- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
u nas noc też spokojna, ja tylko wstawałam po gripex i przykrywać Olę bo się rozkopywała. Ja zdycham, katar, głowa gardło. Ola coś pokasływała z rana kilka razy a teraz cisza i biega śpiewa i tańczy. Liczę na to że ona nie będzie chora. Na dwór wyjdzie z tatusiem bo ja spróbuję się jakoś wykurować nie wychodząc.
Ewa no pokaż koniecznie zdjęcia z miasta. co do porządku to u nas na pewno i tak jest super, kto ma czas i ochotę to pisze, możemy i tak być dumne z naszej grupy mamusiek

marigra trzymaj się z mamą dzielnie, będzie dobrze, wiara czyni cuda!

Po prostu myślimy o każdej z Was z osobna i chcemy wiedzieć czy u Was nic złego się nie dzieje. Fajnie, że masz czas i ochotę napisać

Gabi miłego dnia i powodzenia

Aisod jak tam? Kinia już jest??
u nas plany urodzinowe Oli się zmieniły bo moja mama nie przyjedzie z moją chrześnicą

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Koleżanka która chodzi do tego gabinetu z młodszym o tydzień dzieckiem opisała jak to wygląda; ona siada na fotel, oplata młodego rękami i nogami, i jeszcze dwie osoby go trzymają- głowę. Mimo ze ma metalowe coś w buzi żeby nie zamykał, trzeba jeszcze trzymać i buzie.. Wizyta nie trwa dłużej jak 15 min. No ale gorsze rzeczy trzeba w życiu przeżyć.. Wiec myślę, ze damy rade. Nie on jeden i głównie to dla jego dobra. Zaplanowalas łuczaka, auta i książeczkę, ale wątpię ze pomogą. Jeżeli jedyną majowa haka będzie mogla zaproponować będzie lapis to nic nie będzie robione.. A za wizytę zapłacić będzie trzeba.
Gusiag dzień będzie miły, ale po 17;)
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
bylo milo i sie skonczylo, wlasnie zdiagnozowalam sobie zapalenie ucha... moze jeszcze cos z migdalkiem do tego, nie wiem, boli jak cholera, nie moge sie juz doczekac powrotu do domu, az se ibuprom max strzele... na szczescie tylko boli, nie kaszle ani nie prycham, ale juz mam dosyc, a dopiero polowa dnia za mna

bylam wczoraj gina i znow mi sie jakies grzybki rozmnozyly, dostalam globulki, a tu owu sie zbliza, no zesz ku***, chyba zajde, jak Zosia pelnoletnia bedzie i wpadnie, to razem bedziemy z brzuchami chodzic...

Aisod, daj znac, czy ty w dwupaku dalej?

Ewa, jeszcze raz gratki!

Wiki, ty chyba z nami od poczatku jestes z tego co pamietam, chyba najwierniejsza nasza czytelniczka

Gosia, lacze sie z Toba w bolu - doslownie!!!

Gabi, Dorota, podziwiam was za te faje, mi by sie chyba w ogole juz palenia odechcialo

marigra, oby choroba zatrzymala sie na dobre! sle dobre fluidy do was!

tyle ode mnie, trzymajcie kciuki wiecie za co, no i za to, zeby mi to ucho nie eksplodowalo, bo zaraz musze 40 km autem zrobic z pracy, i to z pasazerka

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Gabi opis okropny, ale do zniesienia, Adek szybko o tym zapomni, Ola zapomniała o szpitalu, wenflonach itp to i Adek da radę na fotelu 15 min tak posiedzieć, chociaż wiem, że dla niego to będzie okropne a dla Ciebie widok będzie koszmarny. Ja płakałam jak głupia, jak Ole trzymało kilka osób, żeby założyć jej wenflon, a ona płakała i patrzyła tylko na mnie nie rozumiejąc co się dzieje i czemu na to pozwalam.. Oby szybko poszło!!
Emmawitam, przykro mi, że łączysz się ze mną w bólach

Olka nie chce chodzić w dzień spać o swoich porach, teraz może zasnęła bo ucichła, zaraz sprawdzę. pokasłuje czasem i kichnie ale nie wiem czy mam to już czymś atakować? do tej pory dostawała witaminy żeby nie złapała nic ode mnie i siostry ale zaczynam wątpić że to tak ładnie przejdzie obok..
Asia nie wiem co u Was, albo przegapiłam albo nie piszesz
Martyna Ciebie widziałam też na forum, co słychać?
Aisod czekamy

Justyna i Ewelina chłopcy są uroczy, fajnie, że wrzucacie zdjęcia. Michaś to się w ogóle nie zmienia, cała mama, a Bartuś to taki mieszany mi się wydaje

sorry ale kipa mi zaraz pęknie idę smarkać

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie fajne wieści, ale twarda babka jesteś wieć pozbedziesz się jednego i drugiego. Oby jak najszybciej!
Hmm często masz te infekcje,ja miałam drozdzaki w 9 mc ciąży i te globulki to jąkas porazka.. Ale jak mus to mus.
Jak sypialnia? Zadowolona?

Gusiag działają już, smaruj itd.. Może łagodniej wtedy przejdzie tego bakcyla. Wiesz chcialabym żeby było inaczej ale myślę, ze witaminki są za słabe na pradki. Najpierw od Twojej siostry później od Ciebie, my jak chorujemy to jedno za drugim, ostatnie dwa razy gila zapoczatkowal młody..
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
aisod jak tam?
gaabrysia napisał:
gabi nie rozumiemZaplanowalas łuczaka, auta i książeczkę, ale wątpię ze pomogą. Jeżeli jedyną majowa haka będzie mogla zaproponować będzie lapis to nic nie będzie robione..

emma fajki dla dziadków? no proszę cię, nie widziałaś mojego cekinowego różowego i srebrnego papieroska

marigra dobrze, że wynika są lepsze, tylko się cieszyć i wierzyć, bo co więcej zostaje?
gusiag kuruj się
dobra dziewczyny nie mogę się rozpisywać, bo zabrałam przetarg do domu i muszę jeszcze popracować, jestem zawalona papierami a terminy gonią, może ud mi się tu jeszcze zajrzeć później
- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
My wszyscy chorzy znaczy się zasmarkani jeszcze. Mały zrobil się okropny ciągle się nerwuje i rzuca zabawkami a na nas się obraża jak mu się zwróci uwagę. U Was też jest tak ??
Emma- zapalenie ucha to chyba ode mnie złapałaś bo ja parę dni temu miałam ale dostałam krople na recepte i od razu przeszło a Tobie współczuje i życzę zdrówka. Co do grzybków ja miałam tylko przed ciążą i nikomu tego nie życzę w miesiąc czasu na wizytę i lekarstwa dla mnie i męża wyszły mnie ponad 1000 zł.
Gabi - mam nadzieje że wizyta nie jest taka zła i że Adrian przyjął ją jak prawidziwy facet i nie trzeba było go trzymać.
Aisod- pewnie już rodzisz tak mi się zdaje

Co do e fajnki ja pale raz na pare dni to mi się chyba nie opłaca kupić tej fajeczki.
Ewa- jeszcze raz gratulacje zdania prawka ja też nie wyobrażam się jeździć po przeciwnej stronie a jeszcze zdać tak prawko.
Też mam problem z zalogowaniem się na forum a czasami napisze i mnie wywala.
Gosia- u mnie też nie bedą fajne urodziny małego bo będą w de bez rodzinny i dzieci

Pozdrawiam
Aaa Dorota na zdjęciach z 30- tki wygladasz zgarabniej niż ja Twoja waga pewnie jest duża bo masz fajny biust i napewno troche waży

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pani opowiedziała jak myć zeby.. Zajrzala i pow ze nie robia plombowac tylko lapis.. Bo się bie robi, ogólny brud który rzucil mi się w oczy nie podzialal zachecajaco, co lepsze zaplacilam za wizytę, a Pani mówi ze ma zaraz przerwe.zapisałam się na 19.02 bo to już robią na ochocie gdzie jest anestezjolog, bo podają jąkis syrop ble ble...
Ide w pon na 15 do tego znajomego siostry.. Rozmawiałam z dentyatka, i pow ze robia plomby a lapisu nie...
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tamtą druga pani pow ze uzywaja tylko lapis jak prochnica jest na całych zębach.. A nie jest!
Emma no właśnie tak pomyslalam, może mąż powinien też zbadać..
Dorota ja też mam teraz w partnerkę, w ciapki..bo moja popsuł mi jarek.. I kupiłam najtańsza;)
Dziewczyny tak mi się skurczył żołądek ze szok.. Niby dobrze;) ale sama się dziwię, ze taka ilością się najadam. Hmmm jeszcze 5 kg;) chce ważyć tyle co przed ciążą, czyli 53z.
Dziewczyny jak ja tęsknię za praca, fiola można dostać.. I powiem wam, ze w pracy to ja odpoczywalam. Muszę się spiac i zacząć szukać bo źle na moja psychikę działa to ciągle siedzenie w domu;( pewnie co innego by było jakby było cieplo
- mariola2041
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mariola daj znac co lekarz jutro powie. trzymam kciuki zeby Zosia zaczela chodzic.
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
martyna Maja ma swoje humory, ale nie rzuca w nas raczej niczym i nie obraża się, czasami robi na przekór, chyba po to, żeby sprawdzić na ile może sobie pozwolić, ale ogólnie to jest bardzo spokojna i grzeczna
gusiag zapomniałam ci odpisać, że po 30-stce czuję się jeszcze lepiej niż przed

dzięki z miłe słowa na temat zdjęć

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dorota no w sumie, dowiedziedzialam się jeszcze, ze Pani ma zaraz przerwe;) trochę ochlonelam i mam nadzieję, ze w pon będzie lepiej. Chociaż po dzisiejszej wizycie wiem ze lekko nie będzie, bo buzi nie otwiera.
Aaa dowiedzialam się jeszcze, ze prochnica może być biała i nie zauwazalna.. Ręce mi opadły, ale nie wiem nie znam sie..
Mariola, fajnie. Miejmy nadzieję ze wam Będą refundowac. No i czekamy na wieści kto tam w brzuszku pomueszkuje;)
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

juz nawet nie wiem co napisac

aisod to chyba rodzi, bo dzisiaj nie zagladala

Mariola dzielne dziewczyny z was, duzo zdrowia

Gabi czyli wizyta wygladala tak jak u nas

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-