BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #762361 przez ewelinda83
Asia Kinia juz od jakiegos czasu zasypia sama w lozeczku. na drzemkach wychodze z pokoju i zostawiam ja sama, no a wieczorami musze byc przy niej tzn w pokoju :) chyba ze jest chora i marudna to biore ja na siebie i zasypiamy razem :blink:

dobrze, ze kotkowi nic nie jest :)

dziekuje za buziaki :)

Gabi dzisiaj motywacji brak :( ale moze pozniej sie cos ruszy i chwile poskacze :dry:
zobacz na te cwiczenia z mel b one sa krotkie i przyjemne ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #762426 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu #762435 przez georgette102
martyna w sumie to nie dieta tylko zmiana nawyków żywieniowych, kiedyś jadłam nieregularnie czasami za mało a od tego też się tyje bo organizm gromadzi zapasy na złe czasy :) do tej pory odżywiam się zdrowo, sporadycznie wpadnie jakaś słodkość albo fast food ale to na prawdę okazjonalnie, jem o stałych porach, dużo warzyw, pije wodę, czerwoną i zieloną herbatę i chyba dzięki temu chociaż cały czas siedzę na dupie nie tyję, a nawet chudnę

asiula dobrze, że kotowi nic nie jest, może będzie ostrożniejszy :)

wyniki Mai jak się okazało są ok, co prawda znowu złapała infekcję gardła i już jutro do żłobka nie pójdzie :( na szczęście to nic poważnego i w przyszły wtorek zaszczepię ją przeciw ospie, mam dość tych wszystkich chorób i jak widzę, że co chwilę coś łapie, to wolę się zabezpieczyć

moja firma jutro organizuje targi biurowe, więc cały dzień będę poza domem; mam dużo przydzielonych zajęć i nie wiem jak to ogarnę, więc pewnie na forum nie zajrzę

a tak w ogóle to mam ochotę na zmianę fryzury, może jakieś propozycje? fotki mile widziane :)

11 lata 5 miesiąc temu #762492 przez marigra
czesc dzie wczunki przepraszam ze sie nie odzywam ale tym razem wyladowalam.na targach w krakowie...siedze tu od wtorku wracam jutro....tesknie strasznie za Zuzikiem moim ale juz jutro jestem...popisze wiecej w weekend a tym czasem trzymajcie zdrowo kolorowych snow pa

11 lata 5 miesiąc temu #762556 przez martyna123
Dorota ustawie sobie te pory jedzenia no i moze tez sxhudne oby. Fryzure polecem jedna strone dluzsza jedna krotsza ja tak mam nie zaluje a ty masz ciemne wlosy to jeszcze lepiej bedzie to wygladac jutro moge dac ci wzor na ktoty ja soe obcinallam.

Ewa czytalam duzo na temat cwiczen i polecaja robic chociaz dzien przerwy ja dzis nie cwiczylam mam zly dzien.

W nocy Szymon wyszedl z siebie darl sie nie szlo go uspokoic juz chcialam go ubrac i do auta na szyboo wlozyc caly dzien chodzi i piszczy juz mi sie wyc chce bo jest okrony.

11 lata 5 miesiąc temu #762746 przez aisod
Hej!

U nas chorowania ciąg dalszy... Dziś znów sie gorzej czuję, jeszcze Michał zrobił pobudkę o 2 i nie chciał za bardzo spać. Do czwartej musiałam siedzieć koło łóżeczka, bo inaczej wstawał i tylko "mamo mamo"...

Dobrze, że wyniki Maji są ok. Przynajmniej spokojniejsza jesteś :)

NIe wiem co jeszcze... Wybaczcie, ale naprawdę nie myślę :/
Miłego dnia

11 lata 5 miesiąc temu #762917 przez gusiag
ja na szybko
słuchajcie Ola już nie bierze antybiotyku, ranka się goi i wszystko wygląda dobrze
ale jest jedna rzecz która mnie powaliła z nóg.
Dzwonili z Hiszpanii do szpitala że już wiadomo że był to gronkowiec złocisty...

u nas leje i są 3 stopnie więc siedzimy w domu

11 lata 5 miesiąc temu #762986 przez strangerwold
Czesc kochane;*
Tak smutno mi bo mam troche problemow...wczoraj znajomy mial wypadek smiertelny...po drugie non top mama robi mi awantury ze wszystko zle robie za bardzo sie wtraca w moje zycie i musze cos z tym zrobic..
Po 3 bartek juz 3 dni nie chce sie myc ani na nocnik siadac przy kazdej probie histeryzuje tak jakbym go conajmniej ze skory obdzierala...nie wiem co robic z ta jego zloscia. I jeszcze od tygodnia probuje mocz zlapac i nic albo nasika za pozno albo wcale

11 lata 5 miesiąc temu #762994 przez martyna123
Gosia przeciez mieliscie robione badania na paciorkowca i grunkowca przed wyjazdem. Dobrze ze Ola nie musi juz nic brac.

Justyna mama sie nie przejumuj tylko przytakuj a rob swoje pogoda i jej sie znudzi. A na mocz idz kup do apteki woreczki na kocz fla malych dziecie i to sie przykleja i dajesz pampes i on z tym chodzi i po klopocie. Z kolega to przykra sprawa wspolczuje. A histeria u nas tez jest.

U nas tez pada zimno.

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #763028 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #763034 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu #763038 przez strangerwold
Asia juz tak robilam pod wode ,pic mu dawalam masaz pepka i nic nie nasikal on jest uparty nie wiem czy po szczepieniu czy co normalnie kocha kapiel a teraz histeria..

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #763060 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #763064 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #763155 przez asiula2134
/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka