BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 2 miesiąc temu #764166 przez emma
Ale puchy...

Stranger, czemu dziwne, chyba normalne, że pyta, skoro mu się podobasz :-) miłe...
Aisod, spóźnione życzenia urodzinowe! :kiss:
Martyna, zakupy bardzo udane! :lol: kupiłam Zosi nowe bodziaki, świetne spodnie do kombinezonu (reserved, rozmiar na 3 latka, leżą jak ulał ;-)), komin, czapkę i bluzę, a sobie superową zimową kurtkę, którą już kocham, a wczoraj nosiłam nawet po domu ;-) na piżamę :silly: na zimę Zosi brakuje więc tylko zimowcow, ale mamy kozaczki, więc poczekam na śnieg, bo noga ciągle rośnie :-)

Miłej niedzieli!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #764170 przez ewelina.zak.1991
Hej:) n rzeczywiscie pustki :) ja wlasnie wracam ze szkoly bo nas.wczesniej puscili wiec juz siedze w pociagu i za godzinke bede w.domu :) Michas dobrze.znosi moja nieobecnosc wrecz nie.zauwaza ze mnie nie ma. Z.jednej strony to dobrze a z drugiej jest mi troche smutno. Co prawda biegnie do mnie od razu jak.wejde ale nie po to zeby sie przytulic tylko zeby zabrac m torebke i powywalac wszystkie rzeczy z niej :p a ja tesknie jak glupia i odliczam minuty w pociagu a on czeka tylko na moja torebke :)

justyna chyba mam ten sam problem...

Moje maleństwo !!!:*

11 lata 2 miesiąc temu #764181 przez ewelinda83
nie mam nastroju na pisanie, jakis taki depresyjny dzien :dry:
Kinga dalej chora, kaszle mocno i ma katar :( dobrze ze juz jej sie odrywa ...

emma pochwal sie kurtka bo tez czegos szukam, ale albo za cienka albo brzydka :(

11 lata 2 miesiąc temu - 6 lata 6 miesiąc temu #764191 przez asiula2134
,

11 lata 2 miesiąc temu #764196 przez martyna123
Hey kochane

Emma pokaz kurtke ;-) no i reszte tez :-P

Justyna moj maz tez nie mowi mi zebladnie wygladam zdaza mu sie to pare razy w roku jak gdzies idziemy na impreze i ubieram sukienke wystarczy ze powie mi ze mnie kocha i to mi starcza ldcz te slowa tez juz nie sa tak czesto jak dawniej ze po kazdej rozmowie w kazdym sms i przy kazdym spotkaniu teraz wiem ze mnie kocha ze mu sie podobam facet jak juz zdobedzie na zawsze to sie juz tak nie stara bo oni ni e sa tak kumaci
Powodzenia zycze.

Ewa to nie dobrze ze Kinia chora a kiedy lecisz do pl ?

Ewelina pewnie ciezko Ci jest tak zostawiac Michasia i pewnie oboje tesknicie a Michal lubi torebke bo ciekawy jest i napewno sie ciszy ze mama w domu.

Szymon dzis nie jadek ino zjadl jajko na sniadanie i troche brokuly z obiadu.

Asia nie wiem co Ci poradzic kup jakis spodnie koszule sweterki. A wlosy delikatna pasemka blond zrob.

ZDROWKA DLA CHORUJACYCH. ja to sie boje ze jak wrocimy do pl to zachorujemy daje sanostol z nadzieja ze pomoze.

11 lata 2 miesiąc temu #764267 przez emma
ej, powaznie? ;) kto ciekaw, prosze ponizej! :silly:

spodnie:
www.reserved.com/pl/pl/kids/girl/all/kid...22-45x/girls-rompers

bluzka:
www.reserved.com/pl/pl/kids/boy/all/kids...-83x/printed-t-shirt

komin:
www.reserved.com/pl/pl/kids/boy/all/kids...ildren-s-turtle-neck

co ciekawe, w sklepie internetowym bluzka jest o 10 zl drozsza niz w stacjonarnym :unsure:
rzadko odwiedzam reserved, ale mialam kupon znizkowy i za wszystko zamiast 150, zaplacilam 120 zl, a spodnie bardzo fajne, w dziale chlopskim sa jeszcze czarne i niebieskie :).

zdjecia kurtki nie znalazlam, czesto odwiedzam taki "zapomniany" cubus, w ktorym zawsze zostaja im jakies rzeczy z poprzednich kolekcji (tak, wiem, nietakt chodzic w kurtce z poprzedniego sezonu :silly: ) i ktore dziwnym trafem zwykle ja kupuje ;). tez mialam kupon, wiec zamiast 300, zaplacilam za kurtke 240 i jestem bardzo zadowolona :).
a ponizej podobna, chyba z obecnej kolekcji, moja jest bardzo podobna, ale ladniejsza, bo ma bardziej kobiecy kroj:
www.google.pl/imgres?espv=210&es_sm=122&...&ndsp=27&tx=52&ty=61

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764302 przez gaabrysia
Hej;)

Na początek najserdeczniejsze życzenią Aisod, przepraszam, ze tak późno;)

Emma fajnie ze zakupy udane . Spodnie rewelacją, były chłopięcy?ja też poszalalam, i pokupowałam pełno cichow mlodemu!;)

Nowa kurtkę, bo ta z 5 10 15 na reklamacji .. Po tyg suwak się rozwalil. Kupiłam nowa dużo fajniejsza:)

Z 5 par spodni z tego 3 ocieplane, bluzy 2, bluzki bodziaki itd..
Komin, ale firmy go sport za 20 zl a nie za 120 ;)
Poszalalam;)

Sobie upatrzylam torebkę, kurtkę- ale chyba jej nie kupie bo kosztuje majątek:( przerzucilam się znowu na sportowy styl.. I jak tylko mogę ubierania się wygodnie!;)

Justyna hmmm to mile:) chociaż ja się krępuje bardzo w takich sytuacjach;) ale przemysl propozycje;)

Ewa walnij sobie piwko, wykorzystaj męża i będzie dużo lepiej;)

Asia, w zależności czego w pracy wymagają. Ale jakies sweterki rozpinane lub nie zawsze się sprawdzają.
Ja w dzieciństwie byłam ciągle obcinana na chłopaka i mam trafem co wiąże się z tym ze jestem za długimi wlosami;) wieć nie obcinaj! Za farbowaniem też nie jestem, no chyba ze ktoś jest siwy;) ja na razie wyrywam ;)

11 lata 2 miesiąc temu #764332 przez emma
Gabi, ja jakoś specjalnie nie szalałam ;-) kupiłam jeszcze trzy body w f&f za 11 zł :-)
A spodnie napisałam, że są i chłopięce, sprawdź na stronie ;-).

Asia, w kwestii włosów podzielam zdanie Gabi, nie podobają mi się dziewczyny obcięte na chłopaka, chyba że po 50-tce ;-). Na farbowanie szkoda mi włosów, kasy i czasu. Poza tym jak zacznę siwiec, to nafarbuje się za wszystkie czasy ;-) jeszcze mi zbrzydnie :-). Jednym.słowem: zapuszczaj ;-)

Dobrej nocy, dziewczyny!

11 lata 2 miesiąc temu #764346 przez ewelinda83
emma podobaja mi sie twoje zakupy :) kurtka/plaszcz tez bardzo fajna lubie takie, ale teraz szukam typowej kurtki do tylka. co prawda juz nawet kupilam ale jeszcze nad nia mysle w domu ( mam 28 dni na oddanie ) ;)

Gabi, emma dobrze znac wasze szczere zdanie na temat krotkich wlosow po fakcie ;) wlasnie jestem w fazie zapuszczania, ale po ostatnim scieciu na kurczaka troche to potrwa :dry:
chociaz cos mi sie przypomina Gabi ze ty podobnie sie wczesniej wypowiadalas, wlasnie sobie cos takiego przypominam ze pisalas ze za dziecka mialas chlopieca fryzure :unsure: :)
piwko i wykorzystany maz :blush: mmmmm :blink:

Justyna idz na ta kawke, kazdemu sie nalezy ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764357 przez gaabrysia
Właśnie coś mi tel nie chula po tej str. Zobaczę i może wtedy zrezygnuje z kombinezony całego, a chyba na pewno.

Emma mamy takie samo zdanie co do włosów;)

O tak Ewa pisalam na pewno;) nawet do komuni szlam z krótkimi bardzo..

Ja zaraz chyba też się piwką napije, a co:-D no i okres mi się skończył po dwóch tygodniach ..;)

11 lata 2 miesiąc temu #764362 przez ewelinda83
no ja zawsze mialam raczej dlugie, a po ciazy scielam krociotko :) nie zaluje ale juz chce spowrotem miec dluzsze. za dwa tygodnie ide do fryzjera jakos je wyrownac i mam nadzieje ze mnie znowu nie opitoli na chlopca ;)

Podaje Kini syrop z cebuli :X sama tego sie w zyciu nie napije, ale widze ze jej pomaga :)

11 lata 2 miesiąc temu #764372 przez aisod
Ewelinda syrop z cebuli smaczny jest :) Ja uwielbiam!

hmmm nie pamiętam co tam jeszcze pisałyście :/ Kurczę! Skleroza...

U nas dziś tak piękna pogoda, że prawie cały dzień na zewnątrz byliśmy. 26 stopni mieliśmy Michał nawet pobiegał w krótkim rękawku sobie :) O tej porze roku to u nas rzadkość ;)

Idę uciekać spać! Dobrej nocy!

11 lata 2 miesiąc temu #764505 przez aisod
Dzień dobry Mamuśki!

Dziś poranek bury i ponury... A wczoraj było tak pięknie... :/

Miłego dnia!

11 lata 2 miesiąc temu #764675 przez marigra
czesc dziewczy6ny melduje się

niestety mam mase pracy wiec nie zdążę was chyba poczytać.....

Kraków piękny jak zawsze ale bardzo tęskniłam za Zuzakiem... W tym tygodniu kolejny wyjazd również do Krakowa ale tym razem tylko na 2 dni wiec szybko zleci..

aisod - 26 stopni??? zazdroszczę...u nas dzisiaj była taka mega mgła rano że ciężko było iść a co dopiero jechać samochodem

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764688 przez ewelinda83
czesc dziewczyny :)
u nas noc sopkojna, syrop z cebuli pomaga

na sniadako Kinia zjadla az 5 lyzek platkow i pol jogurtu :dry:
teraz idziemy na spacer bo slonko swieci, wiec trzeba korzystac :)

milego dnia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka