- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny potrzebuje o radę jakie kupić Conversy to niższe czy te do kostki ?? jakie wy polecacie ??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
dobra ide na jakis spacer z Kinga bo zaraz we dwie zbzikujemy w domu
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Ewa, z komórki ci nie napiszę, nie dam rady
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Fajnie, ze mam z kim teraz chodzić po tych placach, jeszcze z miesiac;D dzieciaki się fajnie bawią, a my wiadomo możemy pogadać
Emma chyba jest z plus 7, cieplo na prawde-przynajmniej u nas
Z tego co wiem to dr. Oetker ( czy jak to się pisze) produkuje takie gotowce z tych babek, mnóstwo smaków, wsypać wymieszać dodać jajka olej i już wiec polecam bo są bardzo dobre;)
Emma musimy się tak kiedyś wybrać koniecznie;) zobacz jak fajnie : www.muratorplus.pl/inwestycje/inwestycje...0#fotogaleria_106089
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Martynaja mam 2 pary conversów i obie pary za kostkę, ale można wywinąć i zrobić niskie, nie mam nic do moich kostek i nie wiem czy to coś ma do butów, przede wszystkim Martyna zależy jak się ubierasz, jakie spodnie, wąskie rurki, proste nogawki legginsy czy rajstopy, nie każde pasują, wysokie wyglądają super do rurek, legginsów itp. a i polecam Ci aukcje na ebayu, ja w Gdańsku szukałam po sklepach conversów i ceny jednak są mega wysokie dlatego fajnie patrzeć na licytacje i kupić coś za pół ceny! mogę Ci pomóc jak coś.
Ewa u nas wczoraj też była jedna wpadka, karmiłam ją na noc i nagle zobaczyłam że pod krzesełkiem kałuża, chyba się zapomniała stopniowo, nic od razu ani nie na siłę, Ola też więcej w pieluszce, raz powie raz wcale i tak to wygląda.
Emma nosz kurde ale szkoda, że nie przyleciałaś do mnie, pozmywałabyś jeszcze moje podłogi i zdrowie wróciłoby Ci na dobre a poważnie mówiąc, to szkoda, że jesteśmy tak bogate, żeby stać nas było na bilety lotnicze, żeby się odwiedzać, wszystkie forumowe mamuśki..
Gabrysia super, że macie tak fajnie i macie towarzystwo dla siebie na wyjścia na plac zdjęcie też fajne
ja dziś byłam z Olą pieszo w sklepie, nie da się w lekkiej kurtce wytrzymać tak ciepło, a z Olą po sklepie coraz lepiej bo ona rwie się do ciągnięcia koszyka i jest w miarę spokój, gorzej, że co jej się spodoba to do tego koszyka wrzuca no i teraz też śpi całe szczęście bo wczoraj spania w dzień nie było.
może i ja się na gotowce z proszku skuszę? znów do sklepu?!....
póki co studzi mi się ryż i jajka do sałatki, reszta już skrojona a i wzięło mnie na barszcz czerwony z białą fasolą, właśnie się gotuje
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale mi smąka narobilas tymi pysznosciami, dobrze ze babcia na pewno nas uraczy dobrociami;)
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
masakra, wczoraj byłam w sklepie 2 razy, dziś już raz a idę jeszcze raz po napoje, co mnie sąsiedzi widzą to idę jak wielbłąd i jeszcze Olka wtedy najbardziej nie chce wchodzić po schodach i mówi że nie wraca do domu..
no ale wracając do babeczek, to zobaczymy jakie mamy tu smaki. To sie szybko robi? trzeba kupić wtedy te foremki papierowe na nie?
- Wiki81
- Wylogowany
- gaworzenie
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- Wiki81
- Wylogowany
- gaworzenie
emma co prawda temat swetra już nieaktualny, ale moim zdaniem wybrałaś dobry kolor i na pewno bardziej oryginalny niż kawa z mlekiem co do pieczenia to tez kiedyś nie byłam mistrzem cukiernikiem i dalej nie jestem, ale śmiało mogę powiedzieć, że pieczenie wychodzi mi coraz lepiej
co do Waszych figur to wydaje mi się Dziewczyny, że chyba wszystkie trochę przesadzacie z tego co kojarzę to wszystkie macie naprawdę ładne figury i nie jedna kobieta, która nie rodziła dzieci mogłaby Wam tych figur pozazdrościć
a na temat jedzenia dzieci to ja się nawet nie będę wypowiadała, bo ta moja mała latorośl to jest tak wybredna jeśli chodzi o jedzenie, że czasami to normalnie muszę się wspinać na wyżyny mojej i tak już mocno nadszarpiniętej cierpliwości, żeby ona zjadła a i tak wychodzi z tego dupa blada ma swoje jakieś tam ulubione dania a jak próbuje jej podać coś nowego to zamyka buzię mówiąc zdecydowane NIE i nic jej nie przekona...
a teraz idę posprzątać w końcu tę biedna łazienka
miłego weekendu Wam życzę i tak jeszcze tylko szybko dodam, że u nas dzisiaj iście wiosenna pogoda
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś zostawię młodego i zrobie na spokojnie zakupy. Rzadko zostaje bo oboje pracują, ale za tydzień po wiekach całych mam plan iść na disco i zostawic go na noc, a sama bawić się jak za dawnych czasów;))
Tak gusiag wszystko tam masz co trzeba, drogie nie jest. Tylko u nas zawsze zostają bo jest ich chyba 12 a na drugi dzień nie są już takie pyszne.
Spadam, wpadne jak wroce;)
Aaaaa ci do nerwów to ja też bym sama sobie włosy wyrwala taka chodzę wściekła przed.. Okropnie;/
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniula spi, a ja biore sie za obiad. Mial byc barszcz tak jak u Gosi ale stary wynegocjowal rosol, za którym ja nie przepadam ale niech mu bedzie bo na drugie danie bedzie poledwica w sosie
emma no trudno skorzystam z rady Gabi i kupie gotowa mieszanke
wiki dobrze ze nerwy ci juz przeszly, u mnie niestety ta atmosfera jeszcze trwa
Jeszcze raz dziekuje za stronke, ogladalam i mysle ze sprobuje nie jeden przepis
Gabi fajnie ze Adek ma kompana a raczej kompanke do zabawy
- Wiki81
- Wylogowany
- gaworzenie
Piekłam je już kilka razy (w wersji z truskawkami, bo taka mi bardziej smakuje) i jeszcze nie znalazła się osoba, której by ono nie smakowało, a robi się dosyć szybko i plusem jest to, że kruche ciasto można sobie przygotować dzień wcześniej
a strona jest po prostu boska! ja jestem w niej zakochana
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia ogladasz Olimpiade ?
Ja ogladalam lyzwiazy i bylam swiadkiem kolejnego zlotego medalu dla Polski co za emocje