- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a moja Julcia zlapala wirusa jakiegos tak biedna dzis zaczela wymiotowac ze szok caly dom na zrzygala tak z niej chlustalo. oczywiscie bylam u lekarza i kazalam poprostu nie dawac jej jedzenia tylko picie zeby rzoladek odpoczal i od wypadku wypisala nam skierowanie dos zpzpitala ale mam nadzieje ze nie bedzie potrzebne bo jest juz lepiej wymeczylo ja to bardzo i teraz spi i na szczescie nie wymiotuje i chce pic a to najwazniejsze. a tak biedna u lekarza plakala ze z trudem powstrzymywalam sie zeby sie nie rozplakac tak mi jej zal bylo
a tak po za tym to skonczyla juz w tamtym tyg. 9 miesiecy i jest prze urwis ciagnie ja do wszytskiego co zakazane zaczyna stawiac kroczki przy lozku ( oczywiscie samodzielnie) i ida jej dwojki u gory i pewnie przez to nie chce mi spac w nocy dzis wlasnie lekarka mi je dokladnie pokazala juz je dosc widac wiec moze lada dzien sie przebija
w cierple dni tezspedzamy na polku Julka uwielbia patrzec na dzieci
buziaczki dla wszystkich maluszkow :*
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
Tez jest ciekawa wszystkiego, wszystkie szafki mi otwiera, do pralki weszla, (potem wstawie zdjecie) pod stol wchodzila u tesciowej na polke, trzeba miec juz oczy na okolo glowy
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Co do kremu z filtrem to jest jeszcze jakas Ziajka z serii dla dzieci, moja bratowa uzywa, ale ja jakos sie przekonalam do tych z nivea.
Lukaszek tez juz wszedzie zaglada, a jak pralka pierze to moze pod nia przesiedziec przez caly czas prania(pralke mam w kuchni) i probuje lapac jak sie kreci
Ale wiekszosc czasu spedzamy na polku i jak przychodzimy do domu to pada ze zmeczenia
A tu jeszcze z Polski, w traktorze z tatuskiem
- Gosiaczek31
- Wylogowany
- rozmowna
Kubuś ma pełno siniaków, a to na czole, na nóżkach i rączkach.Skutki odkrywania świata. Czy Wasze maluchy też tak mają?
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Kubus jaki duzy i sliczny chlopczyk Wszystkiego najlepszego na 9 miesiac
Zabkow u nas jak na razie 0. Ale znowu zaczal sie slinic i gryzc wszystko co popadnie
Bylam z Lukaszkiem u kolezanki co ma synka 6 tygodni starszego, bawili sie ladnie do puki nie zaczela ich interesowac ta sama zabawka
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Julka tez ma ciagle jakies siniaki i guzy a to dopiero poczatek...
buziole dla Kubusia i wszystkiego najlepszego
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- Gosiaczek31
- Wylogowany
- rozmowna
My nie mamy na razie problemu z wyrywaniem zabawek a to dlatego, że Kuba nie ma towarzystwa do zabawy. Chodzimy na plac zabaw ale on jest raczej obserwatorem.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
moja maja to sobie ze swoim kolega zabieraja smoczki ale zabawke tez juz jego jedna do domu przyniosla:)
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak wiac kazde dziecko jest inne i inaczej sie rozwija itp. za jakis czas to wszystko sie wyrowna i wszystkie beda nam pyskowaly i psocily
moja Julka juz spi a ja padnieta jestem. ostatnio budzis ie znowu w nocy a tak mi sie nie chce wstawac juz bylo tak dobrze i znowu sie jej odwidzialo moze za wczesnie ja klade spac ale co zrobic jak ona juz chodzi po 18 padnieta chce tylko na rekach i oczy ma jakby tydzien nie spala ?? i tak udalo mi sie o jakies 1,5-2 godzin przesunac jej spanie.
a dzis jakos tak strasnzie sie wynudzilam bylysmy w parku a tam pustki nie wiem czemu bo w sumie pogoa nie najgorsza w domu tez wydawalo mi sie ze zimno ale jak wyszlysmy to mi goraco bylo a ludzie jakby pochowani i tak cicho az glupio
- martela89
- Autor
- Gość
Cały czas rozrabia
Dzisiaj kupiłam jej sukieneczkę na roczek-jest śliczna,ale nie tą co wklejałam bo znalazłam inną i od razu kupiłam żeby mi nie wykupili
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
Monia a ile twoja julka spi razy na dzien??? Majka dopiero zasnela ale spi 2 razy na dzien raz przed 11 i drugi przed 17 ale nie spi dluzej jak do 18.45 jak jej sie to zdazy to ja budze sama bo pozniej nie chciala by szybko zasnac takze moze sprobuj mojej metody:)
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
Tez jej cos sie dzieje, co chwile sie budzi, smoczka chce i spi dalej, w nocy to wstaje z 10 razy do niej :/ Masakra...
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
Kurcze to ja już nie narzekam w ogóle, bo ja wstawałam 4-5 razy ale odpukać od 3 dni jest tak: idzie spać ok.21:30 budzi się ok.1:00 dostaje herbatkę i śpi do 5:00 dostaje cycusia i śpi do 8:00-8:30