BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 5 miesiąc temu #761276 przez gaabrysia
Co tam w pierwszej miłości? W tym tyg nie mogę oglądać:(

Ten dobranocny ogród to właśnie dla takich maluchów. Obejrzeliśmy dziś odcinek i Adriankowi się podoba, chociaż myszką miki chyba i tak wygrywa;) przynajmniej narazie, osobiście wolę żeby oglądał to, bo to taka wyciszajaca bajka, mało tego wszystkiego i muzyczka spokojna

Młody spi a ja się ogarniam do pracy, na dworze pięknie slonecznie ;)

Adrian nie to ze się rozbudza, krzyczy czy coś. Tylko mruczy.. ale nie da się tego przeczekac bo tak będzie 30 min aż wkoncu wstaje i krzyczy mama mama,.

Wpadne później;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #761290 przez martyna123
Gabi- w pierwszej miłości wszystko teraz jest o Sandrze i Hubercie byli razem na usg i Hubert chce zająć się Sandrą a Marysia wypiła wczoraj za dużo i poszła Sandrze nagadać no i nic ciekawego nie było. A możesz sobie ściągnąć iple na tel lub komputer i sobie oglądać ja zawsze oglądam odcinek do przodu na ipla na tel.

Miłego dnia.

11 lata 5 miesiąc temu #761332 przez gaabrysia
Fajnie, już sobie sciagnelam;)))) dzięki!

11 lata 5 miesiąc temu #761355 przez gusiag
hej
ja na szybko, mąż zdał egzamin :)
do nas przyjechała moja mama
ja "uciełam" sobie dwa palce przy krojeniu dyni i w życiu nie bolało mnie tak bardzo cięcie nożem, poszlo bardzo głęboko :(
Ola jest przeszczęśliwa, otworzyła oczy i zobaczyła babcie i banan nie schodzi jej z buzi :)
a co do bajek to u nas pierwsze miejsce ma traktor Tom, potem rolnik pole orze bo macha jej z traktoru chłopczyk i jeszcze Zuzia lalka nieduża, ojciec wirgiliuś i gumi miś bańkę łap. Klub myszki miki też ale mniej i zaraz woła że chce drugą.
Asia dobrze, że udalo się z tą wizytą.
Martyna wy koniecznie musicie iść z Szymonem o te jelitka spytać, u nas kupa zawsze zwyczajna, chyba nigdy nie było zatwardzenia. A pije około litra ostatnio nie więcej płynów.
ja pierwszą miłość oglądam tu bo ipla na zagranicę jest płatna pierwszamilosc10.pl/ogladaj-odcinki-pier...-1754-srodowy-teraz/
miłego dnia

11 lata 5 miesiąc temu #761371 przez martyna123
Gosia na tel ipla jest za darmo i odcinek donprzodu wiec sciagni a gwarantuje ze bedzie dzialac

11 lata 5 miesiąc temu #761396 przez martyna123
Gosia a jak chcesz miec polska tv jest mnostwo programow za 20 zl na miesiac i ten kod kupujesz na allegro zobacz sobie strone weeb.tv my z tego tutaj korzystamy jak cos to pisz.

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #761436 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu #761442 przez martyna123
Asia to nie dobrze idz go wolac moze przyjdzie do Ciebie.

11 lata 5 miesiąc temu #761470 przez gaabrysia
Pisalam i pisalam z autobusu jadąc do pracy i mi się wziął tel rozładowal;(

Asia to smutne;( może przyjdzie do domu..

Ipla działa jak zla;)

Ja okres mam już 2 tydzień, i jak tak dalej pójdzie to j nie dożyję do końca tyg;)

Ja biorę tabl i taka sytuacja, ze dostaje tydzień przed końcem opakowania nie powinna się zdarzyć hmmm

Pogoda pieknaaaaa, a ja w pracy;( wolałabym być na placu zabaw.

Emma pracuje ze mną koleżanka której dziecko się jąka czy ze względu na Twój fach moglabym prosić o rozwinięcie tematu? Chłopiec ma 4 lata.

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #761474 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu #761479 przez martyna123
Gabi- chyba musisz iść do lekarza i to szybko a małego daj do teściów napewno się ucieszą jak zostaną z wnukiem.

Asia- no obserwuj ale jak to mówią kot ma 9 żyć więc nic mu pewnie nie jest. Mój kot ma ciągle zapalenie oskrzeli a kiedyś miał płuc już miał siwy jeżyk i było to dzień po sylwestrze ledwo go odratowali weterynarz powiedział że jak przeżyję noc to będzie dobrze spał na ziemi a ja razem z nim i co się ruszył to ja zaraz wstawałam tak płakałam i się modliłam teraz już jak zaczyna dziwne głosy oddawać zaraz jedzie do weterynarza i odrazu dostaje zastrzyki to wiem jak się czujesz a najlepsze jest to że kiedyś z mamą śmiały my się z ludzi jak za kotami byli ale jak mój brat ściągnął kota do domu to też nasze oczko w głowie no i jeszcze jej córka bo teraz mamy dwa Szymon jest taki szczęśliwy dzieki kotą a teraz cierpi tutaj bez kotów ciągle ogląda zdjęcia.

mały śpi idę poćwiczyć i się ponudzić.

11 lata 5 miesiąc temu #761491 przez gaabrysia
Teściowie też pracują...

Późno ma szymon drzemki, adek pewnie już dawno po.. Będzie skakał do północy;)

11 lata 5 miesiąc temu #761502 przez martyna123
Aha to zle ze nie masz z kim Adranka zostawic zeby isc do lekarza ciezke czasy kiedys dziadki byly do pomocy i juz dawno na emeryturze a teraz dziadki na emeryture jak wnuki do pracy pojda.

Szymon pewnie zaraz wstanie on ogolnie rano spi do 10 pozniej od 14 do 15 zasypia no i ok 22 idzie spac.

11 lata 5 miesiąc temu #761512 przez gaabrysia
No niestety... Do póki mogą pracują, niby dobrze tyle, ze my skazani na siebie..

Pocwiczylas? Wrzuc jakiś link co cwiczysz, może kiedyś mi się zachce wkoncu!
Gdzie reszta? Pewnie korzysta z pogody;)

Asia puszczasz tak kota wolno czy uciekł?

11 lata 5 miesiąc temu #761517 przez emma
Gabi, nie wiem, co konkretnie chcesz wiedzieć. Wbrew opiniom niektórych rodziców zaburzenia mowy to zawiły temat, nie ma jednego zaklęcia na wszystkie wady mowy. Samego jąkania jest kilka rodzajów, jeszcze więcej przyczyn i sposobów leczenia. Niestety jest to jedno z cięższych i trudniejszych do wyleczenia zaburzeń. Nie da się tego zrobić samemu w domu. Jeśli dziecko ma 4 lata, jest nadzieja, że to jąkanie wczesnodzieciece, które mija samoistnie po kilku do kilkunastu miesięcy. Ale nie da się tego stwierdzić "zdalnie". Polecam wizytę u dobrego terapeuty.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka