- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- Wiki81
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

georgette ja też robię czasami ryżankę, ale ostatnio Ala ma straszne problemy z robieniem kupy tzn ma zatwardzenia a ryż jest wtedy niewskazany więc ryżanka poszła w odstawkę, kremu z dyni nie robię, bo Ala nie lubi i nie chce jeść

Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ewa Ala też próbuje się samodzielnie ubierać, ale rozbieranie wychodzi jej lepiej

ewelina a jak robisz zupę koperkową, bo brzmi ciekawie, mogłabym kiedyś ugotować

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
W sobotę będę robić ciasto od Wiki z malinami i karpatkę trzymajcie kciuki żeby wyszły i nie poszły w dupę ino w cycki

- Wiki81
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
my niedawno weszłyśmy do domu, odkąd zgoda panuje to jesteśmy albo na placu albo w domu koleżanki z dziećmi. Ola zrobiła się taka bojaźliwa, boi się dzieci i mówi tylko "nie bij". Bawi się sama zabawkami i tylko patrzy czy jej ktoś nie przyrżnie

mama też reaguje już i widać, że jest jej chwilami głupio. No trudno, takie są dzieciaki. A Ola musi na nowo nauczyć się funkcjonować w grupie dzieci.
Ewelina dziękujemy za życzenia, ale ty nam tu mów czemu ryczysz i czemu masz doła!
Mariola super, że Zosia mówi już wiele w dwóch językach

Gabi a co to za Marcelinka bo chyba przeoczyłam coś?
Wiki ja Ci o zupach i obiadach nie poopowiadam, bo moja Olka raczej więcej nie lubi niż lubi. Obiady mogłyby nie istnieć chyba, że pomidorowa ze słoika Hipp

Ale jak już zacznie jeść normalnie na pewno będziemy korzystać z Waszych pomysłów. Chociaż co do ciast to ja nie jem słodyczy, jak upiekę coś, to stoi i stoi, nie ma komu jeść, mimo, że przyznam się, piekę dobrze, ale jakoś boimy się tycia

Martyna napisałam już tam wyżej jak sytuacja, dzięki za zainteresowanie

Martyna kiedy będziecie w DE? szykujesz się już na buszowanie po flohmarktach?
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
dzisiaj cały dzień miałam gości, rano wpadła moja przyjaciółka A. wypiłyśmy kawkę zjadłyśmy ciasto, które wczoraj upiekł T

niestety jutro muszę pojechać do pracy, zabiorę ze sobą Maję, bo nie mam co z nią zrobić, będzie ciekawie... no i koniec urlopu o ile urlopem w ogóle można to było nazwać
pada mi bateria, za chwilę się odezwę
no jestem,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ewelina co się dzieje? chyba nie ma takiej sytuacji z której nie znalazłoby się dobrego wyjścia
martyna każde ciasto powinno iść w cycki

gusiag Ola na pewno szybko oswoi się z dzieciakami i wszystko wróci do normy
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Dorota no to szkoda, że twój urlop był taki a nie inny. Ciekawe jak to dziś będzie z Mają w pracy

miałaś wczoraj męczący dzień
nasza noc kiepska, spania w ciągu dnia nie ma a noce przepłakane, krzyczy przez sen "nie bij" "ała" i płacze.
na plac dziś chyba nie idziemy bo pogoda brzydka. nie mam dziś humoru
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

edit/ no a na placu zabaw, to mi dzisiaj ręce opadły, przyszły trzy kobiety - każda z małym chłopcem (nie wiem czy babcie, ale raczej opiekunki) no i jedna miała samochód i Maja podeszła do niej a ta jej dała, a taka druga podeszła i mówi do jednego z chłopców "zabierz dziewczynce samochód", raz powtórzyła, drugi więc ja się wkurzyłam i mówię, Maja oddaj chłopcu samochód, bo to jest chłopca a ona na to "nieeee, on jak będzie chciał to jej zabierze i nawet nie będzie pytał, uczy się walczyć o swoje" ja jej tylko odpowiedziałam, że ja jej uczę czegoś innego i odeszłam, bo mnie krew już zalewała, teraz wiadomo skąd biorą się głupie bachory a w przyszłości agresywna młodzież

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
czy Wasze dzieciaki też nie chcą chodzić spać w dzień i na noc. Moja Olka pokłada się, oczy ma jak szparki i ciągle płacze, że nie chce spać. Potrafi nie spać od 7 do 22, a i dłużej płakać że nie chce. Nie wiem co z nią robić.
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
- ewelina.zak.1991
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Michaś ze mną wreszcie ;*******

zupe koperkowa gotuje na kurczaku i kawalku krolika, wrzucam normalnie wszystkie warzywka kostke marchew pietruszka seler ziemniak i na koniec wsypuje duzo koperku ( mam mrozony z dzialki) i natki pietruszki tez troche :)zaprawiam smietana i juz

ktos pytal o pulpeciki, wlasnie dzisiaj robie dla dzieci

Moje maleństwo !!!:*
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

a to chwilowa fryzura Oli, chwilowa, bo do spania zawsze mówi "zdejmij gumkę"
- Wiki81
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Jeśli chodzi o spanie to u nas też nie jest kolorowo, dzisiaj np. Ala o 12 położyła się do łóżka i mówi aaaa czyli spać, ale oczywiści tylko się kręciła i kręciła i o 13:30 poddałam się i mówię, że skoro nie chce spać to idziemy się bawić i nie spała w ogóle

A najczęściej śpi tak: zasypia o 22 śpi do 8 - 8:30 a w dzień łapie drzemkę około 13 i śpi zazwyczaj około 1 - 1,5h.
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Jakoś mi czasu brakuje..
Rano jesteśmy ponad 2 h na dworzu, później zawsze coś

Jutro sprzedaje młodego pierwszy raż do babci na noc, a sama ruszam z dziewczynami na babska noc, już się nie mogę doczekac. Wieki nie wychodzilam na dyskoteke, ale myślę ze tego mi trzeba!

Tylko mam problem z ubraniami.. Wszystko na mnie wisi, a za małe ciuchy 120l worek oddalam, bo już pożegnałam nadzieję, ze schudne.
Piękna fryzjerka Oli;) fajnie, ze naprawily wam się kontakty i masz z kim chodzić na spacery;)
Wiki może Ci szybciej dziś zasnie, wczesniej jutro wstanie i zdąży się zmęczyć do pory drzemki.