bylismy w Polsce to bylo mu obojetne czy jest u babci, dziadzia czy u jakiejs innej osoby nawet obcej, do kazdego poszedl, a wczoraj udowodnil ze mamusia i nikt wiecej, tesciowa to myslalam ze wybuchnie jak sie rozplakal jak go wziela na rece :ohmy: choc czesto ja widzi ale nie mial ochoty byc u niej.

Ale teraz u naszych dzieciaczkow jest chyba taka faza, ze tylko mama i nikt inny.
Bo jak mnie Lukaszek nie widzi to sie ladnie bawi a jak tylko gdzies mu wpadne w oko, to koniec pelza za mna i placze, a jak wezme na rece to caly szczesliwy :woohoo:

A co do mowienia to mowi mama z tata narazie dal spokoj i dada ciagle powtarza :)

I dzisiaj przy obiadku tez zaczal pluc, ale nikt mu tego nie pokazywal, a ubaw przy tam po pachy :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka