BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 5 miesiąc temu #761521 przez martyna123
Gabi- tu masz linki

to jest na nogi

to jest brzuch

No i tam jeszcze ma inne na pośladki na całe ciało itp fajnie się z nią ćwiczy bo szybko i jest zabawna.

A ja pogody nie mam ciągle pada byliśmy tylko na 30 min na dworze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #761572 przez ewelinda83
Asia dobrze ze kote sie znalazl, mam nadzieje ze nic mu nie jest :)

Martyna ja juz po 20 minutowych cwiczeniach, ale dzisiaj dla odmiany zrobilam troche skalpela ;) i padam :( bo w dodatku dostalam okres :(

Gabi ja tak mialam na tabletkach, ze mialam plamienia po 20 dni i je odstawilam bo bym sie wykonczyla. teraz mam w miare regularnie ( powinnam dostac za dwa dni ) i krotko.

u mnie w pracy szukaja dwoch osob na pelny etat ( niby maja patrzec na liste kto najdluze pracuje i chce ten etat ) wiec ja jestem pierwsza w kolejce ;) trzymajcie kciuki zeby sie udalo :)
tylko nie wiem po jakieg capa redukowali mi godziny, zeby po dwoch miesiacach znowu kogos szukac :unsure: :angry: ciolki jedne :angry:

11 lata 5 miesiąc temu #761576 przez ewelinda83
Gosia ogromne gratulacje dla meza :) :) :) a masz tu nawet buziaka dla niego :kiss: :silly:
kim on teraz jest, jaki ma tytul ?
udanego pobytu z mama :)

11 lata 5 miesiąc temu #761605 przez georgette102
gabi Maja lubi kinderki, dostaje jeden batonik raz na tydzień lub dwa a jeśli chodzi o picie to dostaje głównie wodę, zazwyczaj też chce wypijać moją herbatę czyli zielona lub czerwona bez cukru

gusiag wielkie gratulacje dla męża!!!

asiula
przykro mi z powodu kota, na szczęście nic poważnego mu się nie stało, pamiętam jak kot mojej przyjaciółki został rozjechany przez samochód, to myślałam, ze z tego nie wyjdzie bo nie mógł chodzić i ciągnął za sobą "tył" a teraz śmiga jak "nówka sztuka: ;) koty są twarde :) dobrze, że udało ci się zapisać do lekarza, Maja jutro też ma wizytę

emma wydaje mi się czy jakoś rzadko do nas zaglądasz?

ewelinda ja niedawno robiłam sobie wyniki i wszystko było ok, nie wiem jakaś pokręcona jestem, w ogóle w tym tygodniu jestem ciągle zmęczona, a dzisiaj wracając z pracy przywaliłabym facetowi auto - nie widziałam go w lusterku :( muszę się ogarnąć

martyna
weź mnie jakoś zmotywuj do ćwiczeń, bo weny totalnie brak

11 lata 5 miesiąc temu #761621 przez aisod
Hej!

Czytałam Was dziś, ale nie mam sił pisać... Niestety rozłożyło mnie... Przed chwilą dopiero mąż przyszedł, to wkońcu będę mogła sie położyć. MIchał jak na złość dziś nie spał w ogóle, a przez chorobę jest straszna ględa... Na szczęście to ja jestem ta bardziej chora ;)

Gusia gratulacje dla męża!

Idę spać. Dobranoc!

11 lata 5 miesiąc temu #761631 przez martyna123
Gosia ja tez gratuluje mezowi. No i fajnie ze mama przyjechala ty odpoczni a babcia niech sie Ola zajmnie. B-)

Dorota polub na fb strone e chodakowskiej ona motywuje codziennie prawie bo daje zdjecia dziewczyn co chudna dzieki cwiczenia.

Ewa uzalezniaja te cwoczenia.

Aisod zdrowka zycze oby szybko Was puscilo. Odpoczywaj duzo i mocz nogi w goracej wodzie z sola skarpetki i spac.

11 lata 5 miesiąc temu #761654 przez georgette102
aisod dużo zdrówka, odpoczywaj!!!

martyna polubiłam już stronę ewy na fb i oglądam te zdjęcia, ale d*** ruszyć jakoś ostatnio nie mogę

11 lata 5 miesiąc temu #761664 przez martyna123
Dorota daje Ci motywacje zrob chociaz dzis 10 min na brzuch i idz spac :-D 10 min to jest bardzo malo a zobaczysz efekty a wlasnie ty xhodzilas do dietetyka schudlas duzo ? Tez chce sie wybrac

11 lata 5 miesiąc temu #761667 przez georgette102
12 kg dzięki diecie i ćwiczeniom, ale drugie tyle mam do zrzucenia, żeby dobrze się czuć we własnej skórze, a Ty po co do dietetyka? przecież jesteś szczupła

11 lata 5 miesiąc temu #761683 przez gaabrysia
No właśnie Dorota, widac ze zjechalas z wagi ;) ale " motywację" widzę masz taka jak ja... Ja przez te 2 tyg czuje się jak balon! ;(

Aisod zdrowka;)

Emma dzięki.

Lecę się kapac i odpoczywać

Do jutra kobitki ;*

11 lata 5 miesiąc temu #761711 przez martyna123
Dorota a ile czasu bylas na tej diecie ?
Ja bym chciala zrzucic 5 do 8 kg bym czula sie idelanie teraz waze 60 czasami 58 kg.

Dobranoc :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #761878 przez ewelinda83
czesc dziewczyny :)

mam nadzieje, ze wasza noc duzo lepsze od naszej :dry: Kinia znowu chora a moze nadal ... :S kaszle i ma karat, obudzila sie z placzem po 2 , musielismy jej odkurzyc nosek bo taki zapchany miala, dostala syrop i chciala do juzecka ( lozeczko ) i zasnela po 4. no a o 7 pobudka bo trzeba do pracy :dry:

Martyna no, wciagaja te cwiczenia :) jeszcze nie jestem od nich uzalezniona ale jestem na dobrej drodze ;) staram sie cwiczyc codziennie chociaz po te 10-20 minut.

szykuje sie do pracy, milego dnia :)

11 lata 5 miesiąc temu #762150 przez gaabrysia
Hej, po intensywnym poranku jadę do pracy;)
Wywalilam dziś wielki wor za małych ciuchow, posprzątałam, byłam 1,5 h w parku i później na zakupach... Nogi mi w tyłek wchodzą, a tu do 20 trzeba jeszcze dac rade.

Młody uwielbia granicą gołębie przez 40 min biegał i gdybym go nie zabrała to mógłby tak cały dzień;) jak widzi ptaka to wolą kaka ammm, bo zawsze przy bieganiu je karmimy;)

Co tam u was dziewczyny? Jak noc?;)

Ewa fajnie, ze znalazlas motywację:) zaraz mnie i dorote;)
Gusiag jak Ola?

Marigra co u was?

Emma napisz coś do nas zapracowana kobieto;)

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #762185 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #762186 przez asiula2134
/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka