- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Ewelina, trzymamy za słowo!
Mariola, nie martw się na zapas i dokładnie przetłumacz to, co napisali. Tymi zaburzeniami aż tak się nie stresuj, bo "zaburzenia" to wszystkie aspekty rozwoju, które przebiegają inaczej niż tzw. "norma rozwojowa", więc jeśli Zosia w wieku półtora roku jeszcze nie chodzi, to znaczy, że ma zaburzony rozwój motoryczny, ale nie znaczy to, że w końcu nie ruszy i będzie.się ładnie rozwijać. Trzymam kciuki!
A resztę widziałam na fb, normalnie w kulki sobie lecicie!
U nas dziś niestety chłodnej...
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
skarccie mnie, bo się nie odzywam ,ale jakos tak nim co pisać u nas wlasciwie bez zmian Zuzola coraz więcej mówi, ale do Oli jeszcze daleko. Ostatnio na czasie jest "koc", "mamusia moja", "tatuś" babusia" tak nie koko, aaaa kotki, am, tam o jest, o tu, o tam itp..... a poza tym ok
emma - noooooo kobieta ale nas trzymasz w niepewności...... nie mniej jednak gratuluje, bo to już raczej pewne, super szybko wam się udało..... i oczywiście udanej pogody, odpcozywaj ile możesz
mariola - nie przejmuj się az tak, zobacz jak Zosia pięknie się rozwija...,może troszkę wolniej niż inne dzieciaki, ale biorąc pod uwagę ze była bardzo wczesnym dzieciaczkiem to pięknie rosnie
justyna - gratuluje nowej pracy, chwal się co i jak
gosia - jak podróż
gabi - ale adrian to już duzy chłopak
aisod - nie kłocice się bo to nic dobrego nie wnosi wiem po sobie ze przez ostatnie pół roku był horror, a teraz gołąbeczki no może jeszcze nie tak w 100% msle slowo kocham już się pojawia....
asia - ojej i skad znow te bakterie????. ale Kapi się ucierpi przez te badania....masakra.... trzymam kciuki
ewelina - nie gadaj głupot o przyjaźniach, ja tez ostatnio rzadko się udzielam bo czasu i weny brak, a nie czuje się odrzucona
a co u Ewy i goergette?? dawno nic nie pisały
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Asiula Ty tak nie stresuj! Będzie dobrze, bo dużo kciuków jest trzymanych Wykładzina, fajna sprawa. Moi bracia taką mieli, fajna zabawa była
Emma jak tam wakacjowanie? Jakie plany leżing, smażing i plażing?
Mariola nie stresuj się tak tym co napisali, bo rezonans fajna sprawa, przynajmniej będziecie wiedzieć czy nic się tam nie dzieje. Oni pewnie to robią głównie dla sprawdzenia, bo to chyba przy opiece nad wcześniakami normalne, że huha się dmucha na nie długo. Przykurcz jak sama mówisz jest do wyćwiczenia, więc też z tym sobie dacie radę Pomyśl sobie o tym ile mała przeszła, żeby wyjść ze szpitala... to co najgorsze to już pewnie za nią. Przecież Zosia robi tyle postępów, że ja jestem normalnie w szoku. Poza tym na naukę chodzenia to ma jeszcze czas, bo dziecko powinno pierwsze kroki postawić do 18 miesiąca, a Zosia w korygowanym wieku, dopiero by kończyła 16 miesięcy, więc jeszcze jest czas
Ewelina mam nadzieję, że się będziesz udzielać Naprawdę to fajna sprawa Co do tych krzyków, to kurczę nie wiem co to może być, a próbowałaś podawać coś przeciwbólowego na noc? bo nie pamiętam... hmmm...
Ewa przywitałaś Royal Baby? Pewnie impreza w Anglii trwa?
Dziś trochę ciężka noc za nami... Albo ja nie mogę spać, albo Misiek :/ Heh... Marzy mi się wyspanie...
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
mariola super.zosienka sie rozwija naprawde jest bardzo silna , zobaczysz jeszcze troche i postawi pierwsze krok. Wiem ze sie nartwisz ale najgorsze juz za wami i teraz bedzie juz tylko lepiej , powoli ale coraz lepiej glowa do giry cwicz z zosiwnka z usmiechem na twarzy !
a tak z innej beczki korzysta ktoras z Was z zasilku wychowawczego?
Moje maleństwo !!!:*
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
ewa - jesteśmy "zbyt bogaci" zart oczywiście, ale pracujemy oboje wiec się nie zaliczami
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
my jazdę mieliśmy kiepską, dużo dłużej jechaliśmy niż zwykle, mimo ruchu ale autostrady pozamykane, fatalne oznaczenia objazdów i ograniczenia prędkości na budowach.. dotarliśmy na 2 w nocy, Ola się przestraszyła nowego miejsca i płakała, tuliła się tylko i nawet viburcol nie pomógł. Zasnęła po 4 a wstała o 8. W dzień powtórka i znów płacz i histeria na myśl o spaniu, dopiero w wózku ją ululałam i spała tylko godzinę. Teraz zasnęła po 21. A ja jestem wykończona bo przecież całą drogę prowadziłam.. umordowało mnie to mocno. plus to Oli marudzenie i brak snu..
oby już od jutra było lepiej.. aha i mężowi na parkingu gdzieś wypadła komórka którą dostał ode mnie a mi radar zrobił fotę..
no ale ważne że dojechaliśmy
teraz na szybko z tego co pamiętam to Stranger gratulacje, chwal się co i jak
Asia te wasze bakterie nie odpuszczają mam nadzieję, że tym razem wyleczycie na dobre. No i ściskamy kciuki za biopsję bratanka!! Asia 90cm???Kapi to wielki facet!!!
Emma że ochłodzenie? siostra mówiła, że od czwartku ma być już poprawa, oby!!
Aisod życzę Ci całej przespanej nocy i twojej i miśka!
Mariola sama wiesz, że opieka zdrowotna w niemczech jest świetna i masz szczęście że tam ja leczą, Zosia jest silna i będzie zdrowa jak rydz.
Ewelina ja nie pomogę w takich sprawach, bo my z PL nic nie bierzemy jeśli chodzi o dziecko
Marigra Zuza bardzo dużo mówi z tego co piszesz jak nie masz co czasem pisać to daj znaka że ok i że jesteś z nami, gołąbeczko ty zakochana! tak trzymaj
dziewczyny wybaczcie mi ale padam na pysk, spałam 4 godziny od wczoraj od 7 rano więc dziś już muszę zamknąć komputer. Ale będę już na bieżąco
buziaki spokojnej nocy