- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dzisiaj kolejny

Gabi lubie ubrania Roxy sa porzadne, wiec kurtka powinna ci dlugo i dobrze sluzyc

Gosia odezwe sie na priva w sprwie czapek, skoro zachwalasz i mowisz ze cieplejsze od sow

Asia widzisz jaki duzy plus z porannych pobudek

aisod leniuchuj jak najdluzej

dobra mykam bo dzisiaj mi sie goscie zwalaja na obiad a ja jeszcze nic nie mam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
- Otrzymane podziękowania: 0

Ola śpi, pogoda boska, ma być 20st a już jest 16 w cieniu

jak wyjdą Olce zęby to mam nadzieję, że też będzie tak ładnie spała jak Kinia i inne śpiochy
Miłego dnia dziewczynki
- strangerwold
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
O. Swetowaniu w restauracji nie ma mowy nawet nie stac nas na to..ale za to uczcilismy to w lozku i bylo bosko!!!!! Jedyne co bylo nie tak to gumki nie znosze ich...znow zaczne brac tabsy:)
Bartus wstal przed 8 i teraz zasnal dopiero ja kawe wypilam wiec sie nie klade poza tym nie moge bo jestem w trakcie gotowania fasolki szparagowej:) jutro moze do znajomych pojedziemy fajnie by bylo brakuje mi tego przeciez nie samym macierzynstwem i praca czlowiek zyje hehe wgl wczoraj mialam tyle roboty w pracy ze zapomnialam o wynikach moczu mlodego:/ ale w pon urwe sie z pracy i zobaczymy jakie te wyniki. Boze dziewczyny co sie ostatnio wydarzylo...dwie sekundy i tragedia by byla. Nigdy bym sobie tego nie wybaczyla...
Moj D spal po nocy w pokoju goscinnym ja pranie wstawiam nagle slysze glosny krzyk mojego D wolajacego mnie ja wystraszona biegne szybko pyta sie mnie czy okno otwieralam na osciezz mowiee ze nie on tez. I gdyby damian sie nie przebudzil maly by wypadl przez okno:( od razu lozko dalam jak najdalej od okna.
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze

Bylismy w parku granicą gołębie, oglądać pociągi. Niby slonko, ale wiatr nieprzyjemny!
Kurtka była testowana;) hmmm jakbym mogla bym w niej spala;)
Cyrk chyba odpuscimy...muszę coś na jutro fajnego wymyślić.
Justyna to straszne co piszesz.. Musicie uważać i jakoś może zabezpieczyć te okna.. Cwaniak maly, ze taki też pomysl mu przyszedł do głowy. Trzeba miec oczy dookoła głowy- dosłownie!
Młody dziś wcześnie wstal z drzemki o 14 wieć liczę na spokojny niestety samotny wieczór, a może stety;) chyba dziś mi tego trzeba!
Aisod jak humor?
Gusiag jak zdrowka Oli? Zagoilo się?
Gdzie jesteście?
- ewelina.zak.1991
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
Dziecko spi meza nie ma wiec czas zaczac wieczor:)
Zuzana szczescie juz dobrze chociaz wczoraj przed snem tez jeszcze zwymiotowala, ale dzisiaj odpukac juz nie bylo niespodzianek wiec mam nadzieje ze to tylko paskudny wirus..
Gabi - to imprexujemy samotnie
Justyna- ale to on wszedl na to okno i je otworzyl? Bo chyba nie zrozumialam.....ale nawazniejsze ze sie nic nie stalo bo nawet nie chce myslec co by bylo gdyby....no i najwazniejsze ze przedluzenie umowy uczczone bez kolacji odrazu przeszliscie do deseru.....kiedy to ja jadlam ostatnio taki deser hmmmmmm.........historia;)
aisod - milego swietowania
Georgette- jak tam po delegacji
Ewa- jak zdrowie leoiej mam nadzieje
Emma, ewelina, martyna, asia co u was
- strangerwold
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
EWELINA-moj damian spal w innym pokoju niz my bylismy jedno okno bylo uchylone a drugie bartek otworzyl a ja calt czas bylam pewna ze bartus jest ze mna w lazience.
Dzis wolne jutro do pracy i nie wiem co dzis robimy
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
tak na szybko, ja już po delegacji, ogólnie jak później sprawdziłam do w jedną stronę miałam prawie 100 km a nie 60 ale cóż tam, za paliwo i tak mi zwrócą, więc nieważne, najgorsze jest to, że chyba się przeziębiłam, bo u klientów gorąco, na dworze a to wiało a to padało i taka bieganina... gardło mnie boli i czuję się "niezdrowo"
od piątku mamy też gościa - siostra T. nas odwiedziła i zostaje do wtorku więc nie będę mogła za bardzo pisać, bo nie wypada siedzieć na kompie, same rozumiecie
gabi super zakupy
marigra mam nadzieję, że akcja z wymiotami się już nie powtórzy, nie wiem czy pamiętasz ale my niedawno też to przechodziłyśmy
stanger a jak to się stało? teraz naprawdę trzeba mieć oczy dookoła głowy, u nas Maja od wczoraj zaczęła wchodzić sama na meblościankę tam gdzie stoi tv a później weszła na krzesło a z krzesła na stół
postaram się zajrzeć jeszcze dzisiaj do Was
miłego dnia
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U mnie nastroj jak pogoda czyli do d...

Zaczynam się zastanawiać czy to nie sprawka hormonów..
Dorota kuruj się..
Justyna właśnie o takim kluczyku też pomyślałam..
Marigra super Zuzia, wyciągnęła się

Adrian też wchodzi na krzesła, w kuchni już skasowalam, bo wchodził na blaty! To teraz po krzesle wchodzi na biurko gdzie jest komp, a z biurka blisko do komody na której stoi tv. Już nie wspominając, ze po nowej komodzie skacze jak nalepka, jeszcze nie spadł, chociaż to i tak nie byłoby wystarczająca lekcja. A jak mówię spadniesz to papuguje po mnie i powtarza. Przy czym też ma fajna zabawę.
Chyba sobie dziś pójdę na solarium na poprawę humoru;) bylam z 2 tyg temu.
Od pon zacznie mi się młyn w pracy bo nie ma mojej kumplem, ma zabieg i wszystko przez mc na mojej głowie.. Niech szybko poleci ten czas bo już jutro mi się niechce iść..
Młody mi się w nocy cały czas odkrywa! Mimo, ze spi blisko pieca- elektryczny. Szukam cieplejszej pizamy, ale kiepsko.
Wiecie co dotychczas młody jadł mleko nestle, jakiś mc temu przedstawiłas go na enfamil 3. i młody potrafił się obudzic tylko raż no i o 6 jeszcze jadł. No ale to już nie noc prawie;-) jarek wczoraj kupił nestle, oczywiście zapomniał i dziś wstawał z 4 razy. Czy to możliwe ze tym mlekiem się mniej najada?
Spadam się bawić, miłego dnia!

- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
Justyna- niestety teraz trzeba uwazac jak dziewczyny pisza bo teraz dzieciaki probuja co im wolno a czego nie, a ze nie maja wyobrazni jeszcze to nie przewiduja ze czycha na nich niebezpieczenstwo stadtakie wygibasy....u nas zuza tez wlazi na kanapie staje napodlokietniku i tanczy...juz wiele razy myslalam ze zawalu dostane a ona i tak sie cieszy i robi swoje...
Georgette - pamietam doskonale wasze choroby bo my wladciwie jedziemy ns tym samym wozju ciagle jakis katar kaszelteraz te wymioty wiec od kiedy poszla do zlobkato wlasciwie non stop cos jejdolega, w domu to juzapteke mami sama diagnozuje choroby;)
Gabi- zapraszam do nas swieci sloneczko
Ja sie dzisiaj obijam jak zwykle sama - maz na fashion week.....no nicide sie pobawic z mala
- aisod
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja tylko na chwilkę, przerwa na drzemkę

Humor dopisuje i apetyt niestety też

Gabi u nas też słoneczko, zapraszam w góry

Marigra dobrze, że Zuziakowi się już poprawiło!
Georgette kuruj się, tym bardziej jak macie gościa to aż żal chorować

Justyna kurczę współczuje Ci tego stracha... No ale, jak młody umie otwierać okno to chyba nie macie wyjścia i trzeba zdjąć klamki. Będziecie musieli je trzymać gdzieś na meblach i montować tylko do otwierania i zamykania okien. Trzeba dmuchać na zimne. Najważniejsze, że nic sie nie stało

Nie wiem co jeszcze... Buziaki i miłego popołudnia!
- aisod
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja pojadłam, popiłam. Muszę stwierdzić, że mi bardziej zaczyna słodkie smakować... To chyba na dziewczynkę, co?

Dobrej nocy!
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ruch faktycenie, taki ze nie nadazam;)
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-