- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
tak na szybko, bo z pracy.
dziekuje wszystkim za mile slowa pod adresem mojej latorosli to bylo smieszne, bo w czasie nagrywania filmiku Zosia ogladala jeszcze Peppe, wiec nie wiedziala do konca, czy smiac sie ze mnie, czy ogladac .
u nas od rana strasznie padalo, ale zaczelo sie przejasniac, mam nadzieje, ze cisnienie skoczy, bo teraz jest slabo .
dziewczyny wyjezdzajace, szerokiej i spokojnej dorgi, wracajcie szybko.
spacerujacym duzo slonca!
Aisod, glowa do gory, ciesz sie dzieciuchami, mysl pozytywnie, bo nawet nasze zdrowie jest jakos tam uzaleznione od nastawienia, wiec jesienne deprasje na bok!
pozdrawiam przedweekendowo!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś zaczynamy świętowanie złotych godów moich dziadków! Przez cały weekend jakieś imprezy Niestety pogoda nie dopisuje, leje od rana
Co do lekarza, to nie umiem się z nim dogadać... Stwierdził, że dobrze, że przyszłam, bo za dwa dni mogłoby byc za późno (nawet mógł mi grozić wcześniejszy poród)... Trochę sie przestraszyłam, ale z uśmiechem próbowałam do tego podejść i zaczęłam żartować, że dzieciątko musi jeszcze trochę pomieszkać w brzuchu, więc muszę o siebie zadbać bardziej, a ten, że z takich rzeczy nie można żartować i dalej mi mówił jakie są zagrożenia i co może się stać niedobrego... Także z gabinetu wyszłam z mieszanymi uczuciami :/
Idę ogarniać dom, bo przez ostatnie kilka dni prawie nic nie robiłam, bo leżałam, no ale dziś sie lepiej czuję to może w końcu by się choć kurze pościerały
Miłego dnia!
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
bede ciocia bo szwagierka jest w ciazy nas tez namawiaja zeby sie starac to i drugie bedzie w tym samym wieku:) bo miedzy miskiem a Alanem jest 5 dni aleee nieee teraz mam studia i w ogole... Maz.tez nie chce dziecka drugiego, przynajmniej narazie... Wiec odczekam troche aleee bardzo jej zazdroszcze
Moje maleństwo !!!:*
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
aisod kochana oszczedzaj sie, lez pupa do gory i odpoczywaj, jeszcze sie narobisz
ewelina duzo zdrowka
Gosia daj linka do waszych aukcji, ta czapa myszka jest cudowna
dobra spadam sie ogarnac, przepraszam ze nie odpisuje kazdej z osobna
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ewelina zdrowia!! Oby szybko sobie poszło to paskudztwo!
Aisod, kobieto odpoczywaj ile możesz. Domyślam się, ze przy młodym nie masz na to dużo czasu wieć wykorzystaj, kurz nie ucieknie;)
Ewa udanego weekendu;)
Emma Zosia boska! ten śmiech zarazliwy;) młody się śmiał razem z nią;)musimy się jakoś zgrac na spacer, Zosia się bardzo zmieniła;) już nie jest cały M;)
My dziś bylismy poskakac po kaluzach;) fajnie było!
No i przyszla moja wymarzoną kurtka;)) w sklepie 999zl znalazłam na allegro 400 jestem przeszczesliwa!
Mam problem mimo, ze myjemy Adrianowi żeby, to czuje z jego buzi w ciągu dnia nieprzyjemny zapach.. Zapytam przy najbliższej okazji lekarza.. Trochę mnie to nie pokoi zrobiłam przegląd w buzi i to nie od zębów, tylko raczej z żołądka...
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
wybaczcie ze ne odpisze każdej z osobna ale jestem nieprzytomna.....wczoraj wieczorem Zuza tak nam zaczęła wymiotować że nie miałam już jej w co przebierać, mieszkanie totalnie brudne, leciało z niej jak z kranu wszystko co zjadła....o 1 w nocy byliśmy na pogotowiu bo już nie wiedzieliśmy jak jej pomóc....na szczęście już dzisiaj lepiej, nie wymiotuje, powoli je i pije, ale całą noc nad nią czuwaliśmy bo wymiotowała nawet na leżąco....dzisiaj doszła za to luźna kupa i pupka obszczypana.....wiec rozumiecie...
emma - Zofia jest po prostu przebo0ska, do reklamy z nią - tam tez jest dzieciaczek co się tak cudownie smieje:)
aisod- ty zostaw te kurze w spokoju bo skoro lekarz mówi ze przedwczesny poród Ci grozi to każdy wysiłek może faktycznie wywołać wilka z lasu, a uwierz nowego lokatora spodziewamy się dopiero po walentynkach
gosia - Oleńka jak fotomodelka, uwoielbiam patrzeć na wasze zdjęcia
co tam jeszcze, z racji choroby dziecka dzisiaj wzięłam urlop na rządanie - wiecie jak mi dobrze :D:D:D:D mimo ze piore cały dzień i sporzątam po akcji, ale rewelacja tak odpocząć - Zuza spała to ja tez miałam drzemke :D:D
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
buziaki dla dziadków twoich, niech im się żyje zdrowo i w miłości
Ewelina no to kijowo, antybiotyk jest pewnie konieczny, podawaj do tego lakcid. U nas po miesięcznej kuracji antybiotykowej nie zawiódł. Zdrówka i gratulacje dla szwagierki. A Wy tacy młodzi, na drugie dziecko znajdziecie jeszcze i czas i fundusze. Będzie dobrze
Asia właśnie mądrze gadasz, bo dziecko to nie takie hop siup, trzeba mieć gdzie z nim zamieszkać, co jeść dać no i ja osobiście chciałabym się odrobinę wyspać przed drugim - ewentualnym dzieckiem
Ewa miłego weekendu bawcie się dobrze
czapki
www.ebay.de/itm/200975066480?var=&ssPage...id=p3984.m1555.l2649 i tu drugie www.ebay.de/itm/190931388765?var=&ssPage...id=p3984.m1555.l2649
Gabi a co to za kurtka? pokazywałaś nam ją? przeoczyłam?
a z problemem to ja nie pomogę, ale może to nie problem, może zjadł coś takiego co wydziela taki zapach?
u nas piękna pogoda, cieplutko a jutro i pojutrze ma być po 20 st potem już ok 16 ale ciągle słonecznie, oby się sprawdziło.
spacerowałyśmy, zaliczyłyśmy flohmarkt ale nieciekawy, kupiłam tylko książkę Kubusia Puchatka co sama czyta i ma różne funkcje.
nie wiem tylko czy mnie coś nie rozkłada bo głowa mnie boli, i mam trochę kataru. Oby to było tylko z niewyspania..
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
dziadostwo cholerne, oby was nie dorwało bo oprócz przymusowego urlopu będziesz miała przymusowe odchudzanie...
dziękujemy za miłe słowa bardzo nam miło
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oooo bidula:( musiało ja to wymeczyc..
Kurtka taka, na żywo ładniejsza;) do tego niedawno pogubilam idealnie pasujaca torebkę
Obkupilam się na zimę i nie mogę się jej o dziwo doczekac!
m.allegro.pl/przedmiot,kurtka-damska-sno...id-s,3619500107.html
Torebka
m.allegro.pl/przedmiot,adidas-torebka-da...amie,3564882373.html
To dorzuce jeszcze buty, które już mc co jakiś czas zakładam w domu;)
butydlaciebie.pl/buty/166-adidas-libra-w...-w-buty-damskie.html
To się pochwalilam;) dawno tak dla siebie nie poszalalam;)
Co tak cisza? A masz gusiag jakąś fajna czape z autem? One mają polarek w środku?
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Gabi zakupy, faktycznie udane Kurtka fajniutka!
Z tym zapachem to idź do lekarza, niech to sprawdzi, bo może mieć gdzieś ropę, albo jakaś niestrawność czy zgaga go męczy... Może to być też objaw refluksu, także różne przyczyny to moga być...
Gusiag na wszelki wypadek herbatka z sokiem malinowym
Marigra zdrówka dla Was! Biedna Zuzia :* Dobrze, że chociaż jest jeden plus tego, że możesz w domu posiedzieć.
Ewelina dla Michałka też zdrówka! A to zapalenie, to czasami w powietrzu jest i nawet w domu, można się zarazić choć nigdzie się nie wychodzi :/ Taka pogoda teraz.
Ewelinda no to miłego wychodnego Bawcie sie dobrze!
Dziękuje za życzenia dla dziadków! Dziś tylko msza św. była. Jutro pierwsza częśc gości, a w niedzielę uroczysty obiad. Także trochę poleniuchuje, bo przynajmniej gotować nie będę musiała. No i plackó się najem A mają być super rarytasy
Uciekam spać! Dobrej nocy!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
nie mam nic z autami, polarowe też nie są, ale są grube dużo grubsze od sowy którą miała Ola w ubiegłym roku. Na pewno w Polsce znajdziesz jakąś czapę z autami żeby Adzik był zadowolony
a czemu w domu chodzisz w butach?
Aisod domyślamy się, że dbasz o siebie ale wiesz czasem musimy też Cię lekko opierdzielić ;P żeby było jeszcze lepiej
pojedz dobroci, odpoczywaj i relaksuj się
ja mam problem z wilgocią w domu i boje się o Olę, właśnie szukam jakiegoś pochłaniacza wilgoci
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak tylko spytałam o te auta, bo u nas szał wczoraj wybrałam szlafrok z zygzakiem za 8,50;) i po ostatnich zakupach cofam moje słowa, ze allegro jest drogie. Jak się szuka i czeka to można złapać okazję zastanawiajace dlaczego ten ktoś tak tanio puścił te kurtki? Jak dopiero się sezon zaczyna, na innych aukcjach 2 razy drożej.. Może dlatego ze ma dużo pojedynczych sztuk!
Jak jarek zawsze jest przeciwko kupowania na allegro tak sam dziś wrócił i mówi ze znalazł dla siebie kurtke;)
I szczerze powiem nie mam cierpliwości chodzic po sklepach no i aż tyle nie zarabiam żeby płacić tyle za kurtke;)
Aisod dzięki.. Poparlas moje wątpliwości. Muszę to skonsultować, chociaż czasem się śmieje, ze ma to po tatusiu;)
Młody dziś szaleju się nabawił i dopiero zasnąl.
Dobrej nocy;)
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adek wstal o 7 ale zaraz też go kładę, żeby pokorzystac trochę z weekendu.
Myślicie ze jest za maly na cyrk?
Asia wiesz mam plaszcz ciepły 2 kurtki powiedzmy takie eleganckie, kozaki kupiłam w zeszłym roku wiec teraż zaopatrzylam się w sportowe, zawsze wygodniej!