- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A co u reszty ?
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
ja też ponarzekam, może nie na polskie warunki a na brak snu, Maja dziś wariowała od północy do 4 nad ranem, nie mam siły, dobrze, że jest mama i w nocy nam pomagała przy małej, bo nie wiem jakbym funkcjonowała cały dzień jestem zakręcona np po powrocie z pracy zamiast przebrać się w dres założyłam piżamę i zorientowałam się dopiero po kwadransie umówiłam ją do lekarza na jutro, bo to nienormalne
gabi oj tak mamy bardzo fajnych klientów i m.in. lubię ten rodzaj pracy; biust wydaje mi się, że mam taki jak przed ciążą, tylko, że mniej jędrny na szczęście dobry biustonosz załatwia sprawę
aisod to faktycznie szału nie macie, ja podobnie jak asiula mam hipotekę na karku, na szczęście T dobrze zarabia i ja w końcu znowu będę miała przyzwoite pieniądze, więc damy radę, u was też będzie dobrze
martyna jak czytam, że tak regularnie ćwiczysz to już mam wyrzuty sumienia, że się lenię
gusiag co u was?
ewelinda ja już sama nie wiem co tej mojej małej jest, kurde tak ładnie przesypiała całe noce a teraz tragedia jakaś; a z tym biciem to jest teraz taki wiek i po prostu trzeba się uzbroić w cierpliwość i tłumaczyć, tłumaczyć i jeszcze raz tłumaczyć
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gdzie reszta
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Gosia jak dobrze ze juz po wszystkim!
co do bicia to u nas niestety tak nie ma, ale za to jak cos mu sie zabroni albo sie zezlosci to gryzie przeokropnie...najlepsze xe tylko mnie, nikogo wiecej... Albo jak mu sie cos nie uda albo pojdzie nie po jego mysli to biegnie do mnie zeby sie przytulic i uchamrac mnie w ramie albo w szyje:/ mam juz dosc tego i nic nie daja tlunaczenia i ostatnio trace cierpliwosc ...
Moj maz ogolil dzisiaj miska prawie na lyso :/ nie moge sie w ogole przyzwyczaic bo od urodzenia mial wlosy ale P. twierdzi ze wreszcie wyglada jak chlopczyk a nie jak dziewczynka no i ze mu ladnie i ze bedzie go tak golil bo ma nosic taka "fryzure" jak on, myslalam ze go udusze
Moje maleństwo !!!:*
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Wczoraj zagladalam, ale jakoś czasu mi brakowało na napisanie czegoś,
Najpierw drzemka, później długi spacer, pierwsza miłość kąpiel i takie tam, jutro to chyba już nie wstane.
Dorota ja mam podobny problem z piersiami taki urok chyba, po zatym jak po roku karmienia na prawdę mogłabym mięc dużo dłuższe;) wieć nie narzekam.
Daj znac co z Mają czy bylibyścię u lekarza?
Ewelina adrian też w wakacje był lysolkiem, ze względu na to ze pocila mu się głowa. Od wczasów zapuszczam mu, i już ma całkiem długie, po zdjęciu czapki wszystkie mu stoją każdy w inna stronę chociaż J ma obsesję i jak ma tylko 3 cm - oby włosy, chodzi i gada ze musi się obciąć, Adriana mu zakazalam ruszać! Na razie będziemy podciac boki . Daj zdjęcie koniecznie
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
jestem nieprzytomna...nie spałam prawie w ogóle......Zuzka daje czadu w nocy.....zupełnie tak samo jak georgete u ciebie..... i bądź mądry człowieku co ona chce....jeść nie, pić nie, leżeć nie, spać nie, stać nie, wsyztsko jest nie....stoi i się drze.....tez już myslimy żeby isc do lekarza....
ja obstawiam u nas ząbki, ale kurcze nawet po nurofenie jej nie przeszło.....wiec sama już nie wiem....jak tak dalej pojdzie to tez wybierzemy się do lekarza....w dzień super do złobka idzie chętnie, ale wieczór to już koszmar....kiedyś uwielbiała się kąpać a teraz jak słyszy ze lejemy wodę do wanny to już ucieka....i nie wiem czy w złobku ją jakoś źle umyli czy coś....musze zapytać...
gosia - daj znac jak wypoczywacie po trudach i jak Ola
gabi, georgette - jak ja bym chciała mieć taki problem z biustem jak wy....... ja po ciązy jestem płaska jak deska....stanik właściwie jest zbędny i bardzo mnie to "uwiera" czuje się nieatrakcyjna jak facet....mąż mówi żebym sobie operacje zrobiła, chociaż podobno mu to nie przeszkadza,ale widze że chciałby cokolwiek tam widzieć....no ale........
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewelina daj zdjecie moj maly byl lysy prawie w maju i bardzo tego zalowalam teraz ma dlugie i chce mu boczki obciac ale jak ja podchodze z nozyczkami on placze chyba nie chce zebym go oszpecila.
Mnie to dzis glowa boli a to dlatego ze Szymon ciagle sie budzi na tutu albo kakao.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Widzę, że od rana ruch na forum
Marigra może faktycznie to od żłobka, ale może też mieć po prostu taki okres. Znam dzieciaki, które właśniew pewnym momencie zaczynały się panicznie bać kąpieli... Wiem, że wtedy pomogło np. mycie tylko w misce, albo kranie. Jak się przekonało, że woda nie gryzie to znów lubiło kąpiel. Spróbuj może jej odpuścic z myciem w wannie.
Ewelina no właśnie daj zdjęcie. Ocenimy Szkoda, że teraz, jak jest zimno, bo będzie Michał marznął w głowę.
Gabi czasami takie leniuchowanie jest potrzebne!
Martyna mnie też głowa boli, choć noc bez pobudek Miśka. Także może to jakieś ciśnienie, albo pogoda...
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja juz po pracy i po wielu smutkach dzisiaj odbylo sie koncowe pozegnanie mojego kolegi ( trwa to tutaj 3 dni ) dzisiaj bylam tylko na mszy bo pozniej musielismy wrocic do pracy zeby dokonczyc zamowienia. Skonczylam wczesniej bo po pozegnaniu wszyscy ida do baru i pija tez przez 3 dni ja jednak wrocilam do domu i leze w lozeczku bo od kilku tygodni trzyma mnie jakies dziadostwo jeden dzien jest dobrze, a na drugi w gardle drapie i z nosa cieknie
Martyna chyba ty ostatnio pisalas o kosztownej naprawie auta lacze sie z toba w bolu wlasnie musimy na dzisiaj szykowac 460e za naprawe kurcze ile za to by bylo ciuchow, albo innych przyjemnosci
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Marigra dobrze ze cycki nie są w życiu najwazniejsze, ja za to mam rozstepy na brzuch i już do nich przywyklam.. Trzeba się pogodzić, chociaż jakbym miala tyle kasy to pewnie bym sobie zrobiła operacje- może kiedyś
Ewa ta komoda- powiedzmy pojemniki się adrianowi chyba nie znudza;) wlazi, pcha staje na nich;)