BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

13 lata 3 miesiąc temu #250891 przez ewelina.zak.1991
No właśnie, ja też się na początku przejmowałam trochę wagą,że co miesiąc przybywa parę kg, bo to dla mnie istna rewolucja bo ważyłam tylko 44kg a teraz to już 52 :) Jak mówię ludziom ile to też mówią,że nie widać także się tym trochę podbudowuję:) bo tak to ja sama widzę ogromną różnicę, nawet musiałam majtki nowe pokupować bo tyłek mi przytył:) no i oczywiście piersi bardzoo bo prawie o 2 rozmiary <szok> Ale trudno, później będziemy zrzucać:)

Moje maleństwo !!!:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #250897 przez marigra
ewelina.zak to ty i tak pióreczko jestes skoro teraz wazysz 52kg, to malutko, ja obecnie 61, wiec nie ma sie co martwic

13 lata 3 miesiąc temu #250926 przez gusiag
gusiag to ja tu marchewką się żywię, a ty piszesz o owocach w czekoladzie??? oczywiście nie mam nic przeciwko :blink: a co do prezentów świątecznych to ja jeszcze nie mam na nie pomysłów a o realizacji nie wspomnę :)[/quote]

ja zrobiłam dla siostry i jej rodzinki kolaż ze zdjęć ich czwórki, taki większy troszkę, i to samo dla teściów tylko że jeszcze większy bo rodzinka większa, oprócz tego perfumy dla szwagierki - a tu promocje w douglasie są takie, że nie da się z niego wyjść..
Dla dzieciaków zabawki, skarbonka i lalka, dla szwagra fartuszek śmieszny bo on w kuchni uwielbia rządzić :) a dla rodziców: krawat, jakiś trunek, torebka i buciki dopasowałam mamie kolorystycznie.. aa i jeszcze też kolaż ze zdjęć :D
mam nadzieję, że nie czyta nikt z nich tego forum bo nie będzie niespodzianki

13 lata 3 miesiąc temu #250988 przez georgette102
emma marigra ewelina dzięki, że mnie trochę sprowadziłyście do pionu :) wiem, ze głupia jestem martwiąc się na zapas czymś na co nie mam za bardzo wpływu

ja z prezentów mam tylko zamówiony fotokalendarz (odbieram w poniedziałek) dla brata i jego żony (z ich zdjęciami)a co dalej... brak koncepcji ale może jeszcze mnie natchnie :)

gusiag uważam, że bardzo fajnym pomysłem na prezent jest kolaż ze zdjęć, bo nie dość, że własnoręcznie wykonany to do tego taki osobisty

dziewczyny podzielcie się pomysłami na prezenty może mnie zainspirujecie :)

13 lata 3 miesiąc temu #250993 przez gusiag
:)
a w zeszłym roku mój mąż dostał ode mnie kalendarz z 13 różnymi zdjęciami. Na każdym zdjęciu był on ale zdjęcie było śmieszne :)
Na każdy miesiąc śmieszne zdjęcie, strasznie mu się pomysł podobał i kalendarz cały rok robi furorę :) a potem te kartki można zachować - może ktoś wykorzystać pomysł

13 lata 3 miesiąc temu #251000 przez ewelina.zak.1991
Świetne pomysły:) aż chyba też się w takie coś zaangażuję:) ale czekamy jeszcze na inne inspiracje co nie dziewczyny?:)

Moje maleństwo !!!:*

13 lata 3 miesiąc temu #251005 przez marigra
ale macie fajne pomysly:)

ja to narazie mam jeden dla tesciowej - barzo chcialaby przecztac ksiązkę Danuty Wałęsy, wiec mam prezent z glowy:)

a reszta, to wielki :unsure: , eh co roku wysilam swoje komórki i zazwyczaj kupuje wszystko na pstatnia chwile

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #251309 przez aliah85
Witam wszystkie mamusie :) chciała bym dołączyć do Waszego wątku. Ja zostanę mamą po raz trzeci, termin mam dokładnie na 5 marca 2012;) mam już córeczkę 5-cio letnią i synka 3-letniego. Z tego co dojrzała moja gin to prawdopodobnie teraz będzie córeczka :) ale potwierdzenie będziemy mieli 14 grudnia na kolejnym usg. Pozdrawiam i miłego dnia życz :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #251557 przez gusiag
Witam i gratuluję kolejnej pociechy :)

13 lata 3 miesiąc temu #251691 przez marigra
aliah85 - witamy serdecznie, rozgosc sie i opowiedz coś o sobie.

13 lata 3 miesiąc temu #251697 przez georgette102
Witaj aliah85 :) fajnie, że do nas dołączyłaś

13 lata 3 miesiąc temu #251704 przez georgette102
a tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że dzisiaj odwiedziła mnie przyjaciółka i przywiozła mi całą torbę ubranek dla Majki :) wszystkie śliczne i takie słodkie ahhhhh....

13 lata 3 miesiąc temu #251730 przez gaabrysia
znowu szaro buro.. nastrój też podobny..

Witamy nową mame fajnie,że jesteś może nam doradzisz w pewnych kwestiach jako doświadczona mama :D

13 lata 3 miesiąc temu #251760 przez georgette102
gaabrysia na piękną pogodę chyba nie ma już co liczyć :( teraz trzeba cierpliwie czekać na śnieg i prawdziwą zimę :)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #251808 przez aliah85
Jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc to służę radą;)
Wróciłam właśnie ze spacerku z dziećmi i szczerze mówiąc trochę się zmęczyłam.. Pogoda taka w miarę chociaż tylko 4 stopnie. W zimową kurtkę się już nie mieszczę więc trzeba będzie rozejrzeć się za czymś "większym"..;) w poprzednich ciążach kupowałam kurtkę taką..bardziej męską, którą później mógł nosić mój mąż więc zakup praktyczny:) Obydwoje dzieci są z miesięcy zimowych-córka ze stycznia, a synek z listopada. Teraz tez będzie trzeba zaopatrzyć się w coś cieplejszego:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka