- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Bez pogody to można odpoczywać w domu, a jak jesteś w obcym miejscu, gdzie ciągle leje, to można się tylko rozpłakać albo wkurzyć . Ja nad morzem potrzebuję ładnej, co najmniej bezdeszczowej pogody!
Spadam robić obiad!
Wpadnę wieczorem!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- Otrzymane podziękowania: 0
Gabi pakowanie auta na wyjazd z dzieckiem to niezła masakra jest ja też biorę pieluszki stąd bo płacę za 50szt - 7 euro a w PL są droższe i Pampers których nie lubimy, mamy swoje sprawdzone świetne pieluszki z ALDI. Dlatego wolę zabrać. W Polsce w różnych miastach też bywa ALDI i też są - ciut inne ale już sprawdzone przez nas, godne polecenia.
Ja jestem pod wrażeniem tego że zabrałam się z 2 bagażami, dzieckiem w wózku i bagażem podręcznym do samolotu. No ale jak się jedzie autem to już po sufit zawsze
Asia Ewelina Aliah Martyna stranger Wy milczycie ostatnio za dłuuugo!!
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A więc tak u nas mały broi ostatnio sobie czoło dość rozwalił ale skleiłam je tymi plasterkami co szyją bez potrzeby lekarza i mały już nie ma śladu ale starachu narobił później miał jelitówke jednodniówkę i tylko biegunkę na całe szczęście poszliśmy do lekarza okazało się że ma gardełko czerwone i dostał antybiotyk ale podałam tylko 3 dni bo już mi potem nie chciał uciekał a wógle wrzeszczał więc mówi gardło zdrowe skoro masz taki głos. No a tak to jeżdzimy na rowerze jesteśmy na dworze kąpiemy się itp i czas leci czytam Was na tel codziennie a teraz znalazłam chwile żeby wkońcu napisać.
Emma-Trzymam kciuki za pozytywny test i życzę udanych wakacji. i bTuziaczki dla ślicznej Zosi.
Gosia- Spróbuj z tym wapnem bo ja też gdzieś to słyszałam żeby dać dziecku. A na komary polecam coś do kontaktu i na noc włączać.
Tee- brawo dla Zuzy widzisz a tak się martwiłaś niepotrzebnie.
Gabi- o danonkach słyszałam że mają hormon wzrostu ale czy to prawda to nie wiem. Ja podaje różne jogurty np z jogobeli
My na wakacje wybieramy się do Tatralandi i do Zakopanego.
Reszte przepraszam że nie odpisałam ale nie pamiętam.
Buziaki trzymajcie się pa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Martyna kurde rozciął głowę? dobrze, że się bez szycia obyło. A co to za magiczne plasterki??
to wasze plany wakacyjne też super
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
u nas jak bylo tak jest 16 zebow i nic wielkiego jesli chodzi o postepy... jestem zaskoczona ze Ola mowi " do domu" super ze tak powtarza.
u nas od kilku nocy zdarzaja sie histerie nagle sie budzi i krzyk w nieboglosy, za nic w swiecie nie da sie uspokoic , nie da sie przytulic odpycha sie jak moze i ledwo dake rade... wczoraj trwalo to dlugo a jak sie uspokoil to nie moglam go uspic bo co chwil marudzil.... i tak od 2 do 6 rano .... i spal tylko do 8 a ja chodzilam na rzesach bo akurat w ten dzien mielismy grilla i zanim goscie poszli to poszlam spac o 1 a tu o 2 taka pobudka... nie wiem czy to koszmary , zebow nie widze albo tam daleko wychodza to moe da sobie pomacac.. no i to by bylo na tyle...
Moje maleństwo !!!:*
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super Olka gada!
Dobrej, spokojnej nocy dla wszystkich!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
pamiętamy i właśnie dlatego się upomniałam o Ciebie!! przyjaźnie nasze są na całym forum a nie wybiórczo..
a co do krzyków takich jak opisujesz to jakiś czas temu o tym pisałam, u nas się to zdarzało po jakichś nowych przeżyciach, ostatni raz miało to miejsce jak Ola wpadła do wody i zrobiła nura z mini zjeżdżalni i tatuś za późno ją złapał. W nocy dostała ataku lęku i darła się w wniebogłosy, wyglądała na nieśpiącą ale nie przytomną. Miała jakby otwarte oczy i szarpała się ze mną nie dając się dotknąć. Czytałam całą masę podobnych opisów zdziwionych rodziców i właśnie tak opisywane są te lęki. Dziecko nie ma świadomości, że chcemy je przytulić i uspokoić, piszą że nie wolno wtedy wyjmować z łóżka tylko głaskać albo mówić spokojnym głosem do dziecka, wtedy po kilku do kilkunastu minut uspokaja się i natychmiastowo zasypia a rano nie pamięta co się działo. Ja to z Olą przeszłam już kilka razy. Dokładnie wyglądało to tak jak piszesz i jak piszą inni rodzice w necie. Wpisz sobie lęki nocne w google. Pewnie przeżycia z grilla, ludzie, ogień może śpiewy krzyki itp no nie wiem. Ja z początku też myślałam że zęby albo że brzuszek, ale zębów nie ma nadal a kropelki na brzuszek nie zmieniały nic.
idę spać, spokojnej nocy wszystkim bez wyjątków a tym co wyjeżdżają szerokiej drogi i do zobaczenia
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna, ojej, biedny Szymon! Dobrze, że tak sprawnie poszło co leczenie i że się nie bałaś . Super plany, udanego wypoczynku wam życzymy! I pięknej pogody! :-*
Ewelina, nawet nie chce mi się tego komentować.. Zgadzam się z Gosią. Jeśli się nie odzywasz, nie piszesz, nie dyskutujesz, nie interesujesz się, co u nas, przyjaźń sama się nie nawiąże.. Współczuję nieprzespanych nocy! Mam nadzieję, że szybko minie i odpoczniesz! wpadaj częściej!
Gosia, jedź ostrożnie! Tobie również szerokiej drogi i fajnego rodzinnego wypadu! mam nadzieję na spotkanie na gofry w sobotę!
Całusy z drogi dla wszystkich!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
My jedziemy po 18 żeby część drogi przespała, myślę, że najpóźniej na 1 będziemy we Wrocławiu. Prawie wszystko spakowane, został komputer aparat, wszystkie butelki Oli i jedzenie na drogę i kosmetyczki
obiadu nie robię bo R wraca do domu po 17, zje na mieście a ja zamówię sobie sushi. To chyba tyle na tą chwilę
Emma daj znaka jak dojedziecie i jak jest i wrzuć jakieś fotki Zosi z plaży do zobaczenia
Gabi wy też już w drodze??
Asia co z Tobą??
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Emma ja caly czas czytalam wiec doskonale jestem poinformowana tylko sie nie udzielalam
Moje maleństwo !!!:*
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Marigra i Dorota a z Wami to co?Tee?
też mam Was opieprzyć? Bo Asia to już ma żółtą kartkę
Mariola jak Zosia? jak ogólnie układa Wam się życie w nowym miejscu?
Ewa jest usprawiedliwiona bo ona przyjmuje Royal Baby to może się nie odzywać
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa