- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- Otrzymane podziękowania: 0
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma a ja trzymam za Ciebie
Dorora jak wasze postępy nocnikowe ?
Ja wysadzilam wieczorem Kinge na kibelek, a później zostawilam ja w rajtuzach ( zaraz mialysmy isc pod prysznic ) i mowie wolaj jak będziesz chciala siusiu, a ona za chwile wola mama wylalam patrze a ona ma mokre rajtuzki i dywan tez troche mokry tak wiec, chyba jeszcze poczekam z jej majteczkami
Gosia jak Ola sie czuje bez smoczka ?
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
powtarzała mi tylko, że śmieciarka zabrała śmieci z kosza i że smoczkom powiedziała papa :)ciężko było jej zasnąć i mnie wołała ale nie poszłam do niej i usnęła w dziwacznej pozycji położyłąm ją jak człowieka i śpi dalej
u nas też tak było z sikaniem i jeszcze nie do końca nam to wychodzi, wczoraj biegała bez pieluszki i dwa razy usiadła na nocnik w salonie i dwa razy zrobiła do nocnika i wołała mnie żeby jej brawo bić i sama niosła nocnik do kibelka wylać a dziś po emocjach u lekarza nie zrobiła do nocnika ani razu
ale i tak dumna z niej jestem, sikała wczoraj do nocnika dziś wywaliła smoczki i to wszystko tydzień przed 2 urodzinami
Ewunia nie odpuszczaj, jak jest w domu i jest ciepło to puszczaj ją bez pieluchy ja tak robie, przecież w końcu zacznie im przeszkadzać że mają mokre buty
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia w domu mam cieplo, wiec moze tak jak piszesz, kilka razy sie osiusia a pozniej zalapie zeby wolac przed ... a nie w trakcie albo po ...
skoro Ola do spania nie robila histerii za smoczkiem to dalej tez powinno isc tak gladko
ejjj gdzie jestescie ????
udalo mi sie w koncu dodac filmik z Kinia na fejsie
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ewa filmik czad, pięknie Kinia mówi wierszyk
Ola oglądała i od razu sama zaraz zaczęła gadać jak jej powiedziałam co Kinia mówi
byłyśmy na placu robić babki z piasku, Ola nie chce znów iść spać. Może tak jak wczoraj nie pójdzie już w dzień. A noc bez smoczka mega super extra, spała od 20 30 do 7 30 bez jęczenia, gadania i płaczu.
obiad za 10min będzie więc spadam, dziś rybka i ziemniaczki z fasolką z parowaru
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no w koncu udalo mi sie tego mojego uparciucha nagrac, wierszyk potrafi powiedziec juz od jakiegos czasu ... ale co probuje ja nagrac to ona odrazu biegnie do mnie i chce zebym jej pokazala zdjecia no ale dzisiaj byla dzielna, chociaz zawstydzona na koncu jeszcze zawsze spiewa sto lata, sto lat mama zyje nam
u mnie dzisiaj kotlety mielone
ze spaceru jak zwykle nici ( chociaz wczoraj bylysmy az 30 minut ) pada ale dla odmiany snieg, tyle ze odrazu sie topi bo jest 2+
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Asia przejdzie mu, Ola jak się złościła to biła się po twarzy i nawet nie wiem kiedy jej to przeszło.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewa- Kinia boska widać że mądra dziewczynka z niej będzie
Gosia- to pewnie przez antybiotyk i chorobę ale fajnie by było jak by się zdarzyło Ale Ola dzielna bez smoczka gratulacje.
Asia- czytałam o tym bo jak pisałam mały zrobił się nerwus i wrzeszczy jak coś mu nie wychodzi to najlepiej wychodzić z pokoju lub mówić najpierw szeptem aż się uciszy i mu pomóż narazie pomaga.
Dorota- jaka Maja to panna zmieniła się i jest podobna do Ciebie.
Emma - jak zdrowie?
A mam problem znowu inny bo w nocy mały się rzuca krzyczy wczoraj krzyczał traktor kabel kabel i nieee albo wstaje na łożku i się drze jak by czegoś się bał. zabrałam go do łożka naszego to mnie drapał i rękami bił cały czas spał tak jest od 4 dni już nic się nie zdarzyło nowego nic go nie wystraszyło nic się nie działo i nie wiem skąd takie zachowanie przeraża mnie to.
A i dzięki za wsparcie na Was zawsze można liczyć ale nie wiem na co się zdecydować i czy cos da taka szkoła na rok lub na dwa i chciałabym przynajmniej dwa kierunki zrobić czy ktoś z takiej szkoły korzystał i czy opłaca się iść na to czy lepiej na studia copernicus.edu.pl/
U nas dziś schabowy z sałatką grecką a chłopaki mają ziemniaki do tego bo mały tylko je ziemniaki.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Szymon przeżywa po swojemu jakąś bajkę, albo zabawkę. tak mi się wydaje bo opisujesz to tak jak było u nas.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Kupiłam dziś małemu taką tarczę z piłeczkami na przylepce za 4 zł powiesiłam a on rzuca w to i jak trafi to bije brawo i mi mówi idz mamo rzuć i ja też rzucac muszę fajnie się bawi tym więc polecam.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna masz malego nerwusa, a pewnie i ty sie przy tym denerwujesz ja tak przynajmniej mam ze jak jestem zla i cos krzycze na Kinge to ona tez zaczyna sie denerwowac i wtedy nic do niej nie dociera pozniej w nocy odreagowuje moze nie tak emocjonalnie jak Szymon ...
co do szkoly to ja mam skonczone dwie szkoly policealne ( robione jednoczesnie - wieczorowa i likendowa ) ale nie wiem jak one teraz by byly brane pod uwage w PL dowiedz sie jakie jest zapotrzebowanie do pracy, czasamy wystarczy wyksztalcenie ktore jest tylko uzupelnione kursem badz szkola, a czasami trzeba extra studia skonczyc wszystko zalezy od kierunku i miejsca pracy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
emma przypomniało mi się- miałam Cię zapytać co z tą nową propozycją pracy, niezły mam refleks, co
gusiag zazdroszczę tak bezbolesnego pozbycia się smoka, ja aż się boję jak u nas przyjdzie na to czas
gabi u nas teraz to T chodzi z Mają do lekarzy, głównie ze względu na to, że on ma raczej nienormowany czas pracy ale ja tam się cieszę, że nie muszę przy tym być, bo każdy płacz Mai przeżywam strasznie, więc lepiej tego nie widzieć
martyna nie korzystałam z tej szkoły ale tak czy inaczej na pewno warto
ewelinda jak ja siedziałam z Mają to bardziej tego pilnowałam i ładnie robiła siku na nocnik a teraz jak jest u mamy to myślę, że temat jest po prostu zaniedbany
kurcze tak tęsknię za Mają, teraz to już nawet za bardzo na pracy nie mogę się skupić, czekam tylko na weekend, bo już będziemy razem
kupiłam dzisiaj na jej urodziny kubeczki, talerzyki, serwetki, tiarę, berło księżniczki... a do ego farby do malowania placami z pieczątkami, ale te wykorzystamy już w przyszłym tygodniu jak będę na urlopie
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa