BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 6 miesiąc temu #754672 przez ewelinda83
tak, Gabi my razem robimy myju myju :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #754675 przez emma
Ewcia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

u nas Zosia robi myju pod prysznicem z tata :)
ja wlasnie wylazlam z mojego "cotygodniowego spa" :) i siadam do pisania opinii :(
mam nadzieje, ze wy lepiej spedzacie wieczor :)

11 lata 6 miesiąc temu #754711 przez gusiag
Ja tez ide spac. Ola dopiero zadnela bo wielkim biciu nas i krzykach ze wychodzi do domu. Tak bym chciala zeby to byla ostatnia noc w szpitalu ale pewnie to nie mozliwe. Goraczki nie ma. Widzialam jak to wyglada bo bylam przy zmianie opatrunku. Ola ma wszyte w szyje cos gumowego myslalam ze miala byc to rurka ale jest cos innego. Jutro w okolicach poludnia bedzie obchod. Moze chirurg zajrzy wczesniej.
Martynka probuj go uczyc na razie na sile zasypiac samemu. U nas nie raz Ola plakala po nocach i nikt nie wzywal zadnych sluzb, a zdarzalo sie ze wyla jakby ja kroili. To dziecko ludzie rozumieja ze moze plaka a nawet wrzeszczec. Nie spotkalam sie jeszcze w niemczech z jakakolwiek nieprzychylnoscia w stosunki do dzieci. W naszej kamienicy lacznie z Ola jest 4 takich malenstw jedno na 5 pietrze placze, dwojka na 4 i jedno na 3 i wszyscy lacznie z parterem i kamienica naprzeciwko slysza placz. Rob swoje i nie boj sie ze ktos ci zwroci uwage ze maly placze. Kolezanki corka dwuletnia nadal spi z nimi w lozku. Dla mnie masakra, ona nie spala w zyciu w swoim lozeczku mimo ze stoi obok ich lozka. Kolezanka twierdzi ze uwielbiaja z nia spac. Ja kocham moje dziecko niesamowicie ale spac bym z nia nie uwielbiala...
Nie wiem co tam jeszcze. Prawie zemdlalam dzis i pielegniarki mnie lapaly i kazaly wachac gaze ze spirytusem. Nie moge zasnac bo mimo korkow slysze jakad cholernie glosna rodzine w pokoju szpitalnym. Slychac jakby robili sobie impreze na pediatrii. Smiechy piski a mnie krew zalewa...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #754714 przez emma
Gosia, biedulki z was, a z ciebie pewnie bardziej, bo musisz czuwac :( ale najwazniejsze, ze najgorsze minelo, ze niedlugo wyjdziecie i ten koszmar sie skonczy, zobaczysz, ze szybko zapomnisz. caluje mocno i mam nadzieje, ze rodzinka obok wreszcie odpusci... :dry: :kiss: :kiss: :kiss:

napisalam tylko 2 opinie, glowa mi peka i ide spac, tym razem na pewno :)
do napisania, moze jutro! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #754726 przez martyna123
Gosia ty odpoczywaj bo juz biedna sily nie masz. Nawet nie masz pojecia jak sie ciesze ze juz goraczki nie ma. Nawet moja babcia dzwonila do mnie i aie pytala jak tam Ola no i mama tez. Co do wezwania przez niemcow sluzbow o odebranie dziecka niestety znam polke z miejscowsci obok ktorej zabrali dziecko i znam kobiete z Maroka ktorej tez zabrali.

Teraz wytlumaczylam ze misie koty i wszyscy spia mowilam spokojnie i szeptem i poszedl spac grzecznie.

Emma Zosia jak zwykle cudowna.

Ewa zarazilas mnie pierogami i jutro bede dzialac.

Dobranoc spicie dobrze a ty Gosia wszegolnosci masz sie odprezyc i spac najgorsze juz z Wami i teraz juz jest wszystko oki.
Papa

11 lata 6 miesiąc temu #754728 przez gusiag
Na pewno nie zasne dzis. Znow horror. Ola ma 34, 4 temperatury. Jestem przerazona a pielegniarki wygladaja jakby mialy wszystko w dupie. Tylko przykryly ja kocem i przescieradlem. Jeszcze troche i padne na zawal

11 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 10 miesiąc temu #754760 przez asiula2134
/

11 lata 6 miesiąc temu #754761 przez asiula2134
Zapomniałam o najważniejszum :-)

Najlepsze życzenia i gorące buziaki dla naszych wszystkich małych i dużych mężczyzn :-)

11 lata 6 miesiąc temu #754863 przez martyna123
Gosia jak Ola ? Mnie sie wydaje ze te niske temperatury sa z oslabionego organizmu i troche to potrwa.

11 lata 6 miesiąc temu #754915 przez gusiag
Dzis juz lepiej. Ma 36, 5 st ale nadal pod kocem. Wypuszcza nas albo w środę po południu aalbo w czwartek po południu. Lot mamy w piątek nad ranem. Wlasnie zasnela to i ja sie przespie. Podobno ddobrze sie wylalo i jutro wyjma to cos.

11 lata 6 miesiąc temu #754925 przez martyna123
No idz spac ja czytałam o tym i to jest normalne po wysokiej gorączce że przychodzi obniżenie przez leki itp więc nic złego się nie dzieje mogli by Was jutro wypuścić już.

11 lata 6 miesiąc temu #755099 przez marigra
gosia - ciesze się, że wracacie już do zdrowia. oby tak dalej...szkoda tylko że to wszystko wydarzyło się tak daleko od domu w obcym miejscu....

wybaczcie ze nic więcej nie napsize ale jestem wsciekła....miałam być w tym tyg. w biurze, a tu nagle słysze ze szefowa sobie wymyśliła ze mam jechać w delegacje do Rzeszowa - a to jest ode mnie ok 350 km.....po prostu ręce opadają :(...wszystko inaczej niż ustalaliśmy :(:(:(:( od miesiąca wiecznie jeżdżę ciągle nie ma mnie wdomu przyszły tydzień mam być w Krakowie a tutaj ten Rzeszów....jak się wkurzę bardzo to rabnę to robotę......:(:(:(

11 lata 6 miesiąc temu #755142 przez martyna123
Marigra- moim zdaniem jak dasz rade zyc bez twojej pensji i jak cie wkurza szefowa to sie zwolni i odpczni a miedzy czasie poszukasz czegos lepszego. Powodzenia.

Gosia -jak sie czujecie ?

Ja zaniedlugo zabieram sie za pierogi jak diabel zasnie.

Co u reszty z Was ?

11 lata 6 miesiąc temu #755172 przez emma
Martyna , gratulacje! Oby tak dalej z zasypianiem! :-) rozmawiaj z nim dużo, tłumacz, że ty też idziesz spać i że jesteś obok, powinno być dobrze, bo to mądry chłopak jest :-).
Dziękuję za miłe.słowa o Zosi :kiss:

Asia, czyli rozumiem, że nie jesteś "eko" ;-)

Gosia, cieszę się, że dobre wieści, teraz oby szybko i bezpiecznie do domu! :kiss:

Marigra, pewnie nie spodoba ci się taka opcja, ale na twoim miejscu zrobiłabym wszystko, żeby szybko iść na zwolnienie, macierzyński i wychowawczy - 5 lat z głowy, a w tym czasie czegoś szukasz :-)

My.dziś same, bo Maciek pracuje do późna, ale jutro fajny krótki dzień :-)
Oby było tak słonecznie jak dziś!
Właśnie zzarlam wielki kawał ciasta czekoladowego... Masakra :dry: Ale tak się chciało ;-)

11 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 10 miesiąc temu #755189 przez asiula2134
/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka