BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

10 lata 10 miesiąc temu #830468 przez georgette102
gusiag no to podróż z przygodami, taksówkarz najlepszy :) miałaś podróż krajoznawczą za free a co do faceta w samolocie... szkoda słów

marigra dobrze, że wzięłaś zwolnienie, odpoczniesz, trochę się zregenerujesz i masz do tego więcej czasu dla Zuzi, a mamie jeszcze raz życzę dużo zdrowia

gabi nie wiem czemu te zdjęcia tak ci się dodają, spróbuj jutro, może będziesz mieć więcej szczęścia

aisod daj znać co tam więcej u ciebie

u nas noc wyjątkowo spokojna, Maja spała do samego rana u siebie w łóżeczku, ale to pierwsza cała przespana noc od dawna, więc jakoś strasznie wypoczęta nie jestem

T się kręci, sprząta mieszkanie, chyba coś szykuje na jutro :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #830479 przez martyna123
Asia- Dzięki za info ja do mojego lekarza dzwoniłam to powiedział że mam wypożyczyć maść a jak się spotkamy to on mi ją przepisze i oddam w aptece recepte i kazał smarować rani i wieczorem i pomału ściągać skórke zapomniałam zapytać ile czasu itp. A teraz co ile kąpiesz Kacpra bo ja ino raz w tyg i boje się że bedzie za żadko i ta skóra się przylepi.

10 lata 10 miesiąc temu #830581 przez georgette102
to znowu ja, zapomniałam się pochwalić dzisiejszymi sukcesami: 1 kupa i 3 razy siku do nocnika i 1 siku na podłogę, statystycznie brzmi imponująco nieprawdaż :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #830595 przez aisod
No i po KTG :)

Dalej nic się nie dzieje. Mała jeszcze nie wybiera się na świat ;) Mój gin chyba jest zawiedziony :D Jutro idę robić pewnie ostatnie badania w tej ciąży. Morfologia, mocz i Coombs... No i kolejna wizyta w poniedziałek.

Dalej nie czuje sie za dobrze, więc mam nadzieję na szybkie pójście spać :)

Dobrej nocy i miłych snów! Jutro postaram się być bardziej rozmowna...

10 lata 10 miesiąc temu #830611 przez gaabrysia
Dorota super! To wielki sukces;) a pow w żłobku dzieci sadzaja czy nie? Bo Mają chodzi do najstarszej grupy, czy jak to tam jest?

Aisod myślę, ze nie przegapisz porodu, dlatego zastanawia mnie po co Cię ganiaja tak na to ktg..wysypiaj się!;)

Adek właśnie padl, ciekawe czy dzisiaj też w nocy tak mu woda będzie smakowala.

Zapytałam u znajomych mojego szwagra( dobrego dentysty) czy leczą dzieci myslalam ze nie ale może na moje szczęście tak, pójdę tam gdzie jestem zapisana , ale jak będzie chciała lapisowac.naczytalam się ze tak najszybciej i ze dużo dentystów tylko tak leczy dzieci( chociaż pani w rejes tracji pow, ze robią też plomby) w razie jakich cokolwiek wątpliwości pójdę też tam, niby mamy kawałek to ich gabinetu ale.. Wiem, ze spojrza na mnie przychylnie.

10 lata 10 miesiąc temu #830934 przez gaabrysia
Jest tu ktoś?

10 lata 10 miesiąc temu #830937 przez asiula2134
Ja jestem ale humoru brak, głową boli i wszystko jest na nie...

10 lata 10 miesiąc temu #831001 przez emma
czesc, dziewczyny!

doczytalam was w koncu. w pracy mam straszny kociol, wiec na weekend czekam juz jak na zbawienie, jeszcze tylko niecala godzina :)

w domu remonty sypialni, wiec tez kociol niezly, dzisiaj przyjezdza moj tata, bedzie pomagal malowac, bo my umiemy tylko zamalowywac :blink:

przedwczoraj urodzila jedna z moich najblizszych kolezanek, wczoraj druga, a ja juz jakas zrezygnowana jestem z tymi staraniami, nawet odechcialo mi sie isc do gina, co ma byc, to bedzie... grunt, ze zaraz weekend... sciskam wszystkie! :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #831025 przez gaabrysia
Oho, tyle się dzieje;)

Ja zaraz wybywam, wpadne wieczorem może będziecię bardziej rozmowne;)

Emma fajnie, ze remont ruszył;) o starankach się now wypowiadam dalej naciskami kciuki ;* fajnie, ze Ci się grono znajomych z dziećmi powieksza;)
Asia łącze się z Tobą, dlatego muszę iść do kumpeli, bo już fiksuje w tym domu, Adek od rana gada do cioci, do cioci;) wieć też będzie to dla niego rozrywka.

Pogoda do dupy, pojezdzilismy na sankach -CHCE JUZ WIOSNĘ!;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #831267 przez gusiag
Hej
Emma ty tam nie mysl i rob swoje a bedzie dobrze :kiss:
Gabi zdawaj relacje z wizyt i wiesci o zebach. Jak tam wypad do kolezanki?

Aisod jak u was?

U nas zimno bylo od rana do poludnia. Rano wyszlismy na 5 minut bo nie dalo sie wytrzymac ale po poludniu bylo juz minus 6 i bylysmy prawie godz na zjezdzalni na gorce zjezdzalysmy na butach itp. Olka bardzo zadowolona :lol:
Jutro nad morze bo ma byc tylko -2.
Moja siostra sie rozchorowala i bierze antybiotyk. Ma katar gorączkę i kaszel. Daje Oli witaminy a sama zjadlam czosnek na grzance. Mam nadzieje ze nas nie zlapie ale jak razem mieszkamy teraz to pewnie nas dopadnie...
Dorota 200 lat!! Samych wspanialosci!
Jak SPA?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #831292 przez gusiag

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #831301 przez aisod
Hej!

Ja dziś nie zrobiłam badań, bo na skierowaniu nie ma pieczątki... Ja nie zauważyłam, no i musiałabym lecieć przez pół miasta na nogach tam i z powrotem, ale mój mąż stwierdził, że mam nie iść, bo jutro on ze mną autem pojedzie i to załatwimy.

Michał będzie jutro smutny, bo śniegu już prawie nie ma. Mamy prawdziwą wiosnę. Kurczę zima trwająca tydzień to nie zima. Gusiag dobrze, że nad morzem się jeszcze utrzymuje :)
Oby Was choróbsko nie dorwało! Olka jest cudowna! :)

Dorota jeszcze raz sto lat!
No i wielkie brawa za nocnikowe sukcesy!!! Oby tak dalej. :)

Emma no teraz chwilę odsapniesz :) Jeszcze jak się remont skończy to tylko na jakąś wycieczkę się wybrać i ferie będą udane. ;)

Asia powrotu humoru życzę :)

Gabi ja słyszałam, że plomby w mleczakach nie są dobre. Nie pamiętam o co tam dokładnie chodziło, ale z tego co kojarzę to mogą zaburzać wypadanie mleczaków i rośnięcie tych stałych zębów. Najlepiej popytać specjalisty :)

10 lata 10 miesiąc temu #831308 przez meli1990
Witam. Jestem od nie dawna na forum ale jestem już mamą Dominika urodzonego 25 marca 2012

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #831317 przez georgette102
dzięki za życzenia,

spa jest jutro, a dzisiaj... dzień pełen wrażeń, w pracy nie zamierzałam przyznawać się do urodzin, ale dziewczyny pamiętały, na czele z kierowniczką przyszły złożyć mi życzenia i dały prezent, więc szybko zorganizowałam ciasta i cały dzień był słodki, dostałam dużo życzeń,3,5- letni synek przyjaciółki zaśpiewał i 100 lat, przyjaciółka z Anglii wysłała mi kwiaty i wino, bo niestety nie mogła przylecieć na moje urodziny,cały dzień dobierałam telefony i smsy z życzeniami, T zorganizował mała imprezę na którą zaprosił moją przyjaciółkę (tą z którą idziemy na spa)było pyszne żarcie i tort, no po prostu fantastyczny dzień

jestem zmęczona, więc nie będę się rozpisywać, wrzucę kilka fotek na fb i spadam

aaa meli witaj na forum, napisz coś więcej o sobie, żebyśmy mogły cię lepiej poznać

10 lata 10 miesiąc temu #831321 przez aisod
Georgette no to faktycznie słodki dzień Ci się udał ;) No ciekawe czy Spa pobije dzisiejsze imprezy ;)

Meli witaj! Rozgość się i opowiedz coś nam o sobie :)

Ja uciekam spać, choć dziś czeka mnie ciężka noc, bo znowu halny wieje :/ Więc pewnie będę cierpieć na bezsenność

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka