BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 2 miesiąc temu #831980 przez emma
Cześć, kochane! :kiss:
Ja tylko na chwilę.. remont powoli się kończy na szczęście, może później wrzucę jakieś zdjęcia :-)

Dorota, spóźnione życzenia! :-*
Gosia, zdrowiejcie! :laugh:
Aisod, dawaj znać, czekamy! :laugh:

Dziękuję za kciuki... okazuje się że są baaardzo potrzebne :dry:

Dobrej niedzieli!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #831981 przez gaabrysia
Ewa co to za usmieszki?;) chcesz nam coś powiedzieć? Czy po prostu tak miło się z nami witasz;)))

Gusiag no szkoda.. Ale chociaż trochę pokorzytaliscie.. U nas dziś 0 i pada..
Ja wybywam z domu mam nastrój jak pogoda potrzebuje odsapnac, bez adka i bez j.. Bo inaczej wybuchne;)

Emma fajnie, czekamy na zdjęcia i też życzymy miłej niedzieli;)))

11 lata 2 miesiąc temu #831996 przez meli1990
robiłam testy owulacyjne ale chyba już było zapóźno i były negatywne. Jak się nie uda to będziemy próbować dalej :) A staramy się dopiero 2 miesiąc

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #832073 przez georgette102
hejka

niedawno wróciłam do domu, zwieźliśmy Maję do rodziców, mama obchodzi dzisiaj 50-te urodziny więc było i ciasto i winko, pyszny obiad, że pękam

a spa... no cudownie było, zabiegi fantastyczne, nastrój niesamowity, ciało wymasowane, nawilżone... marzenie, tak się rozochociłyśmy, że na dzień kobiet robimy powtórkę z rozrywki :) byłyśmy na basenie, w saunie, było ślicznie, dokładnie jak na zdjęciach,ale... jak zawsze jest jedno ale ;) wkurzyłam się, bo jak pytałam co dokładnie jest na lunch w ramach pakietu, który chciałam kupić to napisali mi, że obiad składający się z dwóch dań i deser, no i dostałyśmy zupę a na drugie... sałatkę grecką :pinch: deseru nam nie podali ale poszłam i się upomniałam, więc pani przyniosła nam jeszcze po kawałku ciasta, nie wiem jak tam dla was ale dla mnie sałatka nie jest daniem drugim i wszystko byłoby ok, gdyby mi to od razu w mailu napisali a tak to pozostał taki niesmak

gabi sylwetka coraz lepsza ale do ideału daleko

emma dzięki

gusiag zdrowiejcie

martyna wam też dużo zdrówka

meli po co się trudzić nad liczeniem dni płodnych, w internecie tyle kalkulatorów które zrobią to za ciebie

11 lata 2 miesiąc temu #832163 przez ewelinda83
Gabi jeszcze mi nic nie wiadomo ;) to bylo przywitanie dnia :)

Gosia wy to cos macie pecha do urlopow :angry: zdrowiejcie bidulki :)
zdjecia jak zwykle super :)

emma czekamy na relacje zdjeciowe :blink:
kciuki trzymam dalej :kiss:

Dorota ciesze sie ze jestes zadowolona i zrelaksowana po urodzinach, chyba musze pomyslec nad relaksem dla siebie :silly:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #832288 przez aisod
Hej!

Dziś wedle mojego gina mam rodzić, ale coś mi się wydaje, że nic z tego :P hehe
Wieczorkiem znów KTG. Dam znać co i jak :) Trzymajcie kciuki za batalie ;)

Ja nie wyspana i zmęczona... Michała dorwało przeziębienie... Katar i gardło go męczą, co chwilę do niego wstawałam na zmianę z W. Ja częściej, bo on do pracy to mi go żal było. :/ Może się przez dzień zdrzemnę, choć sie nie zapowiada...

Pozdrawiam!

11 lata 2 miesiąc temu #832505 przez ewelinda83
Pisze na goraco :) Zdalam PRAWO JAZDY yupiii :lol: :side: :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #832527 przez asiula2134
Ewa brawo!!!! Dzielna dziewczynka :-) GRatulacje!!

11 lata 2 miesiąc temu #832533 przez ewelinda83
Pisze na goraco :) Zdalam PRAWO JAZDY yupiii :lol: :side: :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #832546 przez meli1990
cześć. wreszcie przespana noc. bo dwie wcześniejsze były ciężkie. Mały znowu wczoraj od 5 miał biegunkę kilka razy i musieliśmy jechać do lekarza. ale na szczęście w miarę w porządku. Dzisiaj już szaleje jak zawsze i apetyt wrócił. Musiałam mu odstawić soczek który tak uwielbia by biegunka nie wróciła. ciężko było bo się upominał ale zamieniłam mu na malinowy i już jest dobrze.
A co do starań o drugie dziecko to robiłam test wczoraj i negatywny. Więc albo za wcześnie zrobiłam albo miałam cykl bezowulacyjny tak jak mi dziewczyny mówiły
Miłego popołudnia

11 lata 2 miesiąc temu #832548 przez meli1990
ewelinda83 gratuluje

11 lata 2 miesiąc temu #832688 przez georgette102
Ewa braaaawo, wielkie gratulacje!!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #832798 przez aisod
Hejka!

Ewa jeszcze raz wielkie brawa! Gratulacje! :)

Meli możliwe, że test za wcześnie zrobiony nie wykryje ciąży. Fajnie, że synek już lepiej! Zdrówka dla Niego!

Gusiag widziałam, że jednak choroba Was nie zmogła i dalej korzystacie z zimy nad morzem :D

Ja po wizycie... Kolejna w czwartek. Mam już rozwarcie na ok 1cm, ale z Miśkiem łaziłam tak ponad dwa tygodnie, ale mój gin twierdzi, że do 3 dni urodzę :silly: Zobaczymy co będzie.

Życzę miłej nocy!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #832816 przez ewelinda83
Dziekuje za gratulacje i za wsparcie :)
Nie pisalam dokladnej daty egzaminu bo nie chcialam sie bardziej stresowac, a stres mnie trzymal juz od dwoch tygodni :angry:
Ale dzisiaj juz mialam wiekszy luz, rano obowiazkowo meliska plus tabletka ziolowa i musialam sie zmierzyc z wyzwaniem :silly: chwile przed egzaminem kolejny stres bo nie wiedzialam czy moj tlumacz dotrze, ale jednak dojechal przed czasem.
Niestety Pani egzaminator go nie wpuscila ( powiedziala ze go zawola jak bedzie potrzebny :ohmy: :huh: )
no i musialam dukac sama, ale jestem dumna bo dalam rade, troche na migi , troche oo angielsku a troche po swojemu ;)
Babeczka tez byla wyrozumiala bo kilka razy mi powtarzala i pytala sie czy rozumie, na jazdzie dawala mi komendy i pokazywala jeszcze reka. Przeciagnela mnie po uliczkach na ktorych nigdy nie bylam, zjezdzialam wszystkie 3 ronda ktore sa na egzaminie. Beldy, ktore ja wylapalam to pozycja na radzie, biegi i sprzęgło :huh: jak juz wrocilam to pokazalam do tlumacza, ze dupa nie zdalam :( a tu babeczka mi mowi ( juz przy tlumaczu ) ze moj angielski nie jest taki zly i ze zdalam :lol:
az sie poplakalam i jeszcze od Pani dostalam husteczke :woohoo:

aisod czyli negocjacje z ginem trwaja dalej ;) najwazniejsze ze Kinia zdrowa :)

meli bedzie dobrze i sie wam uda :)

11 lata 2 miesiąc temu #832819 przez meli1990
aisod dziękuje. Teraz już poczekam do dnia spodziewanego @ i się okaże. mam jeszcze małą nadzięje że się udało. Szybkiego rozwiązania

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka