- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bylam wczoraj na koncercie Bednarka bylo bardzo fajnie, ile ten chlopak ma w sobie pozytywnej energii
Gosiu specjalnie dla ciebie wzielam autograf
Polecam jak najbardziej jego koncerty
A co i nas
My dalej przeziebione jestesmy, mnie sie dalej katar tzrzyma a Kinga zaczela kaszlec i tak juz chyb 3 tygodnie, ale to chyba taki okres bo kogo bym sie nie spytala to choruje
Dorota rob predko te badania Mai i moze przy okazji sobie
Dobrze ze juz lepiej sie czujesz, moze to bylo chwilowe zmeczenie materialu ale dla spokoju zrob sobie podstawowe wyniki.
Justyna szczera rozmowa z facetem
Dobrze ze z pracy jestes zadowolona
Mariola jak juz przy meblach Zosia zaczyna chodzic to chwila koment a sama bedzie biegac
Gosia wrociliscie juz do domu ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- Otrzymane podziękowania: 0
wróciliśmy wczoraj ale prosto z lotniska pojechaliśmy do lekarza gdzie znów czekaliśmy 2 godziny, potem do domu, wypakowywanie i spać. teraz kolejne pranie i odkurzanie. napiszę więcej jak wszystko zrobię i jak przeczytam wszystkie zaległe posty. obiecuję zrobić to jeszcze dziś
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
przeczytałam wszystko. warunki w PL są kiepskie i przy takim rządzeniu to wcale nie zapowiada się na lepsze. W PL pracuje się na okrągło za marne grosze, niestety więcej jest tych osób które harują a nie mają z tego za wiele. Nie chodzi tu o narzekanie ale chwalić nie ma za co. Polityka prorodzinna to jakiś żart. ja nie będę się rozwijała za bardzo w tych kwestiach w których Wy się rozwinęłyście ale uważam, że jest źle. Może ktoś mi powiedzieć że jestem typową polką bo narzekam. Ale dla przykładu, biedna pogrążona w kryzysie Hiszpania.. szpital piękny, czysty, dla każdego dziecka osoby pokój z łazienką. W pokoju łóżko dla matki sofa dla ojca jeśli też ew chce być przy dziecku chorym. Duże posiłki, smaczne, zdrowe. W PL ludzie leżą na korytarzach bo nie ma dla nich miejsc a do jedzenia dostają bułkę z masłem.. Leczenie w PL polega na tym, że najlepiej nie leczyć, terminy operacji są odległe na kilka lat, po to by człowiek starszy zdążył umrzeć.. dobra ja już więcej o tym nie pisze bo wszyscy wiedzą jak jest a inni jeszcze mogą mnie zakrzyczeć.
dobra dalej czytałam, że ze zdrowiem dzieciaków źle.. co się dzieje z Maja i Zuzią? napiszcie dziewczyny
widziałam Adka na zdjęciu jest boski i jaki wysoki!!
przegapiłam zdjęcie Michała chyba i Kapiego, to chyba muszę gdzieś na fb poszukać?
Mariola super że Zosia już przy meblach chodzi
Ewa fajnie, że jesteś zadowolona z koncertu, pomogło Ci na pewno po stracie kolegi.
a teraz co u nas
po wyjściu ze szpitala zostało nam 1,5 dnia wakacji. Od razu ze szpitala w środę pojechaliśmy do centrum Palmy i do delfinarium, Ola klaskała i oglądała pokazy i tanńczyła po pokazach zrobiłam sobie i Oli zdjęcie z delfinem, mamy je w ramce już na półce
potem pojechaliśmy do hotelu a po drodze zatrzymaliśmy się na plaży ale Ola nie była zachwycona więc po 5 min pojechaliśmy już całkiem do hotelu. Poszliśmy się po raz pierwszy wykąpać w hotelowym basenie, najpierw R potem ja a Ola śmiała się i oglądała jak pływamy.
A ostatniego dnia mieliśmy nadzieję, na piękną pogodę i plaże i zwiedzanie, żeby wycisnąć z dnia jak najwięcej ale i pogoda była przeciwko nam.. było paskudnie, ale na szczęście ciepło, wiał wiatr a chmury były sine...
pojechaliśmy więc na safari zoo które ogląda się jadąc samochodem, Ola wystawała przez okno i oglądała zwierzątka, musieliśmy tylko zamykać okna jak małpy chciały do nas wchodzić widziała zebrę która ją obwąchała, nosorożca, żyrafy i antylopy, małpy i tygrysa, a nawet gadającą papugę która odpowiadała jej hallo
po safari padła w aucie i spała a my zwiedziliśmy ciut autem, zrobiliśmy sobie jakieś zdjęcia i wracaliśmy do hotelu. Po obiedzie zebraliśmy się w poszukiwaniu lepszej pogody na inny koniec wyspy i znaleźliśmy przebłyski słonka. Ubrałam Olę w to bikini które jej kupiłam i nacykałam jej masę zdjęć. Musiałam nadrobić cały tydzień w szpitalu i zdjęć mamy ok 1,5 tysiąca
no i tyle było naszych wakacji bo o 4 trzeba było jechać na lotnisko. No i z lotniska od razu do lekarza jak nam kazali w szpitalu. Lekarz zmienił Oli opatrunek, dał recepte na antybiotyk i wypisał skierowanie do chirurga do którego mamy iść w poniedziałek. Także maraton po lekarzach ponownie, z rany nadal sączy się ropa. Ale nadal jestem wściekła na tyhc lekarzy, przepisali nam antybiotyk, miał być ten sam który dostaliśmy w hiszpanii, a po odbiorze z apteki okazało się, że dostaliśmy antybiotyk ten sam ale inną dawkę i inną ilość.. która starczy nam na dzień! albo lekarka jest nienormalna albo aptekarka była naćpana, całe szczęście mam antybiotyk z hiszpanii i nadal go podaję, bo nie wiem co mam robić z tym który dostaliśmy teraz... w poniedziałek dowiem się u chirurga co dalej i poważnie zastanawiam się nad zmianą Oli lekarza.
nie wiem czy dobrze wszystko wam opisałam ale uwierzcie mi że od 2 tyg nie spałam, dziś pierwszą noc spałam 8 godzin z jedną pobudką - bosko, ale żeby nadrobić te nieprzespane noce to jeszcze potzrebuje chyba z miesiąca...
także jeszcze do wyleczenia Oli potrzebujemy około 2 tygodni. nadal potrzebne są kciuki, zobaczymy co powie chirurg w poniedziałek.
kochane na razie to tyle, ale już jestem i będę czytać i się udzielać
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja na szybko bo wrocilam do domu zdyszana po porannym maratonie z adrianen po sklepach kupiłam mu kurtkę i buty cieplejsze za kostkę ale chyba jeszcze jedne później dokupie, ale to wyczyn był...
Kupujecie jednoczesciowe kombinezony? Czy spodnie i kurtke?mam takie czarne spodnie na szelki kurtkę kupiłam dziś może nie mega grubą ale chce żeby mial się jak ruszać a kombinezon chyba też kupie.
Fajnie, ze wszystko wraca powoli do normy,ze chociaż trochę pozwiedzaliscie . Czekamy niecierpliwie na fotke oli w bikini;)
Dziękuję, adrian faktycznie się wyciągnął w górę, kurtkę kupiłam 98 najwyzej rękaw lekko zawine a nie ze zaraz będzie za mała..
Ewa fajnie ze koncert się udał? A Tobie Dorota? Czy ty dziś szalejesz? Wybacz nie pamiętam.
Justyna, mariola fajnie ze jestescie;)
Tymczasem spadam kończyć greya, dopóki mam ciszę spokój bo chłopaki śpią..
Wpadne pozniej
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Gabi ja kupiłam spodnie i kurtkę, ale można zapiąć to tak żeby się nic spod kurtki nie wsypało za spodnie. jednoczęściowego nie mam w planach.
rozmiar 98?? no co Ty! Wy jesteście tacy wysocy, że Adi taki duży??
Ola ma 82 cm i nosi rozm 80 w porywach do 86 ale już luźne są takie rzeczy.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia ciesze sie ze juz wszystko dobrze. Moze bedzie lepiej jak zmienisz lekarza cos mi sie wydaje ze ten obecny jest nieodpwiedzialny a i kup.Oli probioyki na jelitka jak jeszcze tak dl musi brac antybiotyk. Zdjecia super obie z Oli jestescie super laskami a bikini Oli przepiekny
<3
Ja kupilam kombinezon caly i mam tez w dwoch czesciach z tamtego roku. Mierzylam ostatnio to kurta jeszcze pasuje a kupilam wtedy na 86 malo w niej chodzil moze do zimy bedzie jeszcze dobra a spodnie nie wiem bo jeszcze nie mierzylam.
Chce mu kupic jakis super szalik i czapke no i buty tez musze poszukac.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pomyłka 92, dobra tylko rękaw lekko podwibiety, 86 do pepka;)
Ciężka noc za nami i o 6 pobudka czyżby 5..
Ja się zastanawiam nad takim kominem- bufem, bo szalik się odwija.. Ale 80 zl to trochę dużo, ale miałby długo..
Nie wiem co jeszcze nie obudziłam się
Martyna ja kupiłam takie buty tyle ze za 99 m.allegro.pl/przedmiot,buty-dzieciece-zi...1393,3575099120.html
Ale chyba dokupie jeszcze jedne żeby mial 2 pary wrazie czego.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag witaj w domu fajnie, że chociaż odrobinę udało wam się skorzystać z wakacji, zdjęcia pewnie na fb? później zajrzę, może faktycznie pomyśl nad zmianą lekarza, bo to jakieś żarty chyba
ewelinda też pewnie wybiorę się na jego koncert jak będzie gdzieś "bliżej" a najlepiej w Olsztynie
gabi tak, ja wczoraj byłam na koncercie Dawida.... szok zakochałam się i w jego muzyce i w nim, od rana słucham jego utworów a później polecę po jego płytę, mam też autograf i zrobiłam sobie z nim zdjęcie, znowu poczułam się jak nastolatka
Maja jakimś cudem przespała całą noc, ale słyszałam jak śpi niespokojnie... krew już wczoraj pobraliśmy, jeszcze mocz i w przyszłym tygodniu pójdę z wynikami do lekarza
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
cieszę się że już Ola wyzdrowiała teraz będzie już lepiej
a co do ubrań to Ola jest taka mała??
Zosia nr. 80 nosiła tak dawno że nie pamiętam ona teraz nosi 86/92 bo 80 za krótkie a ma niby 78 cm chyba ją źle zmierzyli ostatnio..
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hmmm zjadła bym sernik;)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Gosia zdjecia bardzo ladne dobrze, ze chociaz kapke skorzystaliscie z tych wakacji Olenka jak zwykle usmiechnieta a te zabki rozbrajaja
nic sie nie martw kruszynka swoja, ja tez Kindze kupuje ubranka na 80cm. wczoraj w LIDL bylu bluzki i kupilam 86/92 12-24 mc i sa za duze. Plaszczyk zimowy mamy jeszcz z zeszlego roku na 12/18 mc, druga kurtke mamy znowu po Kubie i zastanawiam sie nad kombinezonem, ale to dopiero jak bede leciec na swieta do PL bo tu nam sie nie przyda.
Bucikow tez mamy dwie pary zeby miala na znmiane.
Dorota naprawde polecam koncert ja mam tylko autograf bo mojemu mezowi nie chcialo sie juz czekac a klezanki mowily ze pozniej wyszedl i siedzial z ludzmi ale mam nadzieje ze poznam go u siebie w miescie
Dawida pisenki tez mi sie podobaja, fajnie ze masz zdjecie, trzeba zatrzymac troche dziecka w sobie
Dobrze ze Maja dzisiaj ladnie spala moze zaczyna sie u was uspokajac.
Gabi duzy przystojniak z Adrianka
o jakim dokladnie kominie piszesz ? poszukaj na allegro moze beda tansze.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa