- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Wróciłam od internisty -mam zwolnienie do środy... Zosi dałam nurofen i do jutra będę obserwować, innych objawów na razie nie ma.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mariola maly uparciuch nie chce sie pokazac na kiedy masz termin ?
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
A za Kapiego trzymamy kciuki, dzielny z niego chłopiec wieć będzie dobrze.
Wrzuc jakies zdjęcię jego, dawno go nie widzialysmy. Po raż kolejny się powtarzam;)
Dorota fajnie, ze jesteś usatysfakcjonowana praca, zazdroszcze;))
Mi do 30 jeszcze brakuje, chociaż się zayrzymalam dawno temu i jak ostatnio miałam na wadze wiek ustawic to przezywam do tej pory szok jak na nią staje;)
Grunt, ze czujemy się młode:)
Gusiag jak tam się czujesz?
Mariola dzidzia w niepewności trzyma rodziców;) kiedy teraz masz usg?
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
ale czytam was codziennie myslalyscie juz o prezentach dla dziecie na 2 urodziny???? podajcie jkaies pomysly...
Moje maleństwo !!!:*
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Witammyslalyscie juz o prezentach dla dziecie na 2 urodziny???? podajcie jkaies pomysly...
Ja kupiłam mojemu synkowi takie puzzle drewniane z alfabetem i kotka maskotkę bo uwielbia kotki i jeszcze się zastanawiam co mu też kupić
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na początku, Gusiag?? Gdzie Ty się podziewasz? Wszystko ok?
U nas będzie przede wszystkim rowerem biegowy, kask- bo ukradli;( i klocki duplo, mamy wiadro ale je bardzo lubi;)
Te duże już w ogole go nie interesują.Może jakies nowe kredki, książeczki. U nas jeszcze jest trochę czasu, chociaż pewnie szybko zleci.
Szukałam ostatnio tych kregli.. Ale nie znalazłam.
Poranną zabawa; zawieszone wiadro do piasku na krzeszlo i rzucanie pluszowa piłka;)
- Wiki81
- Wylogowany
- gaworzenie
Imienia i wieku chyba się domyślacie mieszkam w tym samym mieście co gaabrysia i emma. Od kilku lat jestem szczęśliwą mężatką a od prawie dwóch zmęczoną, ale równie szczęśliwą młodą mamą Obecnie wykonuję zawód pełnoetatowej kury domowej , bo jestem na urlopie wychowawczym, ale oczywiści w przyszłości mam zamiar wrócić do świata moich cyferek,tabelek,raportów itp., ale zanim to nastąpi chciałabym jeszcze nieco powiększyć swoją rodzinę
Jeśli chodzi o moją córę, to fajna z niej dziewczynka, ale straszna łobuziara, nerwus i nie potrafi nawet na chwilę grzecznie usiąść na pupie nawet jak ją karmię to trzeba za nią biegać, bo siedzenie w miejscu dłużej niż kilka sekund jest dla niej awykonalne
Jeśli chodzi o rozwój to chyba jest takim normalnym prawie dwulatkiem gada już całkiem dużo, ale nie tak fantastycznie jak Ola to chyba tyle...
A teraz spadam coś zrobić, póki jeszcze łobuziara śpi
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
mi jest lepiej ciut, ale Ola kaszle w nocy i ciągle się odkrywa więc śpię tak że co godzinę wstaję i przykrywam a jak kaszle to słyszę i też nie śpię. Pytałaś czy mój R ma wolne, on jest w trakcie otwierania tej kancelarii i jeszcze jest w domu czasami, niedługo ma przysięgę i nie będzie go już całymi dniami jak to ruszy.
Mariola fajnie, że maluszek zdrowy
Emma a jak sytuacja zdrowotna u Was?
Asia co z zębem, żeby ketonal nie pomógl to dziwne no i jeszcze ten biedny Kapi, co to wszystko oznacza bo ja nie wiem za bardzo?
Ewelina z tego względu że Oli urodziny za 10 dni to mam już gotowy prezent, rowerek biegowy od nas, od babci jednej laptop do nauki literek, cyferek i kolorów a od drugiej to nie wiem pewnie przyjdzie paczka, od cioci dostała już książkę z puzzlami taką 2w1 z Mają.
Będzie tort ze zdjęciem Oli i jakieś baloniki itp, dzieci chyba nie będzie, jedna już odmówiła...
Meli to też fajne pomysły na prezent
Wiki witaj raz jeszcze, to wiemy już o Was ciut więcej miło nam teraz tylko musisz pochwalić się jak twój słodki łobuz wygląda Meli Ty to samo, wstawcie zdjęcia dzieci
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
u nas tak sobie, Zosia dluzej pospala, ale nie chciala drzemki, goraczke ma miedzy 37 a 38 i jest troche placzliwa zaraz wybywamy do lekarza...
Aisod to chyba juz urodzila, co?
Gosia, dobrze, ze juz lepiej u was! prezenty fajne, a urodzinami sie nie przejmuj, najwazniejsze, zebyscie wy byli zdrowi i w komplecie!
Asia, sama raczej nic nie poradzisz, lec do dentysty jak najszybciej!
Wiki, szkoda, ze wczesniej sie nie ujawnilas, byloby wiecej osob na urodziny, spacery i kulki, no ale wszystko jeszcze do odrobienia w jakiej dzielnicy mieszkasz? no i popieram z tymi zdjeciami, wrzucaj!
Ewelina, ja jeszcze nie mam pomyslu na urodziny, na pewno zamowie jakis fajny tort, ale co do prezentu to nie pomoge, Zosi pewnie tez, tak jak Gabi, dokupimy klocki, poza tym ma duzo zabawek, wiec nie wiem, moze jeszcze taka duza pilke do skakania
Meli, daj znac w niedziele, jak potestujesz, moze sie udalo! prosba o zdjecia aktualna
milego dnia!
ja troche poleguje i podsypiam...
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jarek też niestety odkąd ja siedze w domu więcej pracuje ...;(
Wiki pisz koniecznie skad jesteś))? Może faktycznie będzie okazja spotkać się w większym gronie;)