BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

10 lata 10 miesiąc temu #839237 przez emma
Gabiś, a ta kawa z mlekiem nie jak dla starej baby troche? ;) (czyli dla mnie - jasne ;)) co by pasowalo do mojej karnacji, moze tak :)

wez, rzuc to prince polo i sprobuj babeczek czekoladowych z wisniami! :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #839242 przez gaabrysia
Jeżeli już to bardziej by mi do starej baby pasowal ten drugi;) ale to już kwestia gustu, może kup dwa?;))

O nie, co to to nie! I tak już zgrzeszylam dziś wystarczajaco, ale do wakacji wkoncu jeszcze trochę.. Ale słodko mi teraz;))

10 lata 10 miesiąc temu #839244 przez Wiki81
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa pod adresem Ali :)

kilka dni nie czytałam forum, bo miałam straaaaasznego doła i na nic nie miałam ochoty a Wy tyle naskrobałyście, że chyba trzy dni będę teraz nadrabiać zaległości ;)

Emma te babeczki to Twój wyrób? Wyglądają bosko :) ja uwielbiam piec i jestem zakochana w tym blogu: www.mojewypieki.com - przepisy tej babeczki są po prostu rewelacyjne, jeśli któraś z Was lubi piec to naprawdę polecam.

A teraz zaczynam nadrabiać zaległości w czytaniu...

10 lata 10 miesiąc temu #839251 przez emma
Gabiś, po wała mi dwa?? potrzebuje jednego! :) wiem, ze wszystko kwestia gustu, dlatego bardziej zalezy mi na opinii ktory by do mnie pasowal, bo to niekoniecznie musi byc ten co np. do ciebie :). wiec jak? kawa ma zostac?? a za babki lepiej sie chwytaj, bo zaraz nie bedzie :).

Wiki, dzieki, tak moje babki, moje :). lubie piec, wiec dzieki za link, chociaz szczerze mowiac, nie jestem w tym dobra niestety ;), babki mi wychodza, a reszta tak slabowato :). u nas ekspertem od pieczenia i babeczek jest M, ale dzis ma byc niespodzianka, bo paluszki rybne z frytkami i marchewka z groszkiem raczej go nie zaskocza ;).
wylaz z dolka i powiedz, ktory sweter kupic? :lol:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839260 przez gaabrysia
Masz i karnacje i kolor włosów bardzo podobny do tej modelki dlatego ja proponuje kawę z mlekiem, w sumie w druci też by Ci pasowal..
Musisz poczekac na opinię dziewczyn;)

10 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 6 miesiąc temu #839262 przez asiula2134
j

10 lata 10 miesiąc temu #839276 przez emma
O, gusiag siedzi, moze dorzuci swoje 3 grosze w kwestii swetra ;)

Asia, wpadaj na babki, masz blisko! ale dzisiaj, bo do jutra sie nie ostaną ;)
no i opowiadaj od poczatku, jak to bylo z ta niania, z rozliczeniem i tak dalej, tylko porzadnie, a potem zrob "hide" i po sprawie :) :kiss:.

10 lata 10 miesiąc temu #839278 przez gusiag
hej
jestem i ja ale nie za wiele mam czasu bo Olka nie chce znów spać, byłam już dwa razy w sklepie i jeszcze na badaniach krwi, sprzątnęłam łazienkę i byłam z Olą na dworze. Mój się wygrzewa i wkurza, wiecie jak to jest, chłop ma katar a umiera.
Z jednej niepewnej imprezy urodzinowej zrobiły się dwie, jutro znajomi bezdzietni przyjdą a w niedzielę wszystkie dzieci, czyli tak jak miało być, będzie wszystkich z Olą czwórka :) cieszę się. Także torty będą dwa, jutro kupię malutki torcik a w niedzielę będzie wielki cały przystrojony z fajerwerkami itp.

Emma ja obstawiam zielony, wydaje mi się, że ładnie Ci w zielonych kolorach, może dziewczynom się bardziej podoba kawa z mlekiem bo wisi na modelce a ten drugi już nie, ja kocham wszystkie odcienie zielonego i mąż bardzo lubi jak nosze coś zielonego. Ale pewnie wygra kawa z mlekiem bo więcej dziewczyn Ci to doradza :) ja mam inny gust bo już stara baba ze mnie :) :side:
babeczki superowe!
Wiki to jak był dół to właśnie wtedy trzeba było do nas pisać!!
Asia że co?? no to może dobrze się stało, że już ta pani nie zajmuje się Kapim.

10 lata 10 miesiąc temu #839282 przez emma
dzieki, Gosia! :)
moze jak dopisze, ze zielony jest o 10 zl tanszy, to im sie bardziej spodoba :)
jak mam byc szczera, to brazowy bardzo fajny, ale zielony chyba oryginalniejszy (dla starych bab jak my) jest :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #839285 przez martyna123
Emma - kawa z mlekiem. babeczki super moje wypieki nigdy nie wychodzą może sprobuje dziś upiec murzynka lecz ja nie jem słodkiego już od stycznia bo dieta.

Gosia- zdrówka dla męża impreza pewnie wypali nie martw się na zapas.

Asia-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ide sprzatac i nie wiem coś wykobinować na wieczór. pa

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839295 przez gaabrysia
Emma to Ty masz się w tym dobrze czuć.. Ja kiedyś kupiłam sobie kolor takiego swetra i szybciej go oddalam siostrze;) nie jest mi w tym kolorze dobrze. Jak dla mnie 10 zl to żadna różnica ;P napisz jaki kupilas, ale coś czuje ze sama jestes bardziej do zieleni przekonana;) wieć kupuj!

Asia to przykre, nie będę się rozpisywala bo nie chce mi się ukrywac z tel. Dobrze, ze już jestes z Kapim...

Gusiag, to fajnie! A z chorym chłopem to chyba jeszcze gorzej jak z chorym dzieckiem. Wieć współczuję!

Ja też staram się nie jeść slodkiego, ale raż na jąkis czas nie zaszkodzi..

Martyna i co są już rezultaty? Ja diety nie mam tylko po prosty się nie obzeram i jem mniejsze porcję, ale wszystko!

10 lata 10 miesiąc temu #839300 przez emma
Kochane,
bardzo dziekuje wszystkim za porady! :kiss: przemyslalam wszystko lacznie z tym co mi bedzie do czego pasowac, co mam w szafie etc. i kupilam ten khaki. Gabi, o ile dobrze pamietem, twoja siostra jest blondynka, to moze mi tez bedzie dobrze w nim. nie mam takiego koloru w szafie, wiec bedzie jakas odmiana :).
no jak, Gabi, 10 zl to prawie nieograniczone wejscie na kulki w czwartek :blink: :silly:

martyna, daj znac, co wykombinowalas, moze sie zainspiruje :)

Gosia, ciesze sie, ze wyszlo z impreza po twojej mysli! teraz tylko wykuruj starego i bedzie super!

10 lata 10 miesiąc temu #839301 przez martyna123
Gabi - od początku stycznia do teraz 1,5 do 2 kg mniej zależy od dnia ale nie jem słodyczy pije liter wody i liter zielonej herbaty jem śniadanie obiad bez ziemniaków tylko sałatka i mieso albo zupa no i na kolacja owoc albo jogurt ćw z chodakowską skakam na skakance i ino brzuch mi zleciał ciężko mi to idzie ale sie nie podaje i cały czas sie zastanwiam jak mogłam się tak upaść w ciągu jednego miesiaca masakra

10 lata 10 miesiąc temu #839304 przez gaabrysia
Tak dobrze pamiętasz i jej pasuje idealnie, mi nie!! W sumie masz rację, ale miałam na myśli bardziej to, ze nie powinno to zmieniać faktu co się podoba, ale już po "problemie";)

Martyna jak dużo cwiczysz to waga spadać nie będzie, ja jestem len;/ ;(

10 lata 10 miesiąc temu #839313 przez martyna123
Gabi- a to lepiej przestać ćw chce żeby mi spadło 5 kg i bym była szczęśliwa poradz mi bo mnie juz siły opadają.

Emma narazie wymyśliłam że z ziemniaków puree zrobie serduszko no i może zrobię tego murzynka. mieliśmy iść do restauracji ale zrezygnowaliśmy bo będzie pełno wszędzie ludzi. kupiłam mu czekoladkę i bluzkę z nike tylko jeszcze nie przyszła myśle że mu wystarczy bo on czuję sie nie kochany to dziś się poczuje :lol: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka