- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja też jakoś ostatnio spac nie mogę;/ jak się przebudzenia np dac młodemu wody to później nie mogę zasnąć przez 2 h;(
Jarek dziś zasmarkany, więc zaraz pojdzie na wszystkich... Wrrrrr taka teraz pogoda, ze wszyscy prychaja.
Mieliśmy jechac dziś do kumpeli, ale i ona się źle czuje wieć idziemy do dziadkow na obiad, przynajmniej ja mam teraz czas zrobić paznokcie;)
Przegonilam trochę młodego rano i padl w 2 min. Jak mamy wozek to się wozi jak król;) a chodzić też rzadko kiedy mu się chce, wieć z dwojga wolę wózek niż go nosić.
Milej niedzieli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Gosia wiem ze tych naklejek jest pelno w necie ale wiesz co kupie ? Na jakiego sprzedawce trafie i jakosc a ty to juz sprawdzony i uczciwy sprzedawca teraz tylko musze znalezc domek w ktorym Kinia bedzie miala swoj pokoj.
Coraz czasciej zastanawiamy sie nad kupnem domu w IE, tyle ze ja nue chce a z drugiej strony poki co i tak tu jestesmy kilka lat i jeszcze troche bedziemy. Musimy płacić za wynajem pieniądze takie same jak za rate kredytu, wiec chyba lepiej płacić juz za swoje moja siostra właśnie tak zrobiła ....
meli fajnie ze uda wam sie kupic dom, moze tez sie uda pogodzic te dwie sprawy straszne ze jest to, ze trzeba rezygnować z jednego na rzecz drugiego, ze trzeba wybiegac w przszlosc kilka dni, miesiecy ....
Gabi herbatka z miodem i cytryna i pod kocyk
Byliśmy wczoraj u moje kuzynki, byli bardzo wesolo
Kinia z poczatku sie bala i wkleila sie we mnie ( bylo 11 osob ) ale po chwili sie rozbrykala i bawila sie z każdym
Ja pokonałam moja pierwsza dluga trase - dwie godziny jazdy droga byla straszna bo co ciagle lalo na przemian ze śniegiem zostałam rzucona na głęboka wode, ale dalam rade
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
mialam nadzieje, ze przez weekend jakos choroby nam odpuszcza, ale niestety nic z tego, wiec, Gosia, witaj w klubie u nas tez smarkanie, kaszel, a mnie napier**** gardlo mialam isc w czwartek do pracy, mam nadzieje, ze jeszcze te 3 dni mnie podlecza, ale jak na razie to bede przedluzac zwolnienie do konca tygodnia... nie wiem, jak tam u was, ale u nas pogoda przynajmniej nie nastraja optymistycznie ani na spacer - zimno, wieje i leje zdrowia dla was!
Aisod, ja chyba jeszcze nie mialam okazji gratulowac, wiec teraz gratuluje jak najmocniej! czulam, ze dobrze ci pojdzie! oby wszystko sie fajnie poukladalo, niedlugo wejdziesz w ten rytm i znajdziesz czas nawet na forum gratulacje raz jeszcze dla pierwszej podwojnej marcowej mamy!
Meli, to swietna wiadomosc, ze kupujecie dom! tez o tym myslelismy, ale za duze z nas cykory, zeby sie wyniesc z miasta, no a tutaj marzenie o domu to okolo 1,5-2 mln zl, wiec pozostanie tylko marzeniem . a z planami bywa tak, ze czesto nas zycie zaskakuje, moze pouklada sie najlepiej jak to mozliwe, trzymam kciuki!
Ewa, moim zdaniem takie rzucenie na gleboka wode jest najlepsze, bo nie masz wyjscia i musisz dzialac super, ze dalas rade! jak zmienialismy samochod z malego peżocika na duzy, okazalo sie, ze peżota ktos kupil, zanim M pokazal mi co i jak w tym duzym, a musialam czyms jechac do pracy dalam rade i teraz nie wyobrazam sobie innego auta
najwazniejsze chyba zeby byc razem, niewazne gdzie, wazne, zebyscie byli tam szczesliwi
A rannym ptaszkiem to jestem ja, bo wstaje o 5-6, a weekendy 6.30 niestety nie z wlasnej woli
Asia, dobrze, ze zab juz wyleczony jak ci jest w domu? zalujesz, ze odeszlas z pracy? zdradz nam, ktory z panczenistow to twoj brat? na wszelkim wypadek kibicowalam mocno wszystkim
Marigra, jak tam choroby, przegonione?
Kamil mistrzem olimpijskim, ale czad, co???
cos tam jeszcze chcialam, ale zapomnialam, moze pozniej mi sie przypomni
cóż, jak jestem na zwolnieniu, to tez moge sie "udzielac" i pisac dlugie posty! kto mnie przebije??
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pogoda do du.. Leje deszcz, wieć siedzimy w domu;/
A dziś jakimś cudem muszę usnac młodego wcześniej, bo dziś dentysta na 15 a musi wcześniej zjeść i musimy tam trochę wczesniej dojechać. Zobaczymy co dziś się dowiem. Oczywiście dam znac;)
A Ty Martyna zapisalas się?
Ewa no to super niedługo będziesz zawodowcem jak Gusiag;)
Gusiag super ten film, młody krzyczał razem z Ola;) a później mówił Ola Ola;)
Ogolnie już też dużo bardzo mówi, wszystko powtarza. Szablon mu nie wychodzi, ale ja wiem ze o niego chodzi;) bablon;)
Dorota co u Ciebie?
Ja też się przestawilam i wcześniej zasypiam i wstaje też wcześniej.
Trzymajcie kciuki, zebym była z dzisiejszej wizyty bardziej zadowolona, bo w to ze Adek sobie sam da zrobić, zajrzeć niniestety nie uwierze, jeszcze nie rozumie i się boi, ale wszystko dla jego dobra.
Miłego dnia.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
wybyłyście, to ide ogladac olimpiade spod koca
milego dnia!
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabi - jeszcze nie zapisałam bo ma chrypkę i katar nadal. A Wam życze spokojnej wizyty dziś i daj znać co powiedzieli o ząbkach.
Asia- będę kibicować dziś bratu. A co do maści smarujemy 3 dzień i tylko wieczorem bo on mi się nie daje złapać sama nie daje rady bo mnie kopie gryzie musi być mąż narazie nzauważyłam że ta skóra jest taka naciągnięta bardziej. A w małego opętał diabeł mówi że ma ała jak chce go tam dotknąć.
Gosia- oglądałam Ole i ona jest boska i mówie ci że wkręcaj męża na drugie dziecko bo takie geny nie mogą się zmarnować Ty piszesz że Ola płaczliwa a mój jest nerwus jakich mało nie radzę sobie z nim w nocy chyba ma koszmary bo wstaje i się drze na cały głos nie wiem co się dzieje z nim.
Ewa- bierz dom same plusy są tego ja chce też mieć swój mały piękny domek ale to moje marzenie i raczej nigdy się nie spełni. A kierowca z ciebie będzie na pewno doskonały.
coraz cześciej myśle żeby iść do pracy lub na jakieś kursy kosmetyczne i wizażu ale nie wiem czy ma to sens.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Plan dnia idzie po mojej myśli;) oby jeszcze zjadł ładnie zupke przed wyjsciem, wszystko musiałam przesunąć o godz(pomijając pobudke;)Zasnąl bez problemu wcześniej, chyba pogoda sprzyja.. Chociaż leniwie wydostaje się słońce i przestało padać
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Asia- u nas wygląda to tak łapiemy go i ja go trzymam mąż odciąga skórkę delikatnie i nakłada maść on się drze że ała jaja siusi ała i płacze więc szybko zakładamy pieluche a on mówi ze idzie spać ,jak ja chce przebrać pieluche to patrzy czy nie mam maści i musze pokazać że nic nie mam ale jak już chce dotknąć to się zaczyna drzeć i uciekać ciężko nam to idzie tym bardziej że powinno się dwa razy smarować. Tłumacze mu że jak się nie da to pójdzie na operacje ale on chyba nie rozumie jeszcze.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Miłego dnia dziewczyny
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia o ktorej godzinie jedzie twoj brat ? Ostatnio ogladalam i mnie wciągnęło
Martyna idz na kurs, zrob cis dla siebie bedziesz miala doświadczenie, przyjemność a i papier zawsze sie przyda
Uparty ten Szymon, musi go to bolec ze tak sie wyrywa i placze ale to dla jego dobra wiec musicie sie niestety przemeczyc
emma ciagnij chorobowe do pełnego wyzdrowienia, zeby później nie bylo powikłań.
Życzę ci spelnienia marzen my póki co walczymy sami ze soba i odkladamy na ewentualny depozyt
Gabi odezwij sie po wizycie.
Zapisalam Kinge dzisiaj do dwoch przedszkoli, na przyszly rok na darmowe godziny, bo na ten nie ma juz miejsc a i ceny sa kosmiczne ciekawe czy sie zalapie
W razie czego znajde jeszcze kilka innych i tez ja zapisze
Jeszcze raz wam dziekuje za wsparcie kochane jestescie
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa