BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 7 miesiąc temu #122204 przez MoNiaaa
oj to nie dobrze miejmy nadzieje ze u nas w miare lagodnie to przejdzie. chociaz od jakiegos czasu Julka budzi sie w nocy i ostatnio robi rzadka kupke to moze od zabkow ??:(

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #122269 przez martela89
alutka1011 napisał:

MoNiaaa napisał:

Julce tez wychodza gorne dwojki i chyba dolne tez ale podobno dolne dwojki strasznie dlugo wychodza czy to prawa?

Monia chyba coś w tym jest prawdy bo Mai strasznie długo wychodziły górne dwójki i strasznie przy nich ciepriała :(

Mojej idą też ale bezobjawowo,nawet nie wiedziałam tylko jak się śmiała to zobaczyłam 2 białe plamki :)

13 lata 7 miesiąc temu #122286 przez alutka1011
Mojej na początku też szły bezobjawowo miała spuchnięta a jak się zaczęły wyżynac to się zaczął meksyk a szły jej chyba k 4 msc :(

13 lata 7 miesiąc temu #122295 przez martela89
alutka1011 napisał:

Mojej na początku też szły bezobjawowo miała spuchnięta a jak się zaczęły wyżynac to się zaczął meksyk a szły jej chyba k 4 msc :(

Alutka nie strasz mnie ,mojej się już wyrżnęły i widać je z każdym dniem coraz bardziej i mam nadzieję,że nie będzie cierpiała taj jak przy pierwszym.

13 lata 7 miesiąc temu #122298 przez alutka1011
No oby Vanessa nie przechodziła tak tych górnych dwójek jak Maja!
To ile juz ma ząbków?

13 lata 7 miesiąc temu #122302 przez martela89
2 całe na dole i 2 te co wychodzą :)

13 lata 7 miesiąc temu #122306 przez ilona
Wiktor niby tez w miarę łagodnie ząbkuje i jak do tej pory zauwazyłam tylko, że budził się w nocy z przeraźliwym krzykiem, i rano było przerznięte dziąsło. A od wczoraj mamy taka biegunkę, że szok. Po 5 kup dziennie i to takie, że jest cały do przebrania bo wszystko zarąbane. :laugh:

My mamy 2 całe na dole, 2 całe na górze, dwójki górne do połowy i wczoraj w nocy krzyk wiec może coś się wykluło jeszcze, nie sprawdzałam dziś bo nie dał zajrzeć :)

13 lata 7 miesiąc temu #122312 przez alutka1011
No to pewnie mamusia rano bedzie mieć niespodziankę :) U nas właśnie też było więcej kup ale biegunka bym tego nie nazwała.
A jeszcze słyszałam opinie że najgorzej jest z trójkami :ohmy:
A zauważyłam że dolne ząbki Maja łagodnie przechodzi tylko górne jej dają w kosc :(

13 lata 7 miesiąc temu #122369 przez Groszek
Monia śliczna sukieneczka :)
Alutka to widzę że Maja ma tak samo jak Michaś z ząbkami... górne 2 idą i wyjść nie mogą, 2 razy już miał krwiaczki a zębów jak nie było tak dalej nie ma :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 7 miesiąc temu #122394 przez Renia2108
A u nas nadal brak zabkow. Ale kupy tez sa "luzniejsze" no i sie budzi w nocy. W dzien raczej jej nic nie ma. Oprocz slinotoku :D

Dziewczyny sukienki przesliczne! :)

13 lata 7 miesiąc temu #122425 przez alutka1011
Groszku Maja własnie tez miała krwiaka :(
Ja prawdopodobnie ubiorę sukienke na roczek ta co mam na wesele o ile mnie nie skusi i czegoś nie zamówie :blush:

13 lata 7 miesiąc temu #122459 przez paulinkaaa2202
tak jak czytam wasze posty moja też od jakiegoś czasu ma rzadkie kupki i po 4-5 razy dziennie co trzecią, czwartą noc budzi się z krzykiem przytulę ją i się uspokoi albo krzyczy przez godzinę albo 2 póki się nie zmęczy i nie zaśnie..

Dolne dziąsła ma cały czas spuchnięte aż takie czerwone chyba od miesiąca i nadal nic nie ma białe plamki są i nic mam nadzieję że w końcu wyjdą

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #122770 przez Renia2108
Paulinka u nas tez kupy sa, byla zawsze rano jedna , a teraz juz 2 i takie wodniste, wczesniej byly bardziej zbite. No i budzi ie w nocy czasami ale to chyba nie od zabkow tylko od odwracania sie.

A wlasnie Wasze dzieciaczki spia tak jak je polozycia ? Moja wedruje po calym lozku! Czasem jej szukam normalnie, A ona w druga strone odwrocona na koncu lozeczka i spi na koldrze! Nawet jej teraz nie odwracam tylko ew jakims kocykiem przykrywam bo wtedy widze ze dluzej spi (jak odwroce to potem sie budzi i chce zaraz jesc)

A i jakie amcie kremy na slonce ? Widzialam ze o tym pisalyscie juz ale mozecie cos polecic dobrego ?

a tak pozatym Natala ma dzis 9 miesiecy :D Maly lobuziak.

Wczoraj mialam wysprzatane mieszkanie na tip top, i cole kolo komputera , a ta sobie ja przewrocila (byla nie dokrecona) i wylala, ja patrze kurcze co ona taka mokra, jest, usiadla sobie do tej wylanej coli i pol mieszkania mi przeszla i wysmarowala tym, wszystko dalej mi sie klei mimo ze juz 3 razy mylam podlogi... az sie boje jak zacznie chodzic i naprawde broic. juz widze jaki to bedzie lobuziak.

13 lata 7 miesiąc temu #122780 przez wola82
Renia buziaczki dla Natalki :kiss:
Lobuzuje Ci niezle u nas jeszcze w miare spokojnie ale tez potrafi sajgon za
soba zostawic, jak przejdzie kolo czegos co moze porozrzucac to to robi jak maly churagan :silly:

Ja uzywam kremu nivea 30 filtr, ale na lato kupie jakis z 50. Jak dla mnie to ten krem jest bardzo dobry.

U nas nocki spokojne, jakies 2 razy na cyca sie budzi.
Kupki robi mi twarde i to za kazdym razem jak go przebieram to cos jest.
Dziaselka ani nie spuchniete, ani nic nie widac zeby cos sie pojawialo, ale twarde sa niesamowicie.

My jeszcze zadnego fraka nie mamy na roczek :lol: ale pewnie cos spontanicznie kupie przy okazji :)

Milej niedzieli.

13 lata 7 miesiąc temu #122785 przez alutka1011
Wszystkiego najlepszego dla Natalci! :kiss: Moja tez tak chodzi po całym łóżku na poczatku ją obracałam ale się później wybudzała i teraz ja tez tylko przykrywam :)
Ja mam Ziajke ale na 50 muszę jeszcze kupić 30 tak na teraz :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka