- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dawno mnie tu nie było, ale naprawdę cieżko jest się ogarnąć z tą naszą dwójką

Zapalenie na szczęście przeszło, wystarczyła kapusta i Apap. A bałam się, że bez antybiotyku się nie obędzie, bo temperatura w granicach 40 stopni się utrzymywała... Poza tym to powiem Wam, że myślałam, że zastój pokarmu przy nawale boli, ale to był pikuś przy tym zapaleniu :/
Nie wiem co tu się dzieje, bo nie nadążyłam czytać, ale jutro może uda się nadrobić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Asia o jejuśku ale jest wysoki!

Ewelina jak impreza dziadka? mąż został?
Gabi melduję, że jestem

Aisod jak wchodzisz na fb to chociaż fotki jakieś wrzuć bo chcemy wiedzieć jak się Kinia zmienia i wstaw ich obojga bo Miśka też chcemy zobaczyć!
ja przy kawie zasłuchana w Happysad
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze

u nas też dalej wieje.. Chłopaki śpią a później w ramach rozrywki obiad u dziadkow;)
Jak ćwiczenia? Kiedy następne z Ola?
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
- ewelina.zak.1991
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Asiu ja tam nie chce zostawac bo juz kiedys zostalismy i cala noc nieprzespana, Michal spi tylko w swoim lozeczku...
Gosia tak maz zostal. Impreza nie bardzo bo robilam tylko za opiekunke do dzieci. malo co siedzialam przy stole, tak chwilowo aby cos przekasic i tyle. Siostra cioteczna Piotrka byla z mezem i dowma coreczkami ( 2,5 i 5lat) lobuziary takie ze masakra co chwile bily Michala i Alana.... jeszcze do tego byly zakatarzone na maksa, alan sie zarazil i boje sie tez o Michala... tak lobuzowaly ze normalnie szok, nigdy nie widzialam takich niegrzecznych dziewczynek a rodzice beztrosko sobie siedzieli za stolem i w ogole nie reagowali... w skrajnych przypadkach przysylali babcie,... maskara dlatego dzisiaj juz nie pojecha;am tam bo jest msza i potem obiad.... siedze sama i popijam capuccino, michas spi to sie relaksuje;) meza przywioza mi dopiero wieczorem wiec chwila dla siebie:)
Moje maleństwo !!!:*
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
w nocy z piątku na sobotę się rozpadało, całą sobotę padał deszcz, więc nici z płytek na balkonie

Asia ależ Kapi jest duży! rośnie nam chłopak jak na drożdżach, nie wiem dlaczego ale u nas nie było bilansu dwulatka

aisod wierzę, że ciężko jest znaleźć czas na forum przy dwójce dzieci
gusiag najważniejsze, że ujędrniasz ciało, ale wiesz, że nie schudniesz jeśli nie zaczniesz zjadać 5 małych porcji - REGULARNIE
- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Może lepiej by było przerwać na mc ćwiczenia zgubić trochę i później się ujedrniac?
Dorota ja nie jadlam 5 posilkow, tylko jak Gusiag 2-3.. Zasada która rzadko łamie nie jesc po 18. No i od grudnia 10 kg ;D ale nie cwiczylam dopiero z jakies 2 mc brzuszki robię..
Wiem, ze powinno się jesc 5 razy, dlatego teraz z rozsądku sięgam po jabłko czy ciastko

Wlasnie mi sprzatneli sprzed nosa dres z allegro;( a tak czekałam do ostatniej min.. Wrrrrr
Nie mam pomyslow na prezenty.. No jeden- kask, ale już zaklepany- wybrałam z myszką miki;)
Ewelina no super na prawde sytuacja.. Relaksuj się i ciesz się spokojem;) mi się to zaraz skończy;)
Asia to tylko czekac jak zacznie gadac jak katarynka, ja czasem żałuję, ze młody już taki rozgadany;)
- ewelina.zak.1991
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Michaś ze mną wreszcie ;*******

w tym tyg tez mamy zamiar wybrac sie na bilans. Boje sie ze michas nic nie powie ani nie pokaze bo on bardzo wstydzi sie nowych osob. A jak zobaczy ze w gabineciw lekarskim to od razu bedzie ryk na wejsciu... Ale nie ma co sie zamartwiac na zapas, brdzie co bedzie.
dziewczyny ktore robily juz przyjecie urodzinowe podzielcie sie menu bo szukam nowych inspiracji

)
Moje maleństwo !!!:*
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ewelina my mamy imprezkę w sób. I bez szaleństw, jakies ciastka, rosół i tarte na ostro- siostra jarka zrobi uważam, ze dobry pomysł.
Tylko jest mi smutno bo szwagier wczoraj pow, ze dziewczyny są gdzieś jeszcze zaproszone.. Ale to jest ich brat no i chyba strzele focha jak ich nie przywiezie..
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
z środowego basenu chyba nici, bo Olce leci woda z nosa

pogoda dziś piękna, 18 st w cieniu teraz i bezchmurne niebo, byłyśmy na dworze 2 godz a teraz śpi.
Ewelina nie przejmuj się bilansem, nic się nie stanie jak się zawstydzi

Gabi może jednak zmienią plany i przyjdą na urodziny Adka, a jak nie to wiem jak jest bo też miałam stres że nikt do Oli nie przyjdzie..
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi no po prostu ręce opadają, życzę ci z całego serca, żeby jojo cie nie dopadło, ale niestety śmiem w to wątpić

ewelina ja jak zwykle na przyjęcie narobiłam tyle żarcia, że musiałam gościom rozdać i jeszcze dojadać prawie cały tydzień, a tak w skrócie: zupa krem z mango, pierś w panierce z chipsów, polędwiczki wieprzowe w pistacjach, sałatka z pieczarek i groszku, sałatka gyros, sałatka śledziowa, surówki, krokodyl z koreczkami, sery, wędliny, tort, sernik, misiowe babeczki... nie pamiętam co tam jeszcze było, może któryś z pomysłów będzie ci pasował
a ja za to byłam dzisiaj w banku, bo chciałabym ulokować gdzieś zaoszczędzone pieniądze, ale nie znam się na tym za bardzo

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny moglabym taka rocznicę jak wczoraj obchodzić codziennie;) bardzo miły dzień.. Naladowal mi akumulatory, bylismy na kreglach później zamowiliśmy sushi- jadlam pierwszy raz i fanka nie będę, świeczki wino... Ach i och;)
Pogoda u nas dalej kiepska, młody zasypia.. A ja chwile odpoczne.
A co u was?
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
my juz u siebie

Kinga sie wyszalala, bo u kazdych znajomych byly dzieci

Kinga od wczoraj spi u siebie u lozeczku, co prawda budzila sie w nocy ale juz nie chciala isc do nas tylko mnie wolala do siebie wiec spalam chwile z nia

teraz biore sie za ogarnianie domu i obiad, odezwe sie pozniej

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1